8 Labrador fokkers in Colorado voor een leven van vriendschap

8 Labrador fokkers in Colorado voor een leven van vriendschap

Delen is zorgzaam!

Ah, Labrador retrievers… de meest gevoelige heethoofden in de hondenwereld. Met een temperament dat elke hondeneigenaar zou wensen, heeft dit jachthondenras de harten van mensen over de hele wereld in een knoop.

Elk lab is uniek en vaker wel dan niet kiezen ze hun eigenaren in plaats van andersom. Ik heb het grote genoegen om u te begeleiden door alle waardige Labrador fokkers in Colorado.

Omdat hondenkeuze niet iets is dat ik licht opvat, zult u zich koesteren in de glorie van alleen fokkers van de hoogste kwaliteit. Ik hoop dat je ook door hun galerijen gaat, want de foto van een Lab is duizend klikken waard.

Inhoud

tonen

Labrador Retriever Puppies te koop in Colorado

1. Tovah Labradors

labrador staat in het bos

Jagers, exterieurconcurrenten en gezinnen met kinderen opgelet: Tovah Labs hebben een ongelooflijk verslavende persoonlijkheid.

Het is niet alleen hun karakter dat verslaving veroorzaakt – ze zien eruit als honden uit een sprookje. Als u een puppy van Tovah krijgt, kunt u er zeker van zijn dat ze hun Vaccinaties, Gezondheid Certificeringenen ontwormen.

Al hun honden zijn AKC geregistreerd met ongelooflijke stambomen. Tovah bereidde hen voor op nieuwe huizen en liet hun puppy’s de beste socialisatiemethode ondergaan die er is – ze opvoeden in het ouderlijk huis, omringd door kinderen.

Bij Tovah Labs is alleen de AKC-erkend kleuren chocolade, zwarten room worden gefokt. Ze zijn sterk gekant tegen het fokken van zilveren labradors vanwege twijfelachtige selectieve fokkerij.

Het proces van het verwerven van een puppy

Je begint het Lab-avontuur door contact op te nemen met de eigenaren via e-mail of telefoon. Zij geven u een vragenlijst om in te vullen en u te matchen met de hond die het beste bij uw wensen past. Alle Labs zijn verkocht uitsluitend op een beperkt AKC registratie contract.

Eenmaal goedgekeurd, moet u een $ 500 stortingskosten om de pup te reserveren. Houd er rekening mee dat de aanbetaling geldig is alleen voor pups jonger dan zes jaareks van leeftijd. Als u een puppy boven die leeftijd vindt, moet u het volledige bedrag betalen (neem contact op met de eigenaar voor prijzen).

Op vijf weken oud kunnen de puppy’s worden gekozen die het beste bij uw beschrijving aan het begin passen, en de resterend saldo moet worden betaald voordat de puppy klaar is om te vertrekken. Na acht weken is de puppy klaar voor zijn nieuwe thuis voor altijd. Vliegtuigverzending is beschikbaar voor een 500 dollar honorarium.

Fokker Informatie

Adres: 250 Hwy 105, Palmer Lake, CO 80133

Telefoon: +1 719-481-9004

E-mail: [email protected]

Website: Tovah Labradors

Socials: Facebook-| Instagram

2. LaMorris Labradors

schattige labrador ligt en rust

De eigenaar, Bill LaMorris, kan niet worden verweten dat hij een zwak heeft ontwikkeld voor chocoladeLabs. Als zijn eerste Labrador-fokkleur blijven ze de ster van de show.

Tweeledig doel Labradors gefokt door Bill hebben een uitstekende twee-in-één metgezel en jachthond temperament. Ze zijn fit als een viool met gezondheidsverklaringen. De specialisatie in Chocolate Labs betekent dat het veredelingsprogramma iets bijzonders is.

Bill zegt dat ze bevroren sperma gebruiken van honden die zijn overleden of aan de andere kant van de wereld zijn om de ultieme Chocolade Lab. De toewijding aan het hebben van de perfecte balans tussen fysieke eigenschappen en temperament in een lab betekent gezondheidsschermen en Certificaten zijn een must.

Het proces van het verwerven van een puppy

E-mail, telefoon en een contactformulier staan allemaal tot uw beschikking. Om het proces te starten, moet u de adoptie aanvraag en wacht vervolgens tot ze contact met u opnemen.

De wachtlijst is lang, dus u zult uw puppy moeten reserveren door een aanbetaling. U moet de eigenaar vragen naar het aanbetalingsbedrag en de puppyprijzen. Alle honden worden verkocht op een AKC beperkte registratie.

Fokker Informatie

Adres: Pueblo, CO

Telefoon: +1 719-696-0637

E-mail: [email protected]

Website: LaMorris Labradors

Socials: Facebook

3. Heatherdowns Labradors

labrador puppy zittend op gras en met gras in de mond

Fokkers die zich hebben gevestigd met meer dan twintig jaar fokkampioenslijnen zonder compromissen zijn altijd een goede keuze. Heatherdowns bestaat al lang genoeg om hun eigen Labrador-bloedlijn op te poetsen. Ze hebben vos-rood Labs ook.

Het naleven van alle AKC-normen garandeert dat u een showklare hond dat zal een prachtig huisdier zijn. Hun bedrijf is goedgekeurd door Douglas County onder Gebruik door Speciale Beoordeling, en de honden worden vrijgegeven voor genetische ziekten, waaronder, onder andere, Prcd, EIC, en dysplasie (OFA-test).

Hun honden zijn volleerde show-, jacht- en hulphonden. Ze doorlopen een nauwgezet proces van vroege neurologische stimulatie (ENS) en zijn gecertificeerd voor therapiehondendienst. Heatherdown biedt een een jaar gezondheidsgarantie.

Het proces van het verwerven van een puppy

Contactopties omvatten e-mail, contactformulier en telefoon. Hun site heeft een webwinkel waar je beschikbare pups uit verschillende nesten (koppels) kunt zien. Voordat u contact met hen opneemt, moet u al weten welke puppy u wilt.

Een aanbetaling van 350 dollar is verplicht voor puppyreservering en de volledige prijs is 2500 dollar. U kunt beide betalen via de webwinkel, omdat deze alle soorten creditcards accepteert. Er is een optie voor voortgang betaling als u in termijnen wilt betalen in plaats van het volledige bedrag vóór verzending.

Heatherdowns verkoopt puppy’s op beide beperkt en vol AKC registratie Contracten. Verzending is niet beschikbaar, en u zult uw puppy persoonlijk moeten ophalen. Neem contact op met de eigenaren voor mogelijke leveringsregelingen.

Fokker Informatie

Adres: 8600 Elliott Dr, Franktown, CO, Eenheided Staten, Colorado

Telefoon: +1 719-661-1422

E-mail: [email protected]

Website: Heatherdowns Labradors

Socials: Facebook

4. Verwante pup

een labrador staat in een graanveld

Acteurshonden, jachthonden, showhonden, gezelschapshonden, kunstmodelhonden en meer – dit is wat je krijgt als je werkt met een labradorfokker in familiebezit.

Het produceren van nesten alleen voor de vraag is niet de juiste manier, en Kindred Pup weet het. Dit is de reden waarom hun honden van wereldberoemde kampioenslijnen. Het proces van het selecteren van de Rechts honden om te paren toont hun toewijding aan het behoud van de Engelse Labrador-rasstandaard.

Al hun kwaliteit Labradors zijn gezondheid gescreend en micro-chipped. De gezondheidsgarantie dekt vele genetische aandoeningen, waaronder, maar niet beperkt tot, een heupgarantie. Uiteraard voert de Orthopedische Stichting voor Dieren (OFA) alle benodigde testen uit.

Uiteraard hoeft u zich geen zorgen te maken over gezondheidsproblemen. Welke andere zorg heeft Kindred Pup weggegooid? Hun puppy’s ondergaan benchtraining om het belachelijk gemakkelijk voor u te maken om ze te kiezen.

Het proces van het verwerven van een puppy

U kunt ervoor kiezen om een e-mail te sturen of het puppy-aanvraagformulier in te vullen. Kies je voor het contactformulier, dan ontvang je eerst een geautomatiseerde e-mail met de FAQ en enkele uitgangspunten.

De vereiste aanbetaling voor reservering en prijzen worden niet vermeld op de website, dus u zult het met de eigenaar moeten bespreken. Verzending naar elke grote luchthaven binnen de continentale VS is mogelijk.

Notitie: Kindred Pup heeft verhuisde naar Tennessee, maar de operatie blijft ongewijzigd en ze reizen vaak met hun puppy’s naar Colorado.

Fokker Informatie

Adres: Chattanooga, TN, Verenigde Staten, Tennessee

E-mail: [email protected]

Website: Verwante pup

Socials: Facebook-| Instagram-| YouTube

5. Bear Creek Labradors

labrador liggend op de stoep

In Craig, Noordwest-Colorado, op drie en een half uur rijden van Denver, is er een pand waar Labradors gedijen. Ze jagen op watervogels, spelen, eten, leven met hun familie en werken om de beste metgezellen te worden. De plaats heet Bear Creek.

Of je nu een fervent jager bent en een hond nodig hebt met uitstekende jacht test merken of een gezin dat behoefte heeft aan wat gekke energie in huis, deze fokker zal de hond voor je hebben. Al hun honden zijn AKC-geregistreerd, dus exterieurevenementen en hondenshows zijn ook een optie.

Vaccinatie, ontworming, gezondheidsschermen en een oog van zesentwintig maanden en heupgarantie zijn inbegrepen in de puppyprijs. De pups worden met het gezin opgevoed en doorlopen de beste zindelijkheidstraining.

Een track record van honden die hun carrière hebben “opgebouwd” als K9 narcotica honden, hulphonden of gehoorzaamheidskampioenen vertellen je over het kwaliteitswerk dat Bear Creek doet.

Het proces van het verwerven van een puppy

Neem contact op door de eigenaren te bellen, faxen of e-mailen. Zodra ze antwoorden, kunt u een aanbetaling om je naam op de wachtlijst te krijgen. Puppy prijzen variëren van 1500 dollar Aan 2000 dollar, en de beste manier van handelen is om Bear Creek te vragen naar individuele puppy’s.

Scheepvaart bij luchtvracht is mogelijk en moet zeven dagen voordat uw pup klaar is voor vertrek met de eigenaar worden afgesproken. U kunt uw Lab natuurlijk persoonlijk ophalen.

Fokker Informatie

Adres: 2430 E. Victory Way, Craig, Colorado 81625

Telefoon: Stem: +1 970-824-3693 | fax: +1 970-824-7567

E-mail: [email protected] | [email protected]

Website: Bear Creek Labradors

Socials: Facebook

6. Fluisterende Dennen Labradors

labrador ligt in herfstbladeren

Gefluister van een grote Labrador fokker heeft eindelijk je oor bereikt. Je hoort geruchten over Labradors van verbazingwekkende kwaliteit die zich aanpassen aan nieuwe huizen alsof ze er twee levens in hebben gewoond. Ik kan bevestigen dat het gefluister waarheidsgetrouw was.

Top gezondheidscondities, AKC geregistreerd, volgens rasnormen en met een gezondheidsgarantie, Whispering Pines Labs zijn een bucketlist-item – je moet er een bezitten in je leven.

Als u zich zorgen maakt over hoe men uw vers geïnstalleerde doggy deur, maak je geen zorgen, want ze leren dit voor de vijfde week van hun leven. Applaus is op zijn plaats. Ik hoorde je denken “maar zijn ze pott…”. Ja, ze zijn zindelijk. Graag gedaan.

Naast de standaard kleuren bieden ze een breed scala aan kleuren, zoals houtskool, wit, ivoor en zilver. Lees ons artikel over alle Labrador-kleuren om te weten welke jouw favoriet is.

Het proces van het verwerven van een puppy

Of u nu kiest voor een online manier om contact op te nemen met de eigenaren of telefonisch, u ontvangt binnen de kortste keren een antwoord. Je kunt het karakter van je toekomstige lab bespreken en Whispering Pines zal je klaarstomen met de puppy die het dichtst bij de specificaties ligt.

Prijzen zijn afhankelijk van kleuren en variëren van 1500 dollar Aan 2000 dollar. Het is het beste om de eigenaar te vragen naar de prijs van een bepaalde puppy. Een niet openbaar gemaakte aanbetaling is vereist voor de reservering en het resterende saldo moet een week voordat uw puppy zijn koffers heeft gepakt, worden betaald.

Persoonlijke pick-up is beschikbaar, maar u kunt bespreken alternatieve verzending methoden met de eigenaren. Hiervoor wordt een toeslag in rekening gebracht.

Fokker Informatie

Adres: 48607 County Road X, Burlington, CO 80807

Telefoon: +1 719-422-1660

E-mail: [email protected]

Website: Fluisterende Dennen Labradors

Socials: Facebook

7. Iron Mountain Pointing Labs

een labrador rent over het veld

Ik wilde gewoon wijs u in de goede richting. Iron Mountain is gespecialiseerd in vosrode Labradors. Dit is de donkerste tint van de standaard gele kleur. Het produceren van hoogwaardige Labradors met deze kleur is een enorme inspanning, dus laten we eens kijken hoe ze het doen.

Deze honden hebben een sterke jachtdrift en worden blootgesteld aan vogels terwijl het nog kleine puppy’s zijn. Misschien zijn ze niet de beste keuze als huisdier als je een papegaai als huisdier hebt, maar ik weet zeker dat ze eraan zouden wennen.

Qua gezondheid zijn deze zo gezond als een Lab kan krijgen. Genetische en OFA-tests worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat er geen aangeboren aandoeningen binnen de bloedlijn zijn, en daarvoor krijgt u een zesentwintig maanden oog- en heupgarantie.

Vaccinatie, ontworming en het verwijderen van klauw zijn allemaal een gedane zaak tegen de tijd dat je er bent om je nieuwe jager / huntress naar huis te brengen.

Het proces van het verwerven van een puppy

Als u de voorkeur geeft aan online contact, is er een e-mailadres en contactformulier. Bellen naar het onderstaande nummer is ook een optie.

Het reserveren van een puppy nadat u contact hebt opgenomen, is net zo eenvoudig als Storten 500 dollar en het invullen en ondertekenen van het contract. Puppy’s kosten 3000 dollar, en als je je afvraagt waarom zo steil, nou, dit is een moeilijke kleur om goed te fokken.

Voor transportopties moet u deze met de eigenaar bespreken, maar persoonlijke pick-up is beschikbaar, dus u bent in dat opzicht veilig.

Fokker Informatie

Adres: Ligplaats, CO 80513

Telefoon: +1 720 341 9137

E-mail: [email protected]

Website: Iron Mountain Pointing Labs

Socials: Facebook-| Instagram

8. Albrecht Farms Labrador Retrievers

een chocolade labrador gluurt uit de doos

Boerderijen en Labradors zijn een match made in heaven. Alle vogels en dieren om op te jagen geven veel plezier aan Labs, en een familiebedrijf fokker als Albrecht Farms is geen gewone kennel.

Hun retrievers zijn honden met een tweeledig doel – overdag jagen en elke dag van je gezin houden! Dewclaws verwijderd, vaccinaties gedaan, ontwormen – controleren, AKC geregistreerd – controleren, volledig gezondheidsscherm – heck ja.

Een zesentwintig maanden heupgarantie is inbegrepen, met een honderd procent geld terug in het geval dat de hond heupdysplasie heeft. Opgevoed door het gezin, zijn de socialisatievaardigheden van de puppy’s hoog en kunt u een evenwichtige gezinshond verwachten.

Albrecht Farms maakt ook deel uit van AKC’s B.R.E.D. met Hart Programma, lid van de National Labrador Retriever Club, en hebben een Responsible Breeder lint op Gooddog. Aan referenties geen gebrek.

Het proces van het verwerven van een puppy

Goed nieuws voor degenen die de voorkeur geven aan directe online communicatie: er is een live chat op hun website. Anders dan dat, kunt u een e-mail sturen, het contactformulier invullen of hen bellen.

Er is geen informatie over stortingen, prijzen of verzendmethoden, maar ik weet zeker dat u snel antwoorden krijgt op alles wat u wilt weten. De contracten zijn voor een beperkt AKC registratie, maar volledige registratie is misschien iets dat de eigenaren bereid zijn te bespreken.

Fokker Informatie

Adres: Parker, CO 80134

Telefoon: +1 720-443-7466

E-mail: [email protected]

Website: Albrecht Farms Labrador Retrievers

Socials: Facebook-| YouTube

Samenvatting

Zorg voor een behoorlijk Lab van een van de negen beste Labrador fokkers in Colorado. Vermijd die vreselijke puppymolens en onethische fokkers ten koste van alles, en als je ervoor kiest om met fokkers te gaan die niet op de lijst staan, zorg er dan voor dat je hun praktijken grondig controleert.

Vraag fokkers altijd om u referenties te geven. Als ze niet transparant zijn over wat of hoe ze hun honden fokken, moet je niet overwegen om bij hen te kopen. Als alternatief kunt u altijd voor een reddingslab gaan en de aanschafkosten verlagen.

Welke weg je ook neemt, zorg ervoor dat het de hoge weg is. Houd die LabraDOORS open.