6 Beste teckelfokkers in New Jersey

6 Beste teckelfokkers in New Jersey

Delen is zorgzaam!

Als je je afvraagt waar je gerenommeerde teckelfokkers in New Jersey kunt vinden, dan is dit het perfecte artikel voor jou!

Er is een groot aantal fokkers van deze schattige kleine pups, maar niet elke fokker is betrouwbaar, daarom moet je extra voorzichtig zijn, vooral als je online een pup koopt.

Teckels zijn een geweldige keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een waakhond , hoewel sommige mensen ze nog steeds gebruiken voor jacht . Aan de andere kant zijn Doxies echte aandachtszoekers, dus zorg ervoor dat je ook genoeg tijd voor ze hebt!

Wees niet verbaasd als iemand je hond een ” Das pup ” omdat dat de letterlijke vertaling van de Duitse bijnaam.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een Doxie in dit gebied, lees dan verder om te ontdekken wie de meest gerenommeerde teckelfokkers in New Jersey zijn!

Inhoud

tonen

Teckel Pups Te Koop In New Jersey

1. Harlekijn teckels

Afrikaans meisje afgeleid van het tekenen spelen strelende teckel puppy

Dit is een kleinschalige fokker die in het bedrijf heeft gezeten voor meer dan twee decennia, en is uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare teckel fokkers in New Jersey.

Harlequin Mini Doxies zijn puppy’s van hoge kwaliteit die tot nu toe vreugde hebben gebracht aan het leven van honderden gezinnen. Teckels staan over het algemeen bekend als niet-agressieve pups; ze zijn geweldig met kinderen en houden ervan om in de buurt van andere mensen en dieren te zijn.

Dat hangt natuurlijk af van het type training dat de Doxy heeft gekregen. Harlekijn pups zijn makkelijk te trainen omdat ze al sinds vroege puppytijd .

De eigenaren van dit fokprogramma doen hun best om de ontwikkeling van sociaal Vaardigheden onder hun puppy’s.

Puppy kwaliteit en kleuren

Een van de belangrijkste doelen van de eigenaren is om hoektanden van de hoogst mogelijke kwaliteit te creëren in termen van verstand , conformiteit en persoonlijkheid .

Hun puppy’s worden opgevoed in een gezinssituatie van de jongste leeftijd , daarom zijn ze erg vriendelijk en gehoorzaam aan hun nieuwe eigenaar en hun gezin.

Harlekijn hoektanden zijn ook zeer succesvol geweest in wedstrijden. Ze hebben tal van geweldige titels verdiend, waaronder de conformiteit Toont georganiseerd door de Amerikaans Kennel Club ( AKC ), vooral in categorieën van gehoorzaamheid en wendbaarheid .

Sommige van de Doxies van deze fokker zijn ook geweldig geworden therapie en service hoektanden !

Als het gaat om hun vacht, hebben Harlequin Doxies de neiging om te produceren langharig Doxies in verschillende tinten, waaronder room, rood, chocolade, zwart, bruin, zilver, dapples, piebald en andere combinaties.

Je kunt elk van de hoektanden bekijken op de officiële website van Harlequin. U vindt er foto’s en beschrijvingen van elk kampioen volwassen hond dat levert nieuwe kampioenen op.

Aankoopproces en prijzen

Miniatuur Teckels uit dit fokprogramma zorgvuldig worden gefokt om een pup te produceren volgens de Teckel rasstandaard , met inbegrip van zijn Ziet er en temperament ingesteld door de grote organisaties.

Daarom produceert de fokker gedurende het jaar een klein aantal nesten om behoud de originele look erkend door de AKC en andere verenigingen.

Als u een van de pups uit deze kennel wilt bezitten, stuur dan een e-mail naar de eigenaar die vervolgens verdere instructies met u zal delen.

Zorg ervoor dat u uw naam en woonplaats vermeldt, wat erg belangrijk is voor de eigenaar, omdat ze verzenden geen puppy’s, maar eis dat ze worden opgehaald.

De prijs is alleen beschikbaar op aanvraag , dus zorg ervoor dat je dat ook controleert voordat je een Teckel pup , zodat u misverstanden kunt voorkomen.

Als u liever rechtstreeks met de eigenaar spreekt, kunt u hem altijd bellen via het onderstaande telefoonnummer.

Fokker Details:

Adres : Cherry Hill, New Jersey

E-mailadres : [email protected]

Officiële website : Harlekijn Teckels

Contact nummer : 856 428 3745

2. CopperHill Teckels

schattige witte piebald teckel puppy hond leggen

Deze fokker is vooral gericht op het produceren. langharig standaard man en vrouw Doxies met grote persoonlijkheidskenmerken en perfect conformiteit .

In wezen is hun primaire doel om teckelpups te produceren die zeer succesvol zullen zijn in exterieurwedstrijden.

Ze zijn er trots op deel uit te maken van de belangrijke organisaties hiervoor. hondenras , zoals de Teckel Club van New Jersey de AKC’s Breeder of Merit-programma , en de Teckel Club van Amerika .

Puppy kwaliteit en kleuren

Onnodig te zeggen dat een teckelpuppy die afkomstig is van de Copperhill kennel van topkwaliteit is.

Echter, ook al is de eigenaar gericht op de rasstandaard , dat betekent niet dat de hond sociale vaardigheden en aanpassing aan een nieuw gezin worden verwaarloosd.

Elke CopperHill pup is voorbereid op gezinsleven , daarom passen ze zich gemakkelijk aan allerlei nieuwe omgevingen aan.

Als het gaat om de vachttypes , de eigenaar van het fokprogramma streeft ernaar om alleen te produceren zwart en bruin of rood variëteiten van teckels , omdat deze kleuren over het algemeen worden gepresenteerd in hondenwedstrijden.

Aankoopproces en prijs

De details van de aankoopprocedure zijn beschikbaar zodra u het eerste contact met de fokker neemt.

Dit omvat ook de kosten van de vooruitbetaling en de prijs van de Doxie in totaal.

Alle hoektanden van deze fokker zijn Gevaccineerde , gechipt , ontwormd en regelmatig gecontroleerd door een dierenarts .

Ook hun ouders zijn gezondheid getest voor de meerderheid van aangeboren ziekten , wat een goede garantie is voor de gezondheid van de pup , althans als het gaat om erfelijke aandoeningen.

U kunt een e-mail sturen of maak een telefoongesprek – vergeet niet om uw nummer achter te laten voor het geval u belt, omdat hun telefoon wordt gescreend op elk type ongewenst gesprek. Je kunt ze misschien niet meteen bereiken.

Fokker Details:

Adres : Bridgewater , New Jersey

E-mailadres : [email protected]

Officiële website : CopperHill Teckel

Contact nummer : 908 722 2712

3. Jersey’s Blue Moon Doxies

de schattige bruine teckel ligt in het gras en rust

Kleine fokkers zijn net zo goed in staat om hoogwaardige Doxies te produceren en te kweken als groot fokkennels en programma’s zijn dat wel.

Sommige mensen vinden zelfs kleinschalige puppy’s van fokkers gemakkelijker te trainen en aanpassen aan het gezinsleven omdat de eigenaren meer tijd aan elke puppy kunnen besteden.

De eigenaar van Jersey’s Blue Moon Doxies is volledig toegewijd aan het fokken en fokken Miniatuur Teckel pups , daarom is het geen verrassing dat dit wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare teckelfokkers in New Jersey.

Hoe is het allemaal begonnen?

Het begon allemaal op jonge leeftijd toen Susan, de eigenaar van het fokprogramma, een jong klein meisje was.

Ze genoot ervan om tijd door te brengen met schattige Doxy-pups die haar moeder tijdens hun leven in Duitsland fokte.

Daarom was het geen verrassing toen Susan besloot om door te gaan. fokkerij Doxies toen ze ouder werd, samen met haar familie.

Nu hebben ze een familiebedrijf in New Jersey, waar ze teckels grootbrengen die perfecte huisdieren en familieleden zullen worden in hun eeuwige thuis.

Puppy kwaliteit

De belangrijkste focus van deze fokker is om gezonde hoektanden te fokken die gemakkelijk te trainen zijn, en zal zich aan te passen aan nieuwe omgevingen zonder enig probleem.

Socialisatie en temperament zijn de belangrijkste factoren van het succesvol fokken van puppy’s, samen met hun fysieke gezondheid, natuurlijk.

Elke hond kan echter tekenen vertonen van agressief gedrag , inclusief Doxies , als ze niet van jongs af aan zijn opgeleid.

Om dat te voorkomen, traint de eigenaar van de fokkennel haar teckelhonden om zonder problemen te socialiseren met andere dieren en mensen.

Aankoopproces en prijzen

Als u een Doxie van deze fokker wilt kopen, hoeft u alleen maar een aanvraag in te dienen via de Goede Hond website (link hieronder), en vul alle nodige details in over uzelf en uw visie op het perfecte huisdier .

Met deze informatie kan de fokker u voorzien van de pup die past bij al uw behoeften en wensen.

Als het gaat om scheepvaart , biedt deze faciliteit persoonlijke pick-up als enige optie.

De prijs van de teckelpuppy’s varieert tussen de $1000 en $1600 , afhankelijk van de kleur, het type en het geslacht.

Elke pup wordt geleverd met een een jaar gezondheidsgarantie , wat meer dan genoeg is om op te merken of er erfelijke aandoeningen zijn die de kwaliteit van leven kunnen verslechteren.

De fokker geeft geen persoonlijk contact, behalve het aanvraagformulier op hun Good Dog-website, maar zodra u zich aanmeldt, krijgt u een telefoontje van de fokker.

Fokker Details:

Adres : Williamstown , New Jersey

Officwebsite van ial : Jersey’s Blue Moon Doxies (Good Dog Webpagina)

4. Bergamo’s teckels en beagles

zwarte teckel die in de herfst in het park loopt

Zoals de naam van de kennel al zegt, is dit een fokker van Beagle en Teckel puppy’s die even toegewijd zijn aan de productie en opvoeding van beide hondenrassen.

AANVERWANT: De top 5 meest betrouwbare Beagle-fokkers in Ontario in 2022

Kortom, ze hebben twee van de rassen die aan al uw verzoeken kunnen voldoen; een Beagle als een grote huisdier voor het hele gezin en metgezel , en een Teckel als een beschermer en een van de beste vertegenwoordigers van Waakhonden .

Zowel Beagles als Teckels houden echter van blaffen, wat misschien niet zo aangenaam voor u is als voor hen.

Maar met de juiste trainingsmethoden en een gerenommeerde fokker , het kan allemaal onder controle worden gebracht.

Hoe is het allemaal begonnen?

De liefde voor deze twee hondenrassen, en honden in het algemeen, is een van de dingen geweest die Mary en Michael samenbracht.

Nu zijn ze een dierenliefhebbende familie die puppy’s van topkwaliteit produceert voor andere hondenliefhebbers.

Fokken is voor hen geen business; het is een speciaal soort liefde en passie voor deze twee rassen, en de opwinding van het delen van de vreugde van het bezitten van dergelijke pups met andere dierenliefhebbers.

Aankoopproces en prijzen

De eigenaren van deze fokoutfit hebben geen officiële website, maar u kunt contact met hen opnemen via het aanvraagformulier op de Goede Hond website, of per telefoon als je wilt.

Zodra u het eerste contact met Bergamo heeft opgenomen, ontvangt u details over de aankoopprocedure de prijs van de Doxie , en de beschikbare nesten .

De eigenaren zullen ook al uw vragen over de teckelpuppy’s beantwoorden, vooral als u voor het eerst doxie-eigenaar bent.

Fokker Details:

Adres : Franklinville , New Jersey

Officiële website : Goede Hond Webpagina

Contact nummer : 609 839 3034

5. Ev-Ry Aardhond

een bruine teckel ligt op het gras

Volgens de titels die de eigenaar van deze fokkerij heeft, kan worden gezegd dat het een van de meest betrouwbare teckelfokkers in New Jersey en daarbuiten is.

Anne Rosenberg is een gecertificeerde fokker die is erkend als een CGC keurmeester (Canine Good Citizen), een AKC CGC-evaluator een ACT-rechter , en een Atd examinator .

Ze maakt ook deel uit van verschillende teckelclubs en -organisaties, waaronder:

• Dachshund Club of America (DCA)

• Teckel Club van New Jersey (DCNJ)

• Burlington County Kennel Club (BCKC)

•Centraal New Jersey Hound Vereniging (CNJHA)

Wat is er zo bijzonder aan Ev-Ry?

Dit is geen standaard fokkennel zoals de meeste fokprogramma’s uit deze lijst.

Ev-Ry Earthdog is een onderdeel van een privéterrein dat gelegen is op meer dan 25 hectare grond .

Het belangrijkste idee erachter was om een plek te bieden voor verschillende activiteiten voor allerlei werkende terriërs, waaronder Doxies.

Het is ook de perfecte locatie voor allerlei soorten hondenwedstrijden inclusief conformiteit , wendbaarheid , gehoorzaamheid enz.

Deze plek is geschikt voor gigantische hond en paardenwedstrijden eveneens!

Daarom kun je met deze fokker een Doxie-pup krijgen en een plek om ze te trainen!

Puppy kwaliteit en kleuren

Ev-ry Earthdog honden zijn perfecte puppy’s voor gezinnen met kleine kinderen als ze zijn getraind om basiscommando’s te gehoorzamen en om te socialiseren met mensen en andere dieren.

Elke pup die uit deze kennel komt heeft alle nodig Vaccins totdat het tiende levensweek , of totdat het aan de nieuwe eigenaar wordt gegeven.

De volwassen hoektanden worden op gezondheid getest door OFA-normen over veel voorkomende erfelijke ziekten, zoals Patella Luxatie en oogaandoeningen .

De hoektanden worden ook onderzocht op Vaatziekten .

Als het gaat om de vachttypes en Tinten , richt de fokker zich op ruwharige teckels , maar u kunt het wel vinden Miniatuur langharige teckels eveneens.

Ze komen meestal binnen chocolade of zwart en bruin Teckeltinten , die veel voorkomen bij hoektanden in hondenwedstrijden .

Aankoopproces en prijzen

Alstublieft dien uw aanvraag in op de officiële website of op de Good Dog webpagina als u bereid bent om een volbloed Mini Teckel van deze fokker.

De fokker kan u vragen om meer informatie te geven over uw woonplaats, familie en andere details die hen kunnen helpen bij het kiezen van de beste puppy voor u.

Nadat u uw aanvraag hebt ingediend, de fokker zal contact met u opnemen met betrekking tot de kosten , de pups die op dit moment beschikbaar zijn, reserveringen, etc.

De prijs van deze Teckel pups kan overal tussen liggen 3000 dollar en 3500 dollar , afhankelijk van de geslacht en de type van de Teckel ras .

Als u nog vragen heeft, zorg er dan voor dat u ze opschrijft voordat u contact opneemt met de eigenaar van het fokprogramma, zodat u niet iets vergeet dat voor u van groot belang kan zijn met betrekking tot de pups of de omstandigheden.

Fokker Details:

Adres : Mt Laurel, New Jersey

Officiële website : Ev-Ry Earth Dog / Good Dog Webpagina

Contact nummer : 609 519 8289

6. RD Teckels New Jersey

de teckel rent door de tuin

Dit is geen gewone hobbyfokker zoals degenen die je eerder hebt ontmoet.

RD Teckels is geregistreerd voor bijna twintig jaar als erkende fokkers in de VS , en voor meer dan vier decennia in Duitsland !

Elke Doxie van deze fokker voldoet aan de AKC’s ras standaard , maar ze zijn ook bekend als geweldige service hoektanden en goed emotionele steun pups .

De meeste eigenaren van gezelschapsdieren die hun teckels van deze plek hebben gekregen, zullen het erover eens zijn datRD-teckels tot de beste teckelfokkers in de VS behoren, omdat ze naar alle delen van het land verzenden.

Puppy kwaliteit en de aankoopprocedure

Elke Daschund van deze fokker heeft doorgemaakt gehoorzaamheid en socialisatie trainingen om de beste metgezel te worden voor al uw gezinsleden .

Elk van de Teckels wordt door hen geplukt uit Europese landen zoals Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Polen, en andere locaties.

De meerderheid van de puppy’s zijn Onbenullige-getraind (of midden in het proces), Gevaccineerde , gechipt , ontwormd en Geëvalueerd voor hun temperament.

Als je hier een puppy krijgt, krijg je een twee jaar gezondheidsgarantie, medische dossiers een Blankie , en het favoriete speelgoed van de Doxie.

Zodra u besluit om een nieuwe puppy te krijgen, gaat u naar de officiële website van de fokker en f ziek uit het aanvraagformulier, die te vinden is onder de foto van elke beschikbare Doxie pup.

Er is geen informatie over de locatie van de fokker of manieren om contact met hen op te nemen, omdat ze de voorkeur geven aan direct contact via het formulier op hun website.

Fokker Details:

Officiële website: Ed Teckels

Wat zijn de meest voorkomende gezondheidsproblemen van teckels?

de teckel staat op een rots en kijkt om zich heen

Obesitas

In vergelijking met andere hondenrassen, Teckels hebben een hoger risico op het ontwikkelen van obesitas . Dit is deels te danken aan het feit dat ze zeer korte benen hebben.

Ze hebben niet dezelfde mobiliteit als de meeste andere rassen, waardoor ze niet zoveel beweging krijgen.

Ze kunnen mogelijk niet deelnemen aan de activiteiten die nodig zijn om hun geluk en gezondheid te behouden, omdat ze niet genoeg beweging krijgen.

Problemen met de rug

Helaas, vanwege hun langwerpige wervelkolom , Teckels zijn vatbaar voor het ontwikkelen van rugproblemen.

De ziekte van de tussenwervelschijven , vaak bekend als Ivdd , is een van de meest voorkomende soorten rugpijn .

Als uw hond verergerende rugpijn ervaart, moet u deze zo snel mogelijk naar de dierenarts brengen om de kans op verlamming .

Tussenwervelschijfziekte

Ongemak in het wervelkolomgebied, mank lopen, verzwakt vermogen van kracht in de ledematen, verlamming, en verlies van gevoel in de progressieve stadia van deze ziekte zijn alarmen dat uw pup mogelijk ernstige rugproblemen heeft die bekend staan als Intervertebral Disc Disease (IVDD).

Deze aandoening beïnvloedt de wervelkolom en het komt nogal veel voor in Doxies.

De teckel is het ras dat het meest wordt geassocieerd met deze aandoening; niettemin heeft elk hondenras een bepaald risico van het ontwikkelen van een dergelijke aandoening.

Hyperadrenocorticisme

Hyperadrenocorticisme is het primaire symptoom van de ziekte van Cushing, die wordt veroorzaakt door een hypofyse tumor die afscheidt ACTH .

Polyurie , polydipsie , haaruitval en spierzwakte zijn enkele van de klinische indicaties van deze aandoening.

De onderdrukkingstest met een bescheiden dosering van dexamethason is de beste keuze voor een diagnostisch onderzoek. Straling medische therapie en chirurgie zijn allemaal mogelijke manieren om dit probleem op te lossen.

Deze ziekte kan de levensverwachting van rassen zoals teckels, Boston Terriers, Mini Poedels, Beagles en andere hondentypen.

Gebitsproblemen

Tandheelkundige ziekte i s de meest voorkomende vorm van chronische ziekte die te zien zijn bij huisdieren; op de leeftijd van twee jaar beïnvloedt het meer dan tachtig procent van alle honden .

Helaas, in vergelijking met andere hondenrassen, is de Teckel heeft een veel hoger risico op het ontwikkelen van tandheelkundige problemen .

Tandsteenophoping op de tanden is de beginfase van tandziekte, wat vervolgens kan leiden tot infectie van het tandvlees en de Wortels der gebit .

Oogproblemen

Oogproblemen komen vaak voor bij veel hondenrassen, waaronder Labrador Retrievers , Basset Honden , Samojeden , speelgoed Poedels , Cane Corso’s enz.

LEES VERDER: Veel voorkomende Cane Corso gezondheidsproblemen waar u op moet letten

Helaas zijn Doxies niet immuun voor dergelijke problemen, vooral niet glaucoom .

Dit is een oogaandoening die teckels treft net zoveel als het mensen treft.

Het is een zeer pijnlijke ziekte die, indien genegeerd, kan leiden tot blindheid in relatief korte tijd.

Scheel , tranende ogen , afstomping van het hoornvlies (het transparante voorste deel van het oog), en Roodheid in het wit van de ogen zijn enkele van de symptomen die gepaard gaan met droge ogen syndroom .

Teckelfokkers in New Jersey: laatste gedachten

Er zijn veel geweldige teckelfokkers in New Jersey en ook in andere delen van de VS!

Ik heb echter degenen gekozen die goede recensies en bevredigende getuigenissen van eigenaren van gezelschapsdieren.

Het is erg belangrijk om uw bronnen te controleren en probeer onbetrouwbare fokkers te vermijden of puppymolens , die een onethische benadering van hoektanden hebben.

Als u een pup wilt krijgen van fokkers buiten New Jersey, of als u liever online een aankoop doet, je kunt goede vinden Teckel fokkers op de AKC Marktplaats .

Als je al online winkelt, zorg er dan voor dat je alle dingen krijgt die je nieuwe metgezel nodig heeft, inclusief een bed voor een Doxie, eten, speelgoed, halsbanden en harnassen en een goede borstel omdat ze behoorlijk veel verharen.

Je kunt deze dingen vinden op Amazon, Chewy en andere populaire sites om te winkelen!

LEES VERDER:

Zijn teckels hypoallergeen? Doxie honden en allergieën

Waarom schudden teckels? De meest voorkomende redenen en remedies

Top 9 teckelfokkers in Ohio: waar u de beste doxies kunt krijgen