De 7 beste Corgi Fokkers In Arizona

De 7 beste Corgi Fokkers In Arizona

Delen is zorgzaam!

Dus je hebt besloten om een schattige Corgi te adopteren voor je gezin? Misschien heb je al besloten dat je een mannelijke of een vrouwelijke Corgi wilt, maar het enige dat je hoeft uit te zoeken is van wie je je nieuwe geliefde puppy kunt kopen.

Corgi’s zijn schattige, leuke en aanhankelijke hondenrassen dat kan heel slim blijken te zijn. De meeste hondenbezitters zijn blij met de aanhankelijke aard van hun Corgi’s die zelfs de meest ervaren hondenbezitters kan verrassen.

Ze zijn een ras dat erom bekend staat toegewijd aan hun hondenbezitters, en ze kunnen geweldig zijn met gezinnen met kinderen.

Weet gewoon dat de Corgi de instincten van een herdershond heeft, dus je pup moet goed gesocialiseerd zijn, zodat hij niet op de hielen van je kleinere kinderen begint te knijpen!

Het helpt ook om te weten dat er veel Corgi-mixen zijn om uit te kiezen als je geïnteresseerd bent in variatie!

We weten dat het moeilijk kan zijn als het gaat om op zoek naar gerenommeerde fokkers die er zijn. Hier zijn enkele van de beste Corgi-fokkers in Arizona die we aanbevelen!

Inhoud

tonen

Corgi Puppies Te koop in Arizona

1. B&J Corgis (Everglade Corgis).

schattige corgi puppy buiten zitten

B&J Corgi’s (ook bekend als Everglade Corgis) is een man en vrouw team dat absoluut verliefd is op rasechte Pembroke Welsh Corgis, dat zijn een klasse corgi’s die oorspronkelijk in Wales werden gevonden.

Bret en Jenni Yates begonnen hun bedrijf, dankzij Jen’s passie en verlangen om dieren te helpen, en ze staan bekend als een van de beste Corgi-fokkers in Arizona.

Ze werken om ervoor zorgen dat alle honden die ze fokken goed worden verzorgd en gesocialiseerd voor hun nieuwe familieleden.

Veel Corgi-eigenaren beweren dat het kopen van hun honden bij B &J Corgis de beste beslissing was die ze hadden kunnen nemen als het ging om het kopen van een hond.

Deze mensen houden regelmatig contact met het echtpaar en ze zijn blij met de hoogwaardige Pembroke Welsh Corgi’s die nu hun familieleden zijn.

De reden waarom ze zo tevreden zijn, komt van de superieure zorg die Bret en Jen bieden aan al hun honden, die op zo’n manier worden gesocialiseerd dat ze gemakkelijk in elk liefdevol gezin passen.

Hun kinderen spelen ook met de Corgi’s die ze fokken – dus als je kleintjes hebt, is de puppy die je bij B &J koopt al aan hen gewend!

De prijzen waarvoor ze de pups verkopen variëren afhankelijk van de vader en moeder, maar je kunt verwachten dat je betaalt ten minste $ 2500 voor een Corgi pup.

Al hun honden ondergaan gezondheidstests voor they zijn gefokt, evenals genetische testen voor ziekten zoals degeneratieve myelopathie, geoefend geïnduceerde collaps en Von Willebrand, ook bekend als respectievelijk DM, EIC en VWD.

B&J Corgi’s (Everglade Corgis) Contactgegevens

Website: Everglade Corgis

E-mail: [email protected]

Instagram Bladzijde: @evergladecorgis

2. Zion Corgis.

corgi die buiten op gras staat

Net als B&J, Zion Corgis is zeer ervaren met fokken Pembroke Welsh Corgi’s.

Ze besteden veel van hun tijd aan het perfectioneren van de honden die ze fokken, en ze nemen hun Corgi’s heel vaak mee naar verschillende hondenshows. Ze hebben zelfs een AKC-titel gekregen!

Het is bekend dat ze heel serieus zijn over hoe ze hun Pembroke Welsh Corgi-puppy’s fokken. Ze besluiten om het volgende nest puppy’s alleen na overleg te produceren, dus je kunt niet eens solliciteren of op hun wachtlijst staan totdat de puppy’s zijn geboren.

U kunt verwachten dat de pups bij Zion Corgis:

• Drie jaar gezondheidsgarantie hebben

• Kom naar je toe met een zak merkvoedsel

• Zorg voor een kraag en deken

• Een kopie hebben van hun stamboomstatus

• Laat je door een specialist controleren door een dierenarts

• Hun staart en dauwklauwen hebben laten verwijderen

• Ontwormd en gechipt

• Heb voorbetaalde beperkte AKC-papieren

• Een sterilisatie/castratiecontract hebben

• Heb shots UTD

Al hun Corgi-puppy’s kosten ten minste $ 3500, die een beetje boven de gemiddelde Corgi puppy prijs ligt, en deze kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren. Wanneer u zich aanmeldt, wordt u aangemoedigd om de puppy te komen bekijken voordat u kunt adopteren.

De pups kunnen tussen de achtste en tiende week na de geboorte worden opgehaald.

Zion Corgis Contactgegevens

Website: Zion Corgis

Telefoonnummer: (928) 232-9333

E-mail: [email protected]

3. Het Paw Palace.

gelukkig corgi rennen op gras

The Paw Palace is een bedrijf dat eigendom is van Karie, die sinds 2010 actief is. Ze zorgt voor de beste kwaliteit Corgi’s (en honden!) omdat ze ze allemaal als familieleden behandelt totdat ze worden geadopteerd door eigenaren zoals jij!

Ze is echt geïnteresseerd om ervoor te zorgen dat de Corgi’s die ze verkoopt goede gezinnen zullen vinden die oprecht om het welzijn van de puppy geven, wat een eigenschap is van elke gerenommeerde fokker! Ze staat zeker bovenaan als het gaat om de beste Corgi-fokkers in Arizona!

Al haar puppy’s zullen:

• Blijf op de hoogte van hun huidige foto’s

• Ontwormd en gechipt

• Heb stamboom papieren

• Een gratis dierenartscontrole hebben gehad

• Kom met een gezondheidsgarantie per retourbeleid

• Een aangeboren garantie van één jaar hebben

• Zindelijk zijn (wat zowel krattraining als padtraining inhoudt)

• Wees zeer gesocialiseerd

• Wees vriendelijk tegen andere dieren en kinderen

Karie is zeer goed geïnformeerd als het gaat om verschillende soorten ziekten die honden kunnen hebben als ze zorgt voor een ras van gezonde, hoogwaardige honden.

Ze kan al uw zorgen beantwoorden die u zou kunnen hebben als het gaat om verschillende hondenkwesties, wat altijd van pas komt bij nieuwe hondenbezitters!

Je kunt The Paw Palace in Tucson vinden als je geïnteresseerd bent in een bezoek!

Contactgegevens Van The Paw Palace

Website: Het Paw Palace

E-mail: [email protected]

Telefoonnummer: (520) 988-3999

4. Rugwind Corgi’s.

corgi rennen op het strand

Rugwind Corgi’s is eigendom van veterinair technicus Janice Owens, die een expert in het fokken van kwaliteit Pembroke Welsh Corgi’s.

De reis van het fokken van Corgi’s begon toen de fokker merkte dat zoveel hondenrassen werden gefokt via niet-selectieve fokprogramma’s en -methoden, die de kwaliteit van de honden beïnvloedden.

De fokker zorgt ervoor dat alle honden bij Tailwind worden gefokt in conformatie dicht bij de rasnormen door genetische kwaliteit en goede eigenschappen te waarborgen.

Rugwind produceert slechts één of twee keer per jaar een nestje. Daarna socialiseren ze hen als familieleden, zodat u er zeker van kunt zijn dat de puppy die u krijgt weet hoe hij zich moet gedragen.

Ze zullen hun Corgi’s nooit verkopen aan dierenwinkels, ketens of makelaars.

U kunt er zeker van zijn dat de puppy die u krijgt, zal al gewend zijn aan een familiale omgeving aangezien Tailwind geen kennel is maar een familie van mensen en honden. Het belangrijkste voor de fokker is dat de hond een waardevol lid van het gezin zal zijn.

Tailwind Corgis Contactgegevens

Website: Rugwind Corgi’s

Plaats: Cave Creek (Arizona)

5. Montaire Kennels.

corgi puppy buiten zitten

Montaire Kennels Ligt in Tucson, Arizona, en ze zijn een kleinere show/hobby fokker die Anatolische herders fokt, en ook de prachtige Cardigan Welsh Corgi.

Ze behandelen al hun honden in de eerste plaats als huisdieren en familieleden, maar hun pups gaan ook op AKC-shows en hebben verschillende prijzen behaald, waaronder het feit dat hun honden nationaal zijn gerangschikt als Grand Champions.

Ze staan erg open voor het horen van nieuwe hondenbezitters en ze beantwoorden graag alle vragen die je hebt, inclusief praten over andere gerenommeerde fokkers die ze misschien kennen. Dat is een zeker teken dat Montaire Kennels weet wat ze doen!

Montair is ook lid van de Cardigan Welsh Corgi Club of America, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze alles weten wat ze moeten weten over Corgi’s!

Een interessant ding over hen is dat ze hun pups blootstellen aan neurologische stimulatie met de wens dat hun honden van jongs af aan gezond en gelukkig worden!

Montaire Kennels Contactgegevens

Website: Montaire Kennels

E-mail: [email protected]

Telefoonnummer: (520) 219-9071

6. Aelwyd Cardigan Welsh Corgi’s.

gelukkig corgi zittend op bed

Karen en Ron Harbert begonnen hun Cardigan Welsh Corgi fokavontuur in 1970.

Dit man en vrouw team is gevestigd in Tucson, Arizona, en ze runnen een klein Cardigan Welsh fokprogramma met vijf of zes van hun honden.

Hun Corgi’s hebben zo’n honderd kampioenschapstitels gekregen. in verschillende landen, zodat u zeker kunt zijn van de kwaliteit van hun Cardigan Welshes!

Aelwyd (uitgesproken als Eye-Lewd) heeft ook in het bestuur van America’s Cardigan Corgi Club gezeten, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze de ins en outs van een goede Corgi-fokkerij en -training kennen.

Naast het feit dat ik in het CWCC-bestuur heb gezeten, ze hebben ook gediend als hun president en vicepresident.

Van de honden die ze fokken is bekend dat ze een uitstekend temperament hebben en voldoen aan de rasstandaard. Hoewel hun honden winnen in showringen, is het belangrijkste voor de eigenaren dat ze in goede huizen verblijven!

Al hun puppy’s worden goed verzorgd en gesocialiseerd. Ze hebben allemaal hun prik gehad, zijn gecontroleerd door de dierenarts en zijn gechipt.

Het mooie van Aelwyd is dat ze proberen nieuwe hondenbezitters op te leiden door ze een “puppyboek” voor hun nieuwe hond te geven, evenals een handleiding die antwoorden geeft op vragen over de gezondheid en stamboom van de hond.

Aelwyd Cardigan Welsh Corgi Contactgegevens

Website: Aelwyd Cardigan Welsh Corgi

E-mail: [email protected] of [email protected]

7. Pistool Mama Pembroke Welsh Corgis.

gelukkig corgi buiten zitten

Ashley fokt sinds 2014 Pembroke Welsh Corgi’s, na het adopteren van haar eigen Corgi in 2012.

Ze is erg geïnvesteerd in haar Corgi’s, en zorgt ervoor dat ze haar puppy’s de hondenverzorging krijgt die ze nodig hebben om te gedijen. Haar zorg is niet beperkt tot het investeren in gezondheidszorg en voedsel van hoge kwaliteit, maar het omvat ook tijd doorbrengen met de pups, zodat ze worden gesocialiseerd.

Ashley heeft al haar puppy’s elke twee tot drie uur per dag op een voedingsschema en ze controleert regelmatig hun gewicht om ervoor te zorgen dat ze de voeding krijgen die ze nodig hebben om te groeien.

Ze biedt ook dekdiensten als u geïnteresseerd bent in het fokken van Corgi’s.

Al haar puppy’s zijn CA- en AKC-geregistreerd en ze zijn getest op DM, EIC en VWD.

Pistol Mama Pembroke Welsh Corgi Contactgegevens

Facebook: Pistool Mama Pembroke Welsh Corgi

Instagram: Pistool Mama Pembroke Welsh Corgi

Telefoonnummer: (559) 817-9689

E-mail: [email protected]

Hoe een gerenommeerde Corgi-fokker te vinden

Na deze lijst met Corgi-fokkers die we u hebben laten zien, vindt u misschien nieuwe fokkers die uw aandacht trekken.

Tijdens uw reis van het proberen om de juiste Corgi hond voor jezelf te vinden, je vraagt je misschien af wat een gerenommeerde fokker maakt.

Zijn er tekenen van een goede fokker die u in de gaten moet houden wanneer u op zoek bent naar de perfecte puppy voor u en het gezin? Je wilt immers geen puppymolen tegenkomen.

Hier zijn enkele dingen die u in gedachten moet houden wanneer u op zoek bent naar de juiste Corgi en fokker:

• Alle honden van de fokker moeten up-to-date zijn als het gaat om gezondheidscontroles. Ze moeten u documenten kunnen verstrekken waaruit blijkt dat ze alle gezondheidsonderzoeken hebben ondergaan.

• Als een hond toevallig een gezondheidstoestand heeft, zal een goede fokker u dit laten weten voordat u de hond verkoopt.

• Alle honden worden van jongs af aan gesocialiseerd.

• Alle honden zijn speels, levendig en zelfverzekerd.

• De fokker is erg geïnteresseerd in uw eigen persoonlijke levensstijl omdat ze er zeker van willen zijn dat zijn of haar honden in het juiste gezin terechtkomen.

• De fokker is vriendelijk en staat open voor het beantwoorden van eventuele vragen.

• Nadat je een Corgi hebt gekocht, geeft de fokker je graag extra ondersteuning indien nodig.

• De fokker moet alles weten over het ras dat hij of zij verkoopt.

• De fokker zal nooit puppy’s verkopen die jonger zijn dan acht weken.

• De fokker laat u graag stamboomdocumenten zien.

• De fokker wordt geregistreerd bij de American Kennel Club (AKC), de gouden standaard van erkenning.

• De pups die de fokker verkoopt zullen zeer vergelijkbaar zijn met de ouders als gevolg van zorgvuldige, selectieve genetische fokkerij.

• De fokker verzint geen excuses als het gaat om het tonen van de ouders van de puppy.

Wees niet verbaasd als je merkt dat een Corgi fokker ook gespecialiseerd is in andere rassen, zoals de Bulldog en de Australian Shepherd! Zolang de fokker zorgt en elk ras in en uit kent, kun je het als een groen licht beschouwen!

Conclusie: Corgi Fokkers in Arizona

De 7 beste Corgi-fokkers in Arizona in 2022

We weten dat het zoeken naar de juiste fokker en de perfecte hond soms een vermoeiend proces is dat misschien niet altijd zo spannend is als je zou willen.

We hebben een verscheidenheid aan fokkers uit verschillende steden genoemd, maar of je nu in Phoenix, Yuma, Mesa, Scottsdale of Wittmann, Arizona bent, we zijn er zeker van dat er een Corgi-pup op je wacht om te adopteren!

We hebben ook geprobeerd u te helpen door u de namen van enkele beroemde Welsh Corgi-fokkers en Pembroke Welsh Corgi-fokkers te geven waaruit u kunt kiezen!

Deze lijst kan dienen als een startpunt op uw reis naar het vinden van de perfecte metgezel, maar zorg ervoor dat de fokker waar u koopt een goede en gerenommeerde is die meer om hun puppy’s geeft dan om het geld!

Zorg ervoor dat als je een fokker vindt die je leuk vindt, stel hem of haar dan veel vragen om ervoor te zorgen dat je veilig een hond van hem of haar kunt kopen.

Soms hebben niet alle fokkers alle informatie op hun website, dus het is altijd het beste om contact met hen op te nemen en alles te bekijken wat u moet weten voordat u uw Corgi koopt!

Gerelateerde inhoud

Beste Corgi fokkers in Ohio

Beste Corgi fokkers in Florida

De beste Corgi fokkers in Texas

Beste Corgi fokkers in New York

Beste Corgi fokkers in Michigan

Corgi fokkers in Washington