9 Beste hondenfokkers in Illinois: waar een nieuw huisdier te vinden

9 Beste hondenfokkers in Illinois: waar een nieuw huisdier te vinden

Delen is zorgzaam!

Als u op zoek bent naar een pup in het Midwesten van de VS, zorg er dan voor dat u bekijk deze lijst met de beste hondenfokkers in Illinois!

Het is erg belangrijk om gerenommeerde fokkers te vinden en oplichters te herkennen, zoals puppy molens, die pups binnenhouden onmenselijke omstandigheden gewoon uit winstbejag.

Als u een hond, maar je weet niet zeker welk ras geschikt voor je zou zijn, ik weet zeker dat dingen veel duidelijker zullen zijn zodra je door deze lijst met de beste hondenfokkers in Illinois gaat!

Inhoud

tonen

Puppy’s te koop in Illinois

1. Sievers Kennels

Golden Retriever buiten zitten

Dit is een van de AKC geregistreerde, gerenommeerde fokkers in De Prairie State en zijn misschien klein van formaat, maar zijn van hoge kwaliteit!

De eigenaar van dit fokprogramma zet zich in om gezonde pups; Labrador en Golden retriever rassen die voldoen aan de rasnormen van de AKC.

GERELATEERD: 7 Top Labrador Fokkers In Californië: Vind uw lab hier!

Alle volwassen hondjes hier worden getest op elke genetische defecten, of aandoeningen die een negatieve invloed kunnen hebben op hun nakomelingen. De tests zijn goedgekeurd door OFA en andere gerelateerde instellingen.

Aankoopproces

Alle Golden en Lab puppy’s zijn van de hoogste kwaliteit, wat wordt bewezen door hun gezondheidsdossiers en noodzakelijke gezondheidscertificaten. Dit zijn de resultaten van grondige Onderzoeken en gezondheidsprocedures.

De AKC-goedgekeurde Golden Retrievers en Labradors zijn er in verschillende tinten, zoals geel, zwart, wit of chocolade.

Zodra u besluit om een van de puppy’s uit dit fokprogramma een eeuwig thuis te bieden, kunt u contact opnemen met de fokker via telefoon, e-mail of het contactformulier op hun officiële website.

De prijs van de Goldens en Labs, aanbetaling, en alle andere informatie wordt aan u gegeven tijdens uw eerste gesprek.

Fokker Details:

Adres: Brussel, Illinois

E-mailadres: [email protected]

Officiële website: Sievers Kennels

Contactnummer: 618 883 2137

2. Hoeksteen Berner Sennenhonden

Dit is een familiebedrijf, AKC-geregistreerd fokprogramma die produceert Berner hoektanden en Puppies.

Ze zijn vooral gericht op de productie van kampioen bloedlijnen, en zijn toegewijd aan het fokken van honden van hoge kwaliteit met grote genetische aandoeningenUitstekend Temperamenten en solide fysieke verschijning.

Hierdoor is de Berner fokker alleen in staat om een select aantal honden nakomelingen te behouden waarvan zij geloven dat ze het potentieel hebben om te worden AKC-titelhouders in de toekomst. Ze doen veel moeite om geweldige eigenaren te vinden voor hun resterende puppy’s.

Berner Sennenhondenliefhebbers zal er zeker van zijn dat ze verliefd worden op elke puppy van hun beschikbare nesten en zal geen probleem hebben om hun beste vriend en harige metgezel van hier te vinden.

Aankoopproces en prijzen

Degenen die een Berner pup uit deze kennel willen halen, kunnen dit doen door contact op te nemen met de fokker en een overeenkomst te sluiten over de volgende stappen van de procedure.

Elke pup wordt geleverd met een één jaar gezondheidsgarantie, vaccinatie en andere gezondheidscertificaten, evenals enkele Goodies voor de eerste paar dagen van aanpassing aan hun nieuwe huis.

De prijs voor zowel mannelijke als vrouwelijke Berner Sennenhonden is $ 2500, ongeacht hun grootte of kleuren.

Als u echter de fokrechten wilt bezitten of een pup naar conformatie toont, moet je minimaal toevoegen 1500 dollar tot de initiële prijs van de Berner puppy.

Andere details zijn beschikbaar op de fokkerswebsite of op verzoek via e-mail of telefoon.

Fokker Details:

Adres: Flat Rock (Illinois)

E-mailadres: [email protected]

Officiële website: Hoeksteen Berner Sennenhonden

Contactnummer: 618 562 1216

3. Tony’s Happy Puppies

zwart-wit Shih Tzu kijkt naar camera

Deze fokker is betrokken geweest bij de business van honden fokken voor bijna 26 jaar. Ze zijn een familie die dol is op honden en ze wonen op een familieboerderij van vier hectare in een schilderachtige omgeving op het platteland.

De fokker richt zich op het produceren rashonden en hybride types die speelgoed-formaat, doen niet afgeworpen, en zijn hypoallergeen, zoals:

• Yorkies

• Shih Tzus

•Maltees

•Poedels

• Bichon Frises

• Havanezer

• Hybride pups, zoals Morkies, Doodles, Cavapoos, etc.

Aankoopproces en prijzen

Omdat er meerdere hondenrassen worden geproduceerd en grootgebracht in deze grootschalige kennel, alle details over de adoptieprocedure en de kosten van deze puppy’s zijn beschikbaar zodra u contact heeft opgenomen met de eigenaar.

De fokker zal u informeren over de verdere stappen die u moet nemen om een puppy van Tony’s Happy Puppies te krijgen.

Fokker Details:

Adres: Hampshire (Illinois)

E-mailadres: [email protected]

Officiële website: Tony’s Happy Puppies

Contactnummer: 847 387 0994

4. Erica’s Doodles

Bernedoodle Teddybeer Cut

Dit is een van de beste hondenfokkers in Illinois als het gaat om de Doodle hybride rassen die veel gevraagd zijn, niet alleen in de VS maar ook in de rest van de wereld!

E zijnxact, de eigenaar van dit fokprogramma is gericht op de productie van Sheepadoodles, F1 Goldendoodles, Bernedoodles, en Aussie Labradoodles!

Het hele gezin is volledig toegewijd aan het opvoeden van de gekruiste pups, waarvan de ouders van rassen van topkwaliteit. Hun kwaliteit wordt bewezen door het aantal gezondheidstests dat tot OFA-testnormen en andere Onderzoeken voor genetische gezondheid en mogelijke erfelijke aandoeningen.

Deze hondjes hebben een van de beste socialisatiepraktijken, omdat ze vanaf dag één omringd zijn door kinderen en andere honden, daarom passen ze zich gemakkelijk aan hun nieuwe huis aan.

Aankoopproces

Degenen die een pup van deze fokker willen kopen, kunnen de eerste stap zetten en de eigenaar bellen of e-mailen.

Daarna kunt u betalen de aanbetaling, die in de meeste gevallen $ 500 is.

De pups van Erica’s Doodles zijn alleen beschikbaar op een sterilisatie/castratie overeenkomst, zonder enige mogelijkheid voor verdere fokkerij.

Hun hoektanden zouden nieuwe familieleden moeten zijn, geen fokdieren, aldus de fokker.

Prijzen

De prijs van de puppy hangt af van het designerras dat u kiest:

• Aussie Labradoodles – Mini Aussie Lab Doodles en Middelgroot pups zijn 3000 dollar, terwijl de zeldzame Merle of Phantom Aussie Labradoodles kosten meer dan 3500 dollar.

Goudendoodles – Alle maten en soorten Goldendoodles kunnen tot $ 3500 kosten, met uitzondering van de Merle of Spook die tot 4000 dollar.

Dubbele Doodles – De prijs van deze designer hoektanden is afhankelijk van de populariteit van de kleuren. Over het algemeen betaal je tussen 3000 dollar en 4000 dollar voor een puppy.

• SchapenadoodlesMini en Gemiddeld pups kosten ongeveer 3000 dollar, terwijl Merle hoektanden kunnen oplopen tot 4000 dollar.

Bernedoodles – Deze hoektanden hebben het grootste prijsbereik, dat overal vandaan kan zijn 3300 dollar tot maar liefst 5000 dollar, afhankelijk van de zeldzaamheid van de kap kap en de grootte.

Kijk voor alle vragen op de website van de fokker of neem contact met hen op via telefoon of e-mail.

Fokker Details:

Adres: Beecher (Illinois)

E-mailadres: [email protected]

Officiële website: Erica’s Doodles

Contactnummer: 708 424 0712

5. Kostbare kleine pootjes

Maltese puppy in gele bloemen

Dit is een kleinschalige fokker van Maltees, Yorkies, en hun volkskruis, Morkies en wordt geplaatst op een grote woning (100 hectare) in de Midwesten deel van de VS.

Dit fokprogramma is eigendom van een echtpaar dat geen kinderen heeft, maar deze drie hondenrassen als hun huisdierkinderen beschouwt.

Ze zijn allebei volledig toegewijd aan de productie en opfok van kleine pups die zullen veranderen in geweldige volwassen hoektanden met goede gezondheid en goede temperamenten.

Ze zijn gericht op de productie van standaard, merle, goud, en parti Yorkies, Maltees in witte kleur met zwarte neuzen, oren die naar beneden hangen, kleine poten en een prachtige staart, en Morkies, een schattig gemengd ras dat wordt geproduceerd in parti, goud, bruin, wit, of zwart kapen.

Wat is het verschil tussen deze pups?

Beide Maltees en Yorkies zijn raszuivere hoektanden die worden beschouwd als de kleinste soorten pups ter wereld (alleen een theekopje Yorkie kan kleiner zijn dan zij).

Morkies zijn misschien iets groter dan hun rasechte ouders, maar het is een minimaal verschil.

Maltees, Yorkies, en Morkies zijn doordacht lichtschudders, daarom zijn het perfecte keuzes voor mensen die last hebben van allergische reacties tot hondenhaar.

Als het gaat om hun levensduur, Yorkies kunnen tot twee jaar langer leven dan Maltezen, terwijl de meeste Morkies de kortste levensverwachting, omdat ze meestal tot 13 jaar leven.

Aankoopproces en prijzen

De eerste stap naar het krijgen van uw nieuwe puppy is het lezen van de gezondheidsgarantieovereenkomst dat is beschikbaar op de officiële website van de fokker.

Daarna kunt u de aanbetaling, die afhankelijk is van de kleur van de hond ($500 voor merle en parti tinten en 300 dollar voor anderen). De prijs zal beschikbaar zijn bij het eerste contact met de fokker.

Elke hond heeft het doorgemaakt vaccinaties, ontworming, chippen, gezondheidscontroles, enz. voordat ze worden opgehaald door hun toekomstige eigenaren.

Als je nog andere vragen hebt over de hoektanden van Precious Little Paws, zal de eigenaar ze graag allemaal beantwoorden.

Fokker Details:

Adres: Milaan (Illinois)

E-mailadres: [email protected]

Officiële website: Kostbare kleine pootjes

Contactnummer: 309 781 6241

6. Het is een Bulldog Ding

Voor meer dan twee decennia, deze fokker is volledig toegewijd om alleen van topkwaliteit te fokken en op te voeden Engelse Bulldoggen met uitstekende Gezondheid en grote temperamenten.

In dit fokprogramma worden de puppy’s beschouwd als een deel van het gezin in plaats van slechts een deel van een nest dat op het punt staat te worden verkocht aan nieuwe eigenaren.

Een van de belangrijkste redenen waarom deze fokker koos Engelse pestkoppen, is dat ze goed zijn met kinderen, grappig, extravert, en zeer charmant!

Bulldog pups hebben een unieke intuïtieve capaciteiteen hoog niveau van intellecten charmante, kinderlijke kenmerken, die hen allemaal vanaf het begin de doorgang naar je hart geven en ervoor zorgen dat ze altijd vreugde in je huis brengen.

Aankoopproces en prijzen

De aankoopprocedure wordt niet in detail beschreven op de website van de fokker, maar zoals ze hebben aangegeven, kunt u contact met hen opnemen met eventuele vragen die u heeft.

Tijdens het eerste contact zal de fokker verdere instructies delen met betrekking tot de adoptie en prijs van de Engelse Bulldog.

De borg bedraagt 400 dollar, dat is een niet-restitueerbare betaling maar kan worden overgeschakeld naar een andere pup als er iets mis is (maar alleen tot de vijfde week van het leven van de Pester).

Hun Engelse Bulldoggen zijn er in verschillende kleuren, waaronder wit, fawn en wit, zwart en wit, rood en wit, gestroomd, enz.

Fokker Details:

Adres: Salem (Illinois)

E-mailadres: [email protected]

Officiële website: Het is een Bulldog Ding

Contactnummer: 618 267 0691

7. Chicago Area Labrador en Labradoodle Puppies

labradoodle puppy die omhoog kijkt

Dit is een van de beste hondenfokkers in Illinois en biedt meerdere hondenrasseninclusief F1, F1b, F2 Moyen Labrador Retrieversen veld Labradors.

Als je huis in de buurt van deze fokoutfit wordt geplaatst en je op zoek bent naar een ideaal harige vriend, huisdier, werkende hond, therapiehond, of een service pup, je moet ze zeker bezoeken.

Geweldige beoordelingen op de eerste pagina van hun website zijn gewoon verder bewijs van hun uitmuntendheid en dat geldt ook voor de positieve ervaringen die afkomstig zijn van bijna elke klant die ooit een pup van deze fokker heeft geadopteerd.

Een van de dingen waar ze het meest trots op zijn als het gaat om hun puppy’s, is het feit dat ze allemaal klaar zijn om te worden therapie en service hoektanden.

Aankoopproces en prijzen

Als u een pup van deze fokker wilt kopen, is de fhet belangrijkste dat u moet doen, is contact opnemen met de fokker via de telefoon of het onderstaande e-mailadres.

De eigenaar van de kennel zal u meer vertellen over de hele procedure en u verdere instructies te geven met betrekking tot de adoptie van de hoektanden.

Als het gaat om de prijs van de Labradors en hun Kruisen het kan afhangen van de kleur van elke hond.

Sommige nesten kosten bijvoorbeeld hetzelfde, ongeacht de Labradoodle’s kleur of geslacht. Daarom, als u beslist over het komende nest, betaalt u tot 2600 dollar, ongeacht eventuele voorwaarden.

Aan de andere kant American Kennel Club (AKC) veld Labrador tinten een belangrijke rol spelen in de prijs van de puppy’s, omdat chocolade field Labs kosten 2600 dollar, terwijl de zwart kosten 200 dollar minder, ongeacht of ze vrouwelijke of mannelijke puppy’s.

De borg bedraagt 400 dollar en zorgt ervoor dat je een plekje krijgt op de wachtlijst.

U kunt ook de officiële website bekijken of contact opnemen met de eigenaar als u meer informatie wilt over de fokker of de hondjes.

Fokker Details:

Adres: Chicago (Illinois)

E-mailadres: [email protected]

Officiële website: Chicago Area Labradors en Labradoodles

Contactnummer: 773 991 6989

8. Walnut Valley Puppy’s

Mini Bernedoodle kijkt op naar de camera

Dit is een klein familiebedrijf dat zich richt op de fokkerij Bernedoodles in alle maten. Ze zijn volledig toegewijd om ervoor te zorgen dat al hun puppy’s gezond en gelukkig.

Deze fokker is voornamelijk gericht op het produceren van mini en standaard Bernedoodles in driekleurige tinten en patronen.

Honden uit dit fokprogramma worden perfecte huisdieren en liefdevolle familieleden van hun huizen.

Er zijn tal van foto’s van deze schattige pups op de website van de fokker, die u kunnen helpen om uw eigen perfecte puppy te kiezen.

Welke soorten Bernedoodles fokken ze?

Deze fokker kweekt verschillende soorten Bernedoodles, waaronder:

• F1 Mini Generatie – Dit type puppy is de eerste generatie van een kruising tussen een Mini Poedel en een reus Berner Sennenhond.

• F1 Standaard Generatie – Deze kruising is eigenlijk vergelijkbaar met degene die we hierboven noemden. In dit geval is er echter een mix van Berner hond en standaard poedel.

• F1B Tiny en Mini Generations – Dit is het kruising van dezelfde ouderrassen als voor F1 Mini en Standard Generations. De verhouding van de genen is echter een beetje anders, dus de F1B Small Generations omvatten 75% van de Mini Poedels en slechts 25% van de grote Berner pup mix.

Hoewel de raszuivere Berners niet hun belangrijkste fokfocus zijn, zijn er af en toe Berner Sennenhond pups beschikbaar, meestal omdat de eigenaar zijn eigen volwassen hoektanden produceert voor de fokkerij. Deze pups worden verkocht zonder deposito’s of Wachtlijsten.

Aankoopproces en prijzen

Alle potentiële kopers kunnen contact opnemen met de eigenaar voor verdere instructies met betrekking tot de hele procedure van het krijgen van een pup. In wezen heb je tijdens het eerste contact een soort telefonisch interview, waarna je de vooruitbetaling van 500 dollar om op de wachtlijst (de helft van de borg wordt gerestitueerd).

Wat de meeste toekomstige klanten interesseert, is de prijs van de puppy’s.

Als je een hond wilt kopen, moet je betaal de prijs, die afhankelijk is van de kleur van elke pup:

• $3450.00 – Zwart-wit Bernie kruis

• $ 3750,00 – Blue Merle Parti Bernie mix

• $ 3750,00 – Driekleurige Parti Bernedoodle

• $ 3950,00 – Driekleurig Bernie-kruis

• $ 3950,00 – Blue Merle Bernedoodle

• $3950.00– Phantom Bernie mix

Als u een van de hierboven genoemde pups wilt fokken, zal de fokker u toestaan dit te doen als u eenn extra 1500 dollar.

Een twee jaar gezondheidsgarantie, vaccinatie- en chiprecords, samen met andere benodigde documentatie en honden Goodies zijn inbegrepen in de prijs!

Fokker Details:

Adres: Chicago (Illinois)

E-mailadres: [email protected]

Officiële website: Walnut Valley Puppy’s

Contactnummer: 812 821 6166

9. Kreek doodles

bruine labradoodle zittend op de wal

Dit is een van de beste Doodle-fokkers in Illinois en zit al meer dan meer dan twee decennia.

Het hele gezin is opgenomen in het proces van fokken en opvoeden van verschillende Poedelkruiseninclusief:

Labradoodles – Dit is een van de meest populaire Poedelkruisen, met de Labrador Retriever, de beste harige metgezel voor gezinnen met kleine kinderen.

Bordoodles – Een interessante kruising van Border Collie, een herdershond en een poedel, die vaak wordt beschouwd als een water pup.

Aussiedoodles – Ook een veel voorkomende kruising tussen een Australische Herder, een reus met een nog groter hart, en de Poedel een liefdevol en aimabel hondje.

• Dubbele Doodles – Dit zou waarschijnlijk de beste keuze zijn voor gezinnen die het niet erg vinden om een gemengd ras te bezitten in plaats van een volbloed pup. Dit designer ras behoort tot de bloedlijn van de beste drie familiehondenrassen: Golden Retrievers; Labrador Retrievers; en Poedels.

Hoe is het allemaal begonnen?

Officieel is het doodle breeding familiebedrijf gestart over een tien jaar geleden, toen Lisa en Clay, de eigenaren van de kennel, besloten om deze prachtige hybride hoektanden en voed ze op met hun kinderen.

Lisa erfde haar liefde voor dieren echter van haar ouders, die fokten. Huskies lang voordat ze er zelfs maar aan dachten om over te stappen naar Doodles.

Nadat ze met pensioen gingen (zeven jaar geleden), moedigden Lisa en haar familie haar ouders aan om opnieuw pups te gaan fokken, maar deze keer was hun belangrijkste keuze Doodles.

Aankoopproces en prijzen

De hele procedure met betrekking tot de aankoop van puppy’s is vrij eenvoudig.

Het is de bedoeling dat u de puppy aanvraagformulier op hun website, waarna u de eigenaren aanvullende gegevens moet verstrekken (indien nodig).

De eigenaren van de kennel zijn volledig toegewijd aan het opvoeden van alleen standaard Doodles (geen miniversies). Al hun pups zijn gevaccineerd, gechipt, en zij bezitten al hun noodzakelijke documentatie.

Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, moet u een vooruitbetaling doen van 200 dollar om op de wachtlijst te worden gezet.

De prijs van een Doodle puppy is $2500, zonder uitzonderingen met betrekking tot geslacht of grootte.

Als u vragen heeft, kunt u meer dan welkom contact opnemen met de fokker.

Fokker Details:

Adres: Peoria (Illinois)

E-mailadres: Website Contactformulier

Officiële website: Kreek doodles

Contactnummer: 309 363 5738

Beste hondenfokkers in Illinois: inpakken

mini labradoodle opkijken

Het vinden van de beste hondenfokkers in Illinois die geïnteresseerd zijn in zowel de procedure van het fokken van dieren als de nakomelingen die ze verkopen aan nieuwe huizen, is de eerste stap in het proces van het selecteren van een ideale puppy voor uw gezin.

Ondanks het feit dat er een paar nuttige aanbevelingen beschikbaar zijn, is het proces van het lokaliseren van een respectabele fokker is er nog steeds een die bewerkelijk en moeilijk kan zijn.

Elke fokker uit deze lijst is betrouwbaar en klaar om elke nieuwe eigenaar van een huisdier te helpen, wat een andere is geweldig ding over hen!

Lees volgende:
Dit zijn de 8 beste hondenfokkers in Washington van 2022

De 12 beste hondenfokkers in Tennessee van 2022