De top 10 beste hondenfokkers in Ohio

De top 10 beste hondenfokkers in Ohio

Delen is zorgzaam!

Als u een hondenliefhebber bent die in de grote rivierstaat Ohio woont en u op zoek bent naar een nieuwe puppy om deel uit te maken van uw gezin, bent u bij ons aan het juiste adres!

Het krijgen van een nieuwe puppy is niet zo eenvoudig als het klinkt. Je kunt niet zomaar een dierenwinkel binnenlopen en met een perfecte puppy risicovrij vertrekken.

Dat gezegd hebbende, hebben we al de moeite genomen om de beste hondenfokkers in Ohio te vinden en te rangschikken om het voor u gemakkelijker te maken om uw pawfect-match te vinden!

Inhoud

tonen

Puppy’s te koop in Ohio

puppy's geven moeder borstvoeding

Het is belangrijk om gerenommeerde fokkers te vinden die weten wat ze doen en zich houden aan de hoogste normen van fokpraktijken voor het specifieke hondenras dat u wilt, een fokker die niet alleen fokt voor exterieur, maar zich richt op temperament, gezondheid en levensduur.

Door te kiezen voor een betrouwbare fokker, zorgt u ervoor dat de pup die u koopt gezond en goed afgesteld is voordat u hem mee naar huis neemt.

Tijdens het surfen op het web op zoek naar beschikbare puppy’s om je heen, vanwege de zware verzadiging van het fokwater met onbetrouwbare kennels, is het gemakkelijk om uit de koers te worden geslagen en meegesleurd door de stroming.

Sommige fokkers in de achtertuin en puppyfabrieken zullen beweren betrouwbaar en ethisch te zijn, maar als het erop aankomt, zitten de meesten van hen erin voor een snel geld.

U hoeft zich echter niet al te veel zorgen te maken, want we hebben u gedekt met onze lijst met de beste hondenfokkers in Ohio om uw zoektocht naar de perfecte nieuwe puppy een kickstart te geven!

De Beste hondenfokkers In Ohio

1. Zwart moeras Labradors

Black Swamp Labradors staan in het gras

In de wereld van hondenliefhebbers staat de Labrador Retriever op nummer één op de lijst van de meest populaire huisdieren!

Daarom is onze eerste keuze op deze lijst Black Swamp Labradors. Ze zijn een kleine ethische familiekweker gevestigd in Grand Rapids, Ohio, die gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige raszuivere Labrador Retrievers.

AKC goedgekeurd en geïnspecteerd, het team van fokkers bij Black Swamp maakt het hun prioriteit om te fokken op gezondheid, karakter en kalme instelling.

Ze werken hard om te voldoen aan de rasstandaard, schattige Labs die binnen bankaardappelen zijn, maar graag met je meegaan zodra je naar buiten stapt.

Al hun kwaliteitspuppy’s worden in een vroeg stadium getest op genetische ziekten waar Labradors vatbaar voor zijn, en ze worden geleverd met een levenslange gezondheidsgarantie.

Als je weet dat je een Labrador om uw gevoel van jeugdigheid terug te krijgen, neemt u zo snel mogelijk contact op met Black Swamp en brengt u uw puppy naar zijn puppy nieuw huis!

Zwart Moeras Labradors Bijzonderheden

Plaats: Grand RapidsOhio

Website: Zwarte Moeras Labradors

Facebook: Zwarte Swamp Labs LLC

Contact: 480-352-9830

E-mail: [email protected]

2. Maple Hill Doodles

Als je het type persoon bent dat een relaxte, hypoallergene metgezel nodig heeft die meer geschikt is voor het leven in een appartement, zoek dan niet verder dan de knuffelige mix tussen de Golden Retriever en de Poedel: de Goldendoodle.

Onze tweede plek gaat naar Maple Hill Doodles, een vindingrijke, toegankelijke en ethische fokker in Burton, Ohio, die gespecialiseerd is in het fokken van Goldendoodles en Cavapoos van prachtige bloedlijnen.

Ze zijn ervan overtuigd dat de sleutel tot het opvoeden van de beste puppy’s een holistische benadering is. Al hun pups worden opgevoed in een huis op meer dan twee hectare grond, met veel neurologische stimulatie in het begin.

Het resultaat hiervan is dat al hun Goldendoodles gezond, vriendelijk en goed uitgebalanceerd zijn, lang voordat je besluit om ze een nieuw thuis voor altijd te geven.

Als u een middelgrote hondenras zoals de schattige Goldendoodle, bekijk Maple Hill Doodles en kijk welke pups ze beschikbaar hebben!

Esdoorn Heuvel Doodles Bijzonderheden

Plaats: Burton ( Ohio )

Website: Maple Hill Doodles

YouTube: Maple Hill Youtube Kanaal

3. Amanda’s Frenchies

Amanda's Frenchies ligt op de bank en speelt met de bal

Als je verlangt naar een nog kleiner lief ras, waarom zou je dan niet voor le French Bulldog gaan?

Onze volgende keuze op de lijst van de beste hondenfokkers in Ohio is Amanda’s Frenchies, een AKC-geregistreerde fokker in de buurt van Columbus in Dublin, Ohio. Ze zijn een familiebedrijf dat hoogwaardige, gezonde puppy’s produceert.

Omdat ze goed gesocialiseerd zijn met een rustig temperament, zijn Amanda’s Frenchies uitstekende familieleden en emotionele steundieren. Ze komen graag langs waar je ook besluit te gaan.

Al hun schattige Frenchies zijn gezondheidstests voor mogelijke genetische ziekten en gewrichtsproblemen.

Bekijk Amanda’s Frenchies’ website voor meer informatie, vul hun puppy-aanvraagformulier in en maak je klaar om je nieuwe te adopteren Frenchie!

Amanda’s Frenchies Bijzonderheden

Plaats: Dublin ( Ohio )

Website: Amanda’s Frenchies

E-mail: [email protected]

4. Vom Buflod Duitse Herders

germani shepard rent over het veld en speelt

Als je verlangt naar een energieke hond om je nieuwe buitenmaatje te worden, dan is de perfecte keuze voor jou misschien een intelligente en behendige Duitse herder.

Onze volgende plek gaat naar Vom Buflod Duitse herders, gerenommeerde fokkers met meer dan 15 jaar ervaring in het produceren en trainen van hoogwaardige Duitse herders. Ze zijn gevestigd in Waynesville, Ohio.

Ze sparen nooit kosten als het gaat om de juiste zorg voor hun honden en ze richten zich op vroege socialisatie. Bij elke puppy of volwassen hond die wordt gekocht, ontvangt u een puppyverkoopportemonnee met up-to-date vaccinatiegegevens en ontworming.

Hun Duitse herders zijn heup- en elleboog gecertificeerd, evenals getest op degeneratieve myelopathie om ervoor te zorgen dat wat je krijgt een gezonde puppy is.

Over het algemeen zijn Duitse herders geweldige, intelligente familieleden, en als je zou besluiten om dit prachtige ras te kiezen om deel uit te maken van je leven, zal het jou en je familie veel gelukkige momenten bezorgen voor de komende jaren!

Vom Buflod Duitse Herders

Plaats: Waynesville ( Ohio )

Website: Vom Buflod Duitse Herders

Contact: 937-477-7735

E-mail: [email protected]

5. Premier Pups

bernadoodle loopt door het park

Of je nu op zoek bent naar een designer Yorkie of een rasechte Shih Tzu, een Maltezer of een mini Bernedoodle, onze volgende keuze op de lijst met beste hondenfokkers in Ohio heeft het allemaal!

Premier Pups bevinden zich in Johnstown, Ohio. Het zijn fokkers met integriteit en toewijding met jarenlange ervaring in het fokken van speelgoedhondenrassen zoals de Havanezer en mini Labradoodle.

Het adoptieprocesg een van hun schatjes begint met hun 24-7 on-site personeel dat u zal begeleiden door uw eerste nacht samen, eerste dierenartsbezoek en vooral de eerste verjaardagsviering.

De gezondheid en veiligheid van uw toekomstige pup beginnen op het moment dat uw baby met de hand wordt geselecteerd door hun gelicentieerde en geïnspecteerde USDA-fokkers.

Elke puppy bij Premier Pups wordt gecontroleerd door hun dierenarts ter plaatse, die hem grondig controleert op eventuele gezondheidsproblemen voordat hij beschikbaar is voor adoptie.

Zelfs als u buiten de staat Ohio woont, wordt eersteklas puppyreizen aangeboden om uw harige baby naar zijn nieuwe eeuwige thuis te brengen.

Als je spreekwoordelijke staart kwispelt van opwinding over wat ze te bieden hebben, ga dan naar hun website en vind vandaag nog je nieuwe beste vriend!

Premier Pups Gegevens

Plaats: Johnstown (Ohio)

Website: Premier Pups

Contact: 740-809-3074

E-mail: [email protected]

Eervolle vermeldingen van hondenfokkers in Ohio

puppy golden retriever in een tarweveld

Alleen omdat ze niet in onze top 5-lijst van de beste hondenfokkers in Ohio zijn gekomen, betekent dit niet dat er niet veel andere verantwoordelijke fokkers in Ohio zijn die hoge foknormen handhaven en transparante fokpraktijken hebben.

We geven je nog een aantal opties van geloofwaardige fokkers om je bereik nog meer te verbreden.

De lijst bestaat uit hun respectievelijke websites en hondenrassen waarin ze gespecialiseerd zijn:

6. Mijn Golden Retriever Puppies

Plaats: Millersburg ( Ohio )

Website: Mijn Golden Retriever Puppies

Ras:Golden retriever

7. Shady Grove Acres Puppy’s

Plaats: Charme, Ohio

Website: Shady Grove Acres Puppies

Ras: Cavalier Koning Charles Spaniel

8. Verborgen weergave boerderijen

Plaats: Lancaster (Ohio)

Website: Verborgen Weergave Boerderijen

Rassen: Teckels, Siberische Husky’s, Poedels, Berner Sennenhonden, Pomskies, Yorkies, Frenchies, etc.

9. Exotische Boerboel Fokkers

Plaats: Cleveland (Ohio)

Website: Exotische Boerboel Fokkers

Ras: Zuid-Afrikaanse Boerboel

10. Angel Breeze Puppy’s

Plaats: Fresno (Ohio)

Website: Angel Breeze Puppy’s

Rassen: Bernedoodles en Sheepadoodles

Tot slot

Voordat u naar buiten gaat en een nieuwe puppy koopt om deel uit te maken van uw leven, moet u alle ins en outs van het proces kennen om het gemakkelijker te maken.

Het kopen van een nieuwe puppy vereist eerst een goed begrip van hoe u de juiste hondenzorg voor uw nieuwe beste vriend kunt bieden, die de meeste onvoorzichtige dierenwinkels en puppyfabrieken meestal niet de tijd nemen om u te leren, dus u zou gewoon uw tijd verspillen aan het blaffen van de verkeerde boom.

Houd er ook rekening mee dat het kopen van een nieuwe puppy een proces is dat nooit moet worden overhaast. Misschien wilt u de fokker goed genoeg leren kennen voordat u besluit een van hun beschikbare puppy’s te kopen.

We hopen dat je het gemakkelijker zult vinden om je nieuwe harige bestie te vinden met deze handige top 10-lijst van de beste hondenfokkers in Ohio die we hebben verstrekt.

Dat gezegd hebbende, wensen wij u veel succes met uw zoektocht naar de perfecte pup. Ga er nu op uit en vind je nieuwe hondencompagnie!

Lees meer:

De 5 beste Corgi-fokkers in Ohio in 2022

Beste hondenfokkers in British Columbia: 14 uitstekende fokkers

Beste hondenfokkers in Texas: Top 15 beste fokkers voor 2022!