14 Beste Cavapoo Fokkers In Illinois

14 Beste Cavapoo Fokkers In Illinois

Delen is zorgzaam!

Hypoallergene, niet-afstotende honden worden de laatste tijd steeds populairder. Onder de vele Poedelmixen die aan die beschrijving voldoen, lijkt Cavapoos een van de meest gewilde te zijn. Dat heeft ertoe geleid dat veel fokkers ervoor hebben gekozen om dat specifieke ras aan hun praktijken toe te voegen.

In dit artikel zullen we ons concentreren op de beste Cavapoo-fokkers in Illinois. We hebben 14 van de meest gerenommeerde fokkerijen onderzocht die gespecialiseerd zijn in Cavapoos uit de hele staat en ze allemaal in een handige, gebruiksvriendelijke lijst geplaatst.

Inhoud

tonen

Cavapoo Puppies Te Koop In Illinois

Illinois is een grote plaats. In feite, hoewel het slechts de 25e grootste staat per landoppervlak is, is het de zesde meest bevolkte, wat betekent dat er veel mensen in een relatief kleine ruimte wonen. Waar veel mensen zijn, zijn veel honden.

Als u een hondeneigenaar bent – of er een wilt worden – kan het moeilijk zijn om door het hele proces te navigeren. Je zou een hond kunnen adopteren en je heel snel verloren of overweldigd gaan voelen. Zeker als je een hond wilt adopteren die net zo zeldzaam en uniek is als de Cavapoo.

Maar allereerst, wat is een Cavapoo precies? Goede vraag.

De Cavapoo, ook bekend als de Cavoodle, is een hond van gemengd ras die het resultaat is van het kruisen van de Cavalier King Charles Spaniel met een van de Poedelvarianten. Het zijn erg speelse, extraverte en nieuwsgierige poezen die graag deel uitmaken van een groot, levendig gezin.

Een van hun meest aantrekkelijke kenmerken is hun vacht. Het is niet alleen verkrijgbaar in verschillende prachtige vachtkleuren, maar het is ook niet-afstotend en hypoallergeen, iets wat ze hebben geërfd van hun Poedel-ouders.

Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. We hebben al het onderzoek voor u gedaan en de 14 beste Cavapoo-fokkers in Illinois in deze lijst samengesteld. Of je nu in het centrum van Chicago woont, of ergens ver in de prairie, alles wat je moet weten over het adopteren van een Cavapoo is hier.

Dus als je in The Prairie State woont en geïnteresseerd bent in het kopen van een Cavapoo-puppy, blijf dan lezen om meer te weten te komen over de beste opties.

1. No-Shed Honden – Richmond, IL

mini cavapoo zittend in witte bloemen

No-Shed Dogs is een klein familiebedrijf en, zoals hun naam al doet vermoeden, zijn ze gespecialiseerd in het fokken van niet-afstotende honden, zoals Cavapoos. They zijn in het bedrijfsleven voor 22 jaar en zijn al een gevestigde naam in hun regio van de staat.

Hoewel ze het redden en adopteren van honden actief promoten en ondersteunen, zijn ze er nog steeds om designer- en hybride honden te bieden aan degenen die niet in staat of niet bereid zijn om te adopteren. Al hun puppy’s zijn temperamentgetest, volledig gevaccineerd en ontwormd, en ze worden geleverd met een gezondheidsgarantie van twee jaar.

Afgezien van Cavapoos, fokken ze ook veel andere hypoallergene rassen, zoals Mini Labradoodles, Mini Goldendoodles, Maltipoos, Yorkies en anderen.

Ze zijn elke dag van de week geopend, maar u moet van tevoren een afspraak maken als u ze wilt bezoeken.

Website: Honden zonder schuur

E-mail: [email protected]

Adres: 2919 E IL Route 173, Richmond, IL 60071

Telefoon: 847-630-7387

2. B&C Kennels – Clare, IL

Mini Cavapoo in witte kamer

Dit is een andere zeer gerenommeerde fokker uit Illinois, met een speciale aandacht voor het fokken van Poedels en verschillende Poedelmixen.

De mensen van B&C Kennels zijn zeer beschermend voor hun puppy’s en ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat aan al hun behoeften wordt voldaan. Elke pup wordt grondig gecontroleerd door dierenartsen en alle medische dossiers zijn bij de hand wanneer u een aankoop bij hen doet.

Ze hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit van hun honden dat ze bieden een jaar gezondheidsgaranties die eventuele aangeboren en erfelijke afwijkingen dekken.

Afgezien daarvan zijn ze ook meegaand als het gaat om eventuele vragen die u heeft. Ze geven graag advies over voeding, training en lichaamsbeweging, en geven aanbevelingen over welk merk hondenvoer ze moeten kopen of welke hondentrainers ze moeten gebruiken.

Ze bieden zelfs aan om je te ontmoeten op Rockford International Airport of O’Hare International Airport als je niet op hun locatie kunt komen.

Zoals we al zeiden, is hun specialiteit het fokken van Poedels en Poedelmixen. Enkele van hun meest prominente zijn Cavapoos, Bernedoodles en Bichon Frises, maar ze hebben ook honden zoals Corgi’s, Boston Terriers en Franse Bulldoggen.

Als u contact met hen wilt opnemen, kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon. Hun werktijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Website: B&C Kennels

E-mail: [email protected]

Adres: 6367 E Clare Rd, Clare, IL 60111

Telefoon: 815-545-6733

3. Creekside Puppy Adopties – Creekside, IL

schattige cavapoo die buiten staat

Eén blik op de officiële website van Creekside vertelt je hoe professioneel en goed georganiseerd ze zijn. De familie Herschberger zit achter deze succesvolle in Illinois gevestigde fokkerijpraktijk en ze hebben sinds 2013 puppy’s grootgebracht en nieuwe huizen gevonden.

Ze hebben een zichtbare passie voor al hun puppy’s en ze voeden ze allemaal op alsof ze deel uitmaken van hun eigen familie. Zodra de tijd aanbreekt voor de puppy’s om naar een eeuwig thuis te gaan, zorgen de Herschbergers ervoor dat ze in goede handen zijn.

Hun adoptieproces is vrij eenvoudig. Ze doen al het werk met betrekking tot de puppy’s medische dossiers, vaccinaties en basistrainingen, en het enige wat je hoeft te doen is de moeilijke beslissing nemen om slechts één pup te kiezen.

En er is veel om uit te kiezen: ze zijn vooral trots op hun Cavapoos (daarom staan ze op deze lijst), maar je kunt ook een Cavalier King Charles Spaniel, een Yorkshire Terrier, een Yorkipoo of zelfs een Golden Retriever krijgen.

U kunt contact met hen opnemen via telefoon, e-mail of zelfs FaceTime om een bezoek te plannen en de kleine pluisballen persoonlijk te zien.

Website: Creekside Puppy Adopties

E-mail: [email protected]

Adres: 4830 1600N, Humboldt, IL 61931

Telefoon: 217-549-6555

4. DreamCatcher Hill Cavapoos – Brighton, IL

eigenaar holding cavapoo

Als je een fokker met veel ervaring probeert te vinden, zoek dan niet verder. Laurel Grench, de persoon achter DreamCatcher Hill, fokt al sinds haar familie puppy’s met haar familie. meer dan 30 jaar en kent alle ins en outs van het bedrijf.

Wat begon als slechts een kleine operatie, gericht op een paar gemengde rassen, is uitgegroeid tot een soepel varende praktijk die een enorme verscheidenheid aan hybriden en designerhonden, evenals reddingshonden, en zelfs paarden!

Als het gaat om Poedelmixen en Cavapoos in het bijzonder, heeft DreamCatcher je gedekt, zelfs als je een heel speciaal soort wilt, zoals de Toy Cavapoo. Het fokken van hypoallergene puppy’s is iets waar ze erg goed in zijn.

Bekijk hun website voor meer informatie, evenals lijsten van alle puppy’s die ze momenteel in de aanbieding hebben, samen met de prijzen en de nodige documentatie die bij hen hoort.

Als u rechtstreeks contact met hen wilt opnemen, kunt u de onderstaande e-mail- en telefoonnummergegevens gebruiken.

Website: DreamCatcher Hill Puppies en Redding

E-mail: [email protected]

Adres: 4609 Hopkins Ln, Brighton, IL 62012

Telefoon: 618-372-7547

5. Hillview Puppies – Scales Mound, IL

schattige cavapoo zittend op gras

Hillview Puppies is een kennel die momenteel eigendom is van Tamara Bader. Haar familie is al drie generaties eigenaar en runt de kennel, die zich uitstrekt over 60 jaar.

Doodles zoals Cavapoos en Shihpoos zijn hun belangrijkste focus, maar af en toe zullen ze een nestje Shih Tzus en Cavalier King Charles Spaniels hebben.

Al hun puppy’s, ongeacht het ras, komen met volledig up-to-date vaccinaties, ontworming en vlooien- en tekenpreventie. Bovendien nemen ze ze voor elke verkoop mee voor een dierenartscontrole, gewoon om er zeker van te zijn dat er niets mis met hen is voordat ze de vouw verlaten en zich bij hun nieuwe eigenaren voegen.

Ze bieden ook één jaar gezondheidsgarantie die alle mogelijke genetische problemen omvatten.

Hun website toont een volledig overzicht van al hun beschikbare puppy’s, maar als u contact met hen wilt opnemen om een puppy te reserveren of op de wachtlijst te komen, is het waarschijnlijk het beste als u hen een e-mail schrijft om een persoonlijke afspraak te plannen.

Website: Hillview Puppy’s

E-mail: [email protected]

Adres: 6481 Bowden Road, Scales Heuvel, IL 61075

Telefoon: 815-291-9409

6. Windy Acres Puppies – Atwood, IL

cavapoo buiten staand

Windy Acres is een gemeenschap van kleine familiefokkers die zich sterk inzetten om alleen de beste en gezondste puppy’s te produceren.

Hun hoofdkantoren bevinden zich in Atwood, maar ze hebben veel locaties in de hele staat, waaronder Chicago, Rockford, Springfield en Bloomington. Kortom, als u in Illinois woont, is de kans groot dat u een Windy Acres-faciliteit bij u in de buurt kunt vinden.

Ze zijn erg voorzichtig als het gaat om het verstrekken van hun puppy’s met de goed eten, training en socialisatie. Bovendien, wanneer ze de hondenmoeders en -vaders kiezen, zorgen ze er altijd voor dat ze in goede gezondheid zijn, en naarmate ze hun laatste jaren naderen, krijgen ze ze OFA gecertificeerd.

Dit artikel gaat voornamelijk over Cavapoos, en deze schattige Cavalier King Charles Spaniel / Poedel mix is inderdaad een van de rassen die ze grootbrengen, en als je geluk hebt, kun je zelfs de felbegeerde kruising krijgen tussen de Cavalier en de Miniatuur Poedel, ook bekend als de Mini Cavapoo.

Om met hen in contact te komen, kunt u het contactformulier op hun officiële website invullen, of u kunt ze gewoon rechtstreeks e-mailen of telefonisch bereiken. In ieder geval krijgt u gegarandeerd de best mogelijke service.

Website: Windy Acres Puppy’s

E-mail: [email protected]

Adres: 1402 E 100 N Rd, Atwood, IL 61913

Telefoon: 217-722-9615

7. Country Acres Puppies – Fairbury, IL

Cavapoo zittend op trottoir

Country Acres fokkers zijn gespecialiseerd in het produceren van puppy’s van kleine rassen en hun ervaring met meer dan twee decennia in dit vak is een bewijs van hun kwaliteit en service.

Hoewel het een door een familie gerunde organisatie is, beschikt Country Acres over een geweldig team van medewerkers die elke dag hard werken om ervoor te zorgen dat alles aan de norm voldoet. Afgaande op de beoordelingen lijkt het erop dat die de normen zijn behoorlijk hoog gesteld.

Zoals we al zeiden, ze zijn gespecialiseerd in het fokken van kleine honden. De meest voorkomende zijn Maltezen, Yorkies, Toy Red Poodles en, natuurlijk, Cavapoos. Ze nemen de tijd om nieuwe nesten te produceren, zoals ze willen om er zeker van te zijn dat er niets geforceerd is, zodat ze misschien niet altijd het specifieke ras hebben dat u wilt.

Maar naar onze mening is het beter om te wachten en een gezonde hond van goede kwaliteit te ontvangen wanneer deze er klaar voor is. Dat gezegd hebbende, ze hebben geen officiële wachtlijst, maar werken eerder op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Dus als je een Cavapoo van hen wilt krijgen, kun je beter zo snel mogelijk contact opnemen.

U kunt de onderstaande contactgegevens gebruiken.

Website: Country Acres Puppies

E-mail: [email protected]

Adres: 4216N 2500 Oost, Fairbury, Il 61739

Telefoon: 815-419-5245

8. Patty’s Pups – Gurnee, IL

Cavapoo zit buiten op tas

Patty’s Pups is een erkende en regelmatig geïnspecteerde faciliteit op een boerderij in het noordoosten van Illinois. Ze meestal gespecialiseerd in hypoallergene designer hondenrassen, maar er zijn ook enkele raszuivere puppy’s in hun gelederen.

Hun unieke verkoopargument is dat ze puppy’s aanbieden voor aanzienlijk lagere prijzen dan de meeste dierenwinkels of kennels. De Cavapoo is slechts een van de vele rassen die ze in de aanbieding hebben. Je kunt hun officiële website bekijken en bladeren door een selectie van Bichonpoos, Goldendoodles, Pugs en anderen.

Bij elke verkochte pup biedt Patty’s Pups een een jaar aangeboren gezondheidsgarantie die alle medische aandoeningen dekt die levensbedreigend zijn of de kwaliteit van leven van de pup ernstig schaden.

U kunt al uw vragen stellen via het formulier op het contactgedeelte van hun site en zij zullen meestal binnen een redelijk korte tijd antwoorden.

Website: Patty’s Pups

E-mail: [email protected]

Adres: 5045 Vos Ln, Gurnee, IL 60031

Telefoon: 847-271-7965

9. Uw Lucky Puppies – Volo, IL

cavapoo loopt met knuffeldier in mond

Your Lucky Puppies is een op Volo gebaseerde operatie die zich concentreert op niet-afstotende en hypoallergene hondenrassen, zoals Cockapoos, Peekapoos en Micro Bernedoodles. Ze zijn vooral gericht op de F1B-generatie van die rassen.

Cavapoo nestjes zijn iets zeldzamer bij Your Lucky Puppies, maar als je contact met ze opneemt en informeert naar het kopen van een Cavapoo, kunnen ze je misschien huisvesten. Afgezien van de gebruikelijke communicatiemogelijkheden, zoals e-mail en telefoon, hebben ze ook een handige live chatfunctie op hun website.

Wat opvalt bij deze fokker is hun toewijding aan ethisch fokken en het opvoeden van gelukkige puppy’s. Ze distantiëren zich van puppymolens en alles wat meestal met dergelijke organisaties wordt geassocieerd.

Ze geloven in het redden en adopteren van honden, maar zijn meer dan bereid om iedereen tegemoet te komen die een designer puppy wil kopen, zolang ze er zeker van zijn dat het alle zorg krijgt die het verdient.

Website: Uw lucky puppies

E-mail: [email protected]

Adres: N Gilmer Rd, Volo, IL 60073

Telefoon: 773-372-6410

10. Centraal Illinois Puppyland – Arthur, IL

Cavapoo rent over het veld met bal in mond

Central Illinois Puppyland is een lokale organisatie die zich vooral richt op gezinnen die op zoek zijn naar hypoallergene, slecht afstotende metgezellen. Ze hebben een geweldig beleid om een korting van 10% aan te bieden aan alle terugkerende klanten. Dat is geweldig nieuws gezien hoe duur Cavapoos kan worden.

Ze zijn een zeer goed gerunde en professionele organisatie met meerdere nesten van verschillende rassen die het hele jaar door aankomen. Aussiedoodles en Bernedoodles zijn hun belangrijkste focus, maar je kunt contact met hen opnemen en vragen naar de mogelijkheid dat er een Cavapoo-nest wordt geproduceerd.

Het is bekend dat ze in het verleden andere Poedel-mixen fokken en ze proberen altijd hun klanten te behagen, dus ze zullen waarschijnlijk proberen je te helpen.

Ze hebben een heel eenvoudig adoptieproces, waarbij het meeste werk aan hun kant is geautomatiseerd, waarbij u niet veel meer hoeft te doen dan het kiezen van een puppy. De gezondheidscontroles, vaccinaties, etc. worden allemaal door hen afgehandeld en u ontvangt al het bijbehorende papierwerk op het moment dat u de puppy krijgt.

Zoals de meeste fokkers op deze lijst, accepteert Central Illinois Puppyland alleen bezoekers op afspraak, dus zorg ervoor dat u contact met hen opneemt om een bezoek op te zetten, als u ervoor kiest omt een puppy van hen. U kunt dit doen via sociale media, e-mail of een van de telefoonnummers die ze op hun website hebben vermeld.

Website: Centraal Illinois Puppyland

E-mail: [email protected]

Adres: 1580 IL-133, Arthur, IL 61911

Telefoon: 217-439-3882

11. Harige baby’s Fox Valley – Aurora, IL

Cavapoo puppy zit op gras

Furry Babies is een langlopende hondenfokkerijorganisatie met drie locaties in Illinois: Aurora, Lombard en Rockford, evenals een locatie in Portage, Indiana.

De reden dat we ervoor hebben gekozen om de Aurora-locatie te vermelden, is omdat het hun belangrijkste lijkt te zijn, maar je kunt gewoon degene selecteren die het dichtst bij of het handigst voor je is.

Harige baby’s zijn er trots op dat ze een enorme selectie van verschillende puppy’s hebben, maar ze zijn ook zorgvuldig in het zorgen dat ze allemaal alle zorg krijgen die ze nodig hebben. Elke puppy wordt twee keer gecontroleerd door veterinaire experts voordat hij op een van zijn locaties aankomt.

Op hun website hebben ze verschillende mooie Cavapoos, evenals vele andere harige schatjes. Cavachons, Chihuahua’s, Teckels, Lhasa Apso’s – welke schattige kleine hond je ook kunt bedenken, de kans is groot dat deze jongens het in hun winkels hebben.

Bekijk hun website en bel ze als je het leuk vindt wat je ziet.

Website: Harige baby’s

Adres: 2352 Fox Valley Centrum Dr, Aurora, IL 60504

Telefoon: 630-820-5868

12. Gardner Lane Puppies – Peoria Heights, IL

Cavapoo liggend op gras in de schaduw

Grote professionele fokkers hebben veel voordelen, vooral als het gaat om puppyvariëteit, maar er is ook iets te zeggen over kleine hobbyfokkers.

Een van de beste van die soort is zeker Gardner Lane Puppies, een familiebedrijf dat hun service aanbiedt voor de regio’s Chicago en St. Louis.

Dus als je in de buurt van het centrale illinois woont en je hart hebt ingesteld op een Cavapoo die werd opgevoed door een liefhebbende familie die ervoor zorgde alsof het een van henzelf was, misschien Gardner Lane een bezoek brengen.

Hun doel is om gezonde huisdieren die niet verharen en geen problemen veroorzaken voor mensen die worstelen met allergieën. Cavapoos staan hoog op die lijst, waardoor het hun topprioriteit is, maar ze hebben ook af en toe een Whoodle-nest.

Omdat ze zo’n klein bedrijf zijn in een zeer dichtbevolkt gebied, kan hun wachtlijst een beetje lang worden, dus als je een nieuwe puppy wilt krijgen, ga dan naar hun website en zet je naam in de hoed.

Website: Gardner Lane Puppy’s

E-mail: [email protected]

Adres: 1616 E Gardner Ln, Peoria Hoogten, IL 61616

Telefoon: 309-321-9044

13. Pocket Puppies – Arlington, IL

cavapoo liggend op bed op de bank

Pocket Puppies is een ander klein etablissement, maar net als vele anderen op deze lijst hebben ze een groot hart. Een groot hart dat vol liefde is voor Cavapoos en andere honden.

Afgezien van hun locatie in Arlington, hebben ze onlangs een andere geopend in Pleasant Prairie, Wisconsin, op slechts een half uur rijden van Milwaukee, dus als dat handiger voor je is, kijk het dan eens.

Hun selectie puppy’s is gevuld met Cavapoos, Teddyberen en Parti Yorkshire Terriers, en sommigen van hen hebben zelfs de status van beroemdheid bereikt!

We maken geen grapje – enkele van de meest loyale klanten van Pocket Puppies zijn Hollywood-sterren zoals Katlynn Simone, Kevin Jonas en Steven Tyler. De Aerosmith-zanger nam zelfs twee van zijn pups mee naar een live-opname van de Seth Meyers-show.

Als dat niet goed genoeg is voor u, dan kunnen we u er ook op wijzen dat Pocket Puppies een trots, A+ beoordeeld, lid van het Better Business Bureau.

Hun website is misschien een beetje gek, maar hun service is geweldig, dus ze zijn zeker de moeite waard om te bekijken als je op zoek bent naar een gezonde puppy.

Website: Pocket Puppy’s

Adres: 1457 Oost Palatine Rd, Arlington Heights, IL 60004

Telefoon: 224-735-3137

14. Golden Valley Puppies – Oakville, IA

cavapoo spelen op gras

Oké, oké, we spelen een beetje vals met deze. Golden Valley Puppies zijn niet bepaald in Illinois, maar ze zijn erg goed en we voelen ons schuldig omdat we niet including ze in de lijst van beste Cavapoo fokkers in Iowa. Bovendien ligt Oakville slechts een paar kilometer ten westen van de grens tussen Illinois en Iowa, dus we kunnen het laten glijden.

Ze zijn extreem toegewijd aan het fokken van alleen de gezondste, gelukkigste Cavapoos die er zijn. Ze kiezen alleen raszuivere, AKC-goedgekeurde honden om de ouders te zijn en dan doen ze uitgebreide gezondheidscontroles op hen, ervoor zorgend dat er geen medische problemen zijn die kunnen worden geërfd.

Zodra de puppy’s zijn geboren, worden ze zorgvuldig bewaakt door een zeer toegewijd team dat ervoor zorgt dat ze alle socialisatie krijgen ze hebben nodig, evenals het best mogelijke hondenvoer. Zie je, Cavapoos kan een beetje kieskeurig worden als het gaat om voedsel, dus je moet weten hoe je het perfecte dieet en voedingsschema kunt maken.

Hun adoptieproces is vrij eenvoudig en het begint met het invullen van een aanvraagformulier op hun website. Als u echter nog steeds onbeslist bent, kunt u contact met hen opnemen via hun Facebook-pagina en een gesprek voeren over de vraag of u al dan niet klaar bent om een Cavapoo-puppy te adopteren.

Website: Golden Valley Puppy’s

Adres: Oakville, IA 52646

Telefoon: 319-750-1475

Laatste gedachten

Dat was de lijst van de 14 beste, meest gerenommeerde Cavapoo-fokkers in Illinois. Als je moeite had om te vinden wat je wilt voordat je dit las, heb je nu veel waardevolle informatie die je kunt doorzoeken en beslissen welke van deze fokkers het meest geschikt voor je is.

Reputatie, grootte, locatie – wat de belangrijkste factor voor u ook is, we hebben het hier behandeld, zodat je hoeft eigenlijk niets anders te lezen.

Het enige dat u nog rest, is om contact op te nemen met deze organisaties en te informeren naar een aantal mooie Cavapoo-puppy’s.

Als je niet uit Illinois komt, maar toch wilt overwegen om een Cavapoo te adopteren, hebben we ook lijsten met geweldige fokkers uit andere plaatsen, zoals Arizona, Minnesota en Californië.