10 Beste Bichon Frise-reddingen voor adoptie

10 Beste Bichon Frise-reddingen voor adoptie

Delen is zorgzaam!

Veel hondenbezitters zouden beweren dat er geen schattiger klein hondenras is dan de Bichon Frise. Niet iedereen is echter zo loyaal aan zijn viervoeters als aan ons. Als gevolg hiervan worden veel Bichon Frise-honden achtergelaten of geplaatst voor adoptie bij veel Bichon Frise-reddingen en dierenasielen.

Hoe triest dit ook is, dit is een goede optie voor aspirant Bichon Frise-eigenaren om hun nieuwe huisdier te vinden en een goed doel te ondersteunen door te adopteren uit een asiel in plaats van te kopen bij een fokker.

Als dit iets is dat je interesseert, ben je op de juiste plek. Dit artikel helpt je de beste Bichon Frise-reddingen te vinden voor adoptie in jouw omgeving die misschien je nieuwe beste vriend hebben.

Laten we beginnen!

Inhoud

tonen

10 Beste Bichon Frise-reddingen voor adoptie

Veel hondenliefhebbers weten niet dat je rashonden kunt vinden voor adoptie in bijna elk dierenasiel dat er is. Reddingsorganisaties vinden vaak veel verlaten Bichon Frises die ze moeten helpen.

Sommige reddingsgroepen richten zich echter op één specifiek hondenras. Er zijn veel Pommerse reddingen of zelfs Duitse Dog-reddingen.

Op dit moment richten we ons op Bichon Frises. Daarom hebben we onze lijst met de beste Bichon Frise-reddingen voor adoptie samengesteld. Dit is wat ze zijn:

Bichon Frise Rescue Californië

bichon frise wandelen

Als je in Californië woont en een Bichon Frise wilt adopteren, ben je in voor some goed nieuws. Californië heeft veel goede reddingen, want deze zonnige staat lijkt vol te zitten met Bichon-liefhebbers.

Hier zijn enkele van hen:

Bichon FurKids

Bichon FurKids is een vrij nieuwe organisatie, maar het is al een van de beste Bichon Frise-reddingen voor adoptie. Ze zijn sinds 2016 in bedrijf en gedurende deze tijd hebben ze meer dan 3.000 Bichons, Bichon-mixen en andere kleine honden zoals Shih Tzus of Chihuahuas gered.

Het belangrijkste doel van deze reddingsorganisatie is om hun honden te verenigen met eigenaren die hen met open armen zullen verwelkomen. Al hun beschikbare honden zijn te zien op hun website en je kunt de meeste van hun verhalen lezen. Dit wordt gedaan om toekomstige eigenaren te helpen begrijpen wat hun nieuwe familielid heeft doorgemaakt, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten.

Ze zijn ook actief op veel sociale mediaplatforms. Dit is een goede manier om in contact te blijven met het team van vrijwilligers en nieuwe honden in de gaten te houden die te hulp kunnen schieten.

Hun aanvraagformulier bestaat uit twee delen. Het eerste deel bestaat uit tal van vragen over de aanvrager, waaronder de staat van hun huis, werkstatus en andere huisdieren. De tweede gaat over de hond waarin je geïnteresseerd bent.

Je hoeft niet uit Zuid-Californië te komen om van hen te adopteren, maar ze organiseren geen vervoer. Je zult zelf je Bichon Frise moeten komen ophalen.

Ze gaan ook volgens de regel dat Bichons sociale honden zijn die graag in het gezelschap van andere huisdieren zijn. Daarom accepteren ze geen adoptieaanvragen van mensen die niet ten minste één andere hond in hun huishouden hebben.

Website: Bichon FurKids

E-mail: [email protected]

Sociale media: Facebook, Instagram en YouTube

Bichon Redding van Orange County (BROC)

BROC is een van de beste Bichon Frise-reddingen voor adoptie in Californië, maar met een addertje onder het gras: ze volgen een ‘Senior for Seniors’-pleidooi dat gericht is op het redden van senior Bichons, en ze proberen ze in de handen van senior adopters te plaatsen.

Met andere woorden, ze proberen zowel oudere honden als oudere mensen een kans te geven om hun beste jaren gelukkig samen door te brengen.

Ze geloven dat oudere Bichons loyaler zijn dan jongere pups en ons meer onvoorwaardelijke liefde en respect bieden. Iedereen die een oudere hond heeft geadopteerd, kan het hier waarschijnlijk mee eens zijn.

Deze redding heeft een vrij standaard aanvraagproces en vereist dat de toekomstige eigenaar het huisdier ontmoet dat ze willen voordat ze het voorstel accepteren. Omdat Bichons honden zijn die een hekel hebben aan water en bekend staan als slechte zwemmers, staan ze geen adopties toe aan mensen die geen omheinde zwembaden of andere waterpartijen in hun eigendom hebben.

Over het algemeen is dit een van de beste Bichon Frise-reddingen voor adoptie als je op zoek bent naar een oudere hond en hem wilt helpen een prachtig leven te hebben.

Website: Bichon Redding van Orange County

E-mail: [email protected]

Sociale media: Facebook, Instagram, Sjilpen YouTube en Pinterest.

Reddingsbrigade Bichon (BRB)

bichon frise zitten

BRB is de zoveelste redding in Californië die Bichons helpt bij het vinden van nieuwe huizen. Ze hebben sinds hun oprichting enkele honderden honden gered.

Deze reddingsorganisatie heeft een website met een gedetailleerde gids voor hun aanvraagproces. U moet eerst het aanvraagformulier indienen en 48 tot 72 uur wachten totdat het personeel u belt. Vervolgens plannen ze een veiligheidscontrole voor thuis via de telefoon.

Als de controle goed verloopt en u bent goedgekeurd, kunt u het contract ondertekenen en de adoptiekosten betalen. Daarna wordt u een nieuwe Bichon Frise-eigenaar.

Alle reddingshonden bij BRB worden gecontroleerd door een dierenarts, gevaccineerd, gesteriliseerd of gecastreerd. Dit zorgt ervoor dat je een Bichon krijgt die zo gezond mogelijk is.

Ook hebben ze een afstandsformulier dat je kunt invullen als je besluit dat je niet langer voor je hond kunt zorgen. Hiermee zijn ze verplicht om elke hond die ze eerder hebben gered opnieuw te huisvesten, zelfs als deze aan hen wordt teruggegeven.

Website: Reddingsbrigade Bichon

E-mail: [email protected]

Sociale media: Facebook en Instagram.

Bichon Frise Club van San Diego (BFCSD)

Dit is een van de oudste Bichon Frise-reddingen, niet alleen in Californië, maar in de hele VS. Ze helpen nieuwe huizen te bieden aan ongewenste Bichons in de hele staat en hebben vrijwilligers in gebieden zoals San Diego, Oceanside en Orange County.

Als een Eigenaar van Bichon besluit dat hij niet langer voor zijn hond kan zorgen, zal de organisatie direct contact opnemen. Met de hulp van de vorige eigenaar zullen ze de behoeften en vereisten van de honden bepalen en beslissen over een redding die mogelijk in staat om hen te helpen.

Ze geven duidelijk aan dat ze geen manier hebben om te bewijzen of een hond onder hun hoede raszuiver is. Dit komt omdat ze meestal niet over de nodige documentatie beschikken, zoals stamboom, die hun bloedlijn zou kunnen bewijzen.

Ze bieden ook hulp aan Bichons die een trauma hebben meegemaakt waarvoor ze mogelijk gedragstherapie moeten ondergaan. Tegelijkertijd bieden ze adequate training voor pups met gedragsproblemen.

Op hun website staat informatie over de organisaties waarmee de club samenwerkt. Ze hebben ook berichten die je helpen je te informeren over het Bichon Frise-ras.

De BFCS organiseert vaak evenementen die kunnen helpen bij het verenigen van aspirant-eigenaren en de honden die een liefdevol thuis nodig hebben.

Website: Bichon Frise Club van San Diego

E-mail: [email protected]

Sociale media: Facebook

Bichon en Buddies

Nog een andere Bichon Frise-redding uit Californië, Bichon en Buddies, is sinds 2004 actief en biedt huizen voor Bichon Frises en andere kleine rassen. Gedurende hun bijna twee decennia van operatie hebben ze meer dan 3.000 honden gered – en ze zijn niet van plan om binnenkort te stoppen.

Hoewel ze zich richten op lokale adoptie, hebben ze ook samengewerkt met Canadese reddingen die een grote vraag hebben naar kleine honden, ongeacht de leeftijd. Dankzij dit kunnen ze meer honden een thuis bieden dan ze normaal zouden doen. Dit is erg belangrijk, vooral omdat ze een groot aantal oude honden of honden hebben met medische aandoeningen die anders een probleem zouden kunnen hebben met het vinden van een nieuw huis.

Vrij uniek, Bichon and Buddies heeft een Pleeg-om-te-adopteren periode die verplicht is voor iedereen die wil adopteren. Met andere woorden, je kunt een pup mee naar huis nemen voordat de officiële adoptie is voltooid.

Meestal duurt deze periode een week. Hiermee kunt u zien of de hond zal wennen aan zijn nieuwe omgeving. Als alles goed gaat, kan de adoptie worden voltooid en krijgt u papieren die moeten worden ondertekend en doorgestuurd.

Natuurlijk, als de hond zich niet aanpast of als je van gedachten bent veranderd en besluit dat je niet voor hem kunt zorgen, kun je hem zonder gevolgen terugbrengen.

Al hun honden worden volledig doorgelicht, inclusief vaccinaties, castratie, sterilisatie en chippen. Ze zullen ook een bezoek brengen aan de trimmer voordat je ze kunt meenemen, zodat ze in de best mogelijke conditie naar je toe komen.

Niet alleen dat, maar de organisatie zal u voorzien van een riem, halsband en harnas voor uw nieuwe huisdier.

Website: Bichon en Buddies

E-mail: [email protected]

Sociale media: Facebook

Bichon Frise Redding New Jersey

bichon frise gefotografeerd in de herfst

New Jersey is een andere goede locatie voor iedereen die Bichon Frise-puppy’s of volwassen honden wil adopteren. Het heeft ten minste twee prominente reddingen die gespecialiseerd zijn in het redden van Bichon Frises en andere kleine hondenrassen.

Dit zijn:

Bichon Frise Redding van Noord-New Jersey

De Bichon Frise Rescue of Northern New Jersey is een van de oudste Bichon-reddingen in de staat. Het werd opgericht in 1979 en sindsdien heeft het gewerkt dankzij een kleine groep vrijwilligers die er altijd voor zorgen dat al hun reddingshonden volledig worden doorgelicht, inclusief chippen, steriliseren en castreren.

Anders dan vrijwilligers, werken ze samen met verschillende experts die helpen bij het bieden van de nodige gedrags- en emotionele therapie voor misbruikte Bichons. Dankzij dit kunt u er zeker van zijn dat u alleen de best mogelijke Bichon krijgt.

Als het gaat om aanvragen, accepteren ze alleen mensen die niet meer dan een uur rijden van West Orange, NJ wonen. Deze aanvragers moeten ook instemmen met het volgen van een basishuistraining. Dit kan hun nieuwe Bichons helpen zich comfortabeler te voelen in hun nieuwe omgeving en ongelukken in huis te voorkomen.

Niet alleen dat, maar ze zijn nogal streng met de controles die ze uitvoeren. Voordat ze beslissen of je een goede keuze bent, zullen ze aandringen op virtuele of persoonlijke huiscontroles. U kunt mogelijk ook foto’s of video’s van uw accommodatie naar hen sturen, omdat dit kan helpen bij deze stap.

Als u geïnteresseerd bent in hun aanvraagproces, wilt u misschien hun website bekijken, omdat u daar een gedetailleerd overzicht van het proces kunt vinden. Verwacht een aantal persoonlijke vragen te krijgen die kunnen helpen bepalen of u toegang heeft tot dierenartszorg en of u voldoende ervaring hebt.

Ze zijn ook aanwezig op de meeste sociale media, dus je kunt ze daar een paar vragen stellen en de getuigenissen en foto’s van andere adoptanten bekijken.

Website: Bichon Frise Redding van Noord-New Jersey

E-mail: [email protected]

Sociale media: Facebook, Instagram, Vimeo en Sjilpen

Delaware Valley Bichon Redding (DVBR)

twee bichon frise honden in een mandje

DVBR is een gerenommeerde redding gevestigd in New Jersey, maar opereert in veel verschillende gebieden, zoals Delaware en Pennsylvania. In feite hebben families tot in North Carolina, Ohio en Massachusetts van hen geadopteerd.

Zodra ze een Bichon Frise redden, zorgen ze er minstens 6-8 weken voor. Dit zal hen helpen het karakter en de medische toestand van de hond te evalueren, te zien of hij een speciale behoefte nodig heeft en vervolgens te beslissen wat voor soort adoptant het beste voor de hond zou zijn.

Al hun honden hebben de juiste medische zorg gekregen voordat ze ter adoptie zijn geplaatst. Dit omvat vaccinaties, sterilisatie en castratie, maar ook schoten voor hondsdolheid en hondenziekte, tests voor hartworm en noodzakelijke tandheelkundige zorg.

Als je van hen wilt adopteren, bereid je dan voor op een zorgvuldig screeningsproces dat uit vele stappen bestaat. Deze omvatten het invullen van een uitgebreid formulier, het verkrijgen van een dierenartsreferentie en het ontvangen van een huisbezoek.

Website: Delaware Valley Bichon Redding

E-mail: [email protected]

Sociale media: Facebook

Bichon Frise Michigan Redding

Michigan is een staat met verschillende goede Bichon Frise reddingen. Bichons zijn populaire honden in het gebied, maar helaas worden velen verlaten. Daarom zijn deze Bichon Frise reddingen er om al die verlaten puppy’s te helpen.

Hier is er een:

Michigan Bichon Frise Redding (MBFR)

Dit is een privénetwerk dat zowel zwerfdieren als verlaten rasechte Bichon Frises accepteert. Ze werken ook samen met vele andere gerenommeerde organisaties die Bichon Frises mogelijk ter adoptie hebben.

De MBFR accepteert zelfs honden die rechtstreeks door hun eigenaren zijn ingeleverd. Hoewel ze hiervoor geen financiële hulp nodig hebben, kunnen ze om een donatie vragen om verzorgingskosten of veterinaire zorg te dekken, maar dit is volledig aan de vorige eigenaar.

Elke hondeneigenaar die zijn pup aan deze organisatie wil overdragen, kan contact opnemen met de reddingscoördinator van het netwerk, die op hun website wordt genoemd.

Als het gaat om het adopteren van Bichons vanaf dat moment, heeft hun website een uitgebreide lijst met beschikbare honden. Ze hebben de neiging om ook honden van andere rassen te plaatsen.

Veel van hun adoptiekosten worden kwijtgescholden tot 50% (soms zelfs tot 100%!) afhankelijk van de gezondheidstoestand van de hond.

Hun aanvraagproces is vrij standaard en anders dan het invullen van het aanvraagformulier, moet u foto’s en video’s van uw huis uploaden. Vervolgens neemt een van de vrijwilligers van de organisatie via een telefoontje contact met je op en beslist of je in aanmerking komt voor een meet-up.

Facebook: Michigan Bichon Frise Redding

E-mail: [email protected]

Bichon Frise Redding Wisconsin

bichon frise hond

Wisconsin is een koude staat, maar ze houden nog steeds van hun kleine honden. Hoewel er niet veel reddingen bestaan, onderscheidt één organisatie zich wel van de rest:

Bichon en Little Buddies Redden

Deze redding werd in 2000 opgericht met als doel verlaten of misbruikte Bichon Frises te redden. Naarmate de tijd verstreek, begonnen ze echter andere kleine honden te redden, zoals Maltezen, Cocker Spaniels, Shih Tzus, Havanezer, Mini Poedels en alle andere kleine vrienden.

Ze hebben een eenvoudig aanvraagproces; het is echter erg belangrijk dat u alle stappen correct volgt. Anders gaat uw aanvraag niet door.

Het eerste dat u moet doen, is het pre-adoptieformulier invullen dat u op hun website kunt vinden. Deze is vrij eenvoudig en je kunt hier nauwelijks een fout maken.

De volgende stap is echter essentieel en vrij uniek voor deze redding. Ze vereisen dat u contact opneemt met uw dierenarts en hen vraagt om de vroegere en huidige medische dossiers van uw huisdieren te delen met de reddingsorganisatie (zoals u misschien al geraden hebt, staan ze geen adopties toe aan gezinnen die nog geen honden hebben).

Als u geen contact opneemt met de dierenarts, staat deze u niet toe om uw nieuwe huisdier te krijgen. Hoewel dit voor u misschien een inbreuk op de privacy lijkt, is dit voor hen een manier om ervoor te zorgen dat u in staat bent om uw nieuwe Bichon de juiste gezondheidszorg te bieden.

Zodra u deze stap hebt voltooid, hoeft u alleen maar te wachten. Als ze hebben geoordeeld dat je in aanmerking komt, zullen ze vrij snel contact met je opnemen en regelen dat ze je voorstellen aan je nieuwe hond.

Hoewel je misschien denkt dat dit een uitgebreid proces is, hebben veel mensen het al meegemaakt en Bichons van liefdevolle huizen voorzien. Je kunt er veel van zien in de Alumni Up-updatumEs op hun website. Hier delen ze hoe hun honden zich hebben aangepast aan hun pleeggezinnen.

Website: Bichon en Little Buddies Rescue

E-mail: [email protected]

Sociale media: Facebook

Bichon Frise Redding Indiana

bichon frise loopt door park

Er zijn verschillende prominente Bichon Frise-reddingen in Indiana, maar één onderscheidt zich van de rest. Dit is welke:

Bichon Frise Club of America Charitatieve Trust (BFCACT)

Als u op zoek bent naar betrouwbaarheid, dan is dit een van de beste Bichon Frise-reddingen voor adoptie voor u. De BFCACT is toegewijd aan het redden van Bichon Frise-honden en hen een nieuw thuis te bieden waarin ze geliefd zullen zijn.

Ze hebben een adoptieformulier met de meeste reguliere vragen die je bij elke andere reddingsgroep kunt vinden. Ze kunnen echter enkele diepgaande uitleg vereisen voor een paar op scenario’s gebaseerde vragen. Dit kan hen helpen een idee te krijgen van hoe u zult handelen in geval van een noodsituatie of een andere situatie.

Ook hebben ze een afstandsoptie voor het geval u niet langer voor uw honden kunt zorgen. Hiermee zullen ze ermee instemmen om voor je geadopteerde hond te zorgen en een nieuw thuis voor hem te vinden.

Houd er rekening mee dat u uw hond niet aan hem kunt afstaan als uw Bichon agressief is, omdat hij andere honden in gevaar kan brengen bij de redding.

Als je iemand bent die overweegt een Bichon te adopteren, maar niet zeker weet of dit het juiste ras voor je is, wil je misschien hun FAQ-sectie op hun website bezoeken, omdat ze de meeste vragen beantwoorden over hoe het is om Bichon Frises te bezitten.

Je kunt daar ook informatie vinden over enkele van de praktijken van de vrijwilligers, zodat je er zeker van kunt zijn dat je het goed zult doen in het aanvraagproces.

Een leuk ding dat de BFCACT doet, is het organiseren van een jaarlijkse Bichon bash. Dit is een evenement waar ze honderden geredde Bichons en hun adoptanten uitnodigen om samen te komen en een dag vol leuke activiteiten te hebben. Hoewel het evenement tijdens de pandemie voor onbepaalde tijd is opgeschort, kan het in de toekomst opnieuw worden georganiseerd.

Website: Bichon Frise Club of America Liefdadigheidsinstelling

Sociale media: Facebook

Bichon Frise Redding in Florida

bichon frise pups in een mandje

Florida is een staat met een paar Bichon Frise-reddingsorganisaties, maar het is ook een van de locaties waar de Bichon Frise Club of America Charitable Trust actief is.

De meeste van de beste Bichon Frise-reddingen voor adoptie in Florida richten zich op andere kleine hondenrassen zoals Shih Tzus. Ze zullen echter ook verlaten Bichons opnemen.

Enkele van deze reddingen zijn:

• Dogs Rule Rescue

• Karma Dawgz Rescue, Inc

• V.I.P. Rescue, Inc

Bichon Frise Redding Ohio

Ohio is een staat zonder veel Bichon Frise-reddingen. Veel reddingen in het gebied lokaal zullen echter honden in Ohio redden en adopteren.

Een van de reddingen die daar ook een hoofdkwartier heeft dat we hebben genoemd, is de Karma Dawgz Rescue, Inc, maar er is nog een grote genaamd Ohio Fuzzy Pawz Shih Tzu Rescue. Hoewel het gericht is op Shih Tzus, herhuisvest het ook andere kleine honden zoals Bichons.

Bichon Frise Redding Texas

Bichon Frises zijn geen populaire honden in Texas. Het zien van een Bichon in deze staat, of het nu in een huis of op straat is, is een zeldzaam gezicht.

In feite zijn er slechts twee reddingen in de hele staat die verlaten Bichons kunnen nemen. Dit zijn:

• BFCA Bichon Frise Rescue – de enige redding gericht op Bichons in Texas.

• Tzu-Zoo Redding

Bichon Frise Redding Maryland

Maryland heeft niet veel lokale reddingen anders dan die van de BFCA. In feite is het enige lokale asiel de Maryland Bichon Frise Rescue die opereert via sites zoals Adopt-a-Pet.

Veel schuilplaatsen uit omliggende staten zullen echter graag een verlaten Bichon opnemen of hen helpen een nieuw huis in Maryland te vinden.

Bichon Frise Redding Virginia

bichon frise poseren

Virginia is een andere staat waar Bichon Frises geen erg populair ras zijn. In feite is er maar één opvangcentrum dat gericht is op het helpen van Bichons en andere kleine rassen, en dat is de Caring Hearts Rescue in Springfield.

Bichon Frise Redding Colorado

Helaas, als je een Bichon Frise in Colorado wilt adopteren, moet je waarschijnlijk contact opnemen met een opvangcentrum buiten de staat.

Colorado heeft geen opvangcentrum dat zich richt op het redden en adopteren van Bichon Frises. Misschien vind je er echter een bij The Misfits Dog Rescue van Penrose. Houd er echter rekening mee dat zey adopteren naar nabijgelegen steden en niet de hele staat.

Bichon Frise Redding Illinois

Illinois heeft verschillende goede reddingen waar je misschien een Bichon Frise in vindt. Terwijl slechts één zich uitsluitend richt op Bichon Frises, zullen anderen Bichons samen met enkele andere kleine hondenrassen nemen en redden.

Enkele van de reddingen die u misschien wilt bekijken, zijn:

• Chicagoland Bichon Frise Club

• Randy’s Redding

• Heilige Shih Tzu! Central Illinois Lap Dog Rescue

• FurEver Fosters, Inc

Illinois is ook de staat waar de BFCA kennels heeft, dus misschien vind je daar wat Bichons.

Bichon Frise Redding Arizona

Arizona heeft twee geregistreerde reddingen die kleine hondenrassen zullen opnemen, waaronder Bichon Frises. Dit zijn:

• R.A.I.N. Redding

• RUFF Rescue Tucson, Inc

Net als Texas zijn Bichons geen gebruikelijk gezicht in Arizona, daarom zijn er niet veel reddingen die gespecialiseerd zijn in dit hondenras.

Bichon Frize Rescue Georgië

bichon frise met herder

BFCA is actief in Georgië, dus u kunt altijd contact met hen opnemen over honden die beschikbaar zijn voor adoptie.

Anders dan dat, zijn er slechts twee geregistreerde reddingen die gewoonlijk Bichons opnemen, en dit zijn:

• Georgia Poodle Rescue

• Onbetaalbare huisdieren Atlanta

Bichon Frise Redding New York

New York is een staat vol Bichon Frise-liefhebbers. In feite is dit een van de meer populaire honden in de staat, omdat het perfect past bij het drukke appartementsleven.

Daarom komt het als een verrassing dat er geen Bichon Frise-reddingen zijn in New York!

Hoewel veel reddingen uit lokale staten hier opereren, heeft geen enkele het hoofdkantoor in New York. Als je hier een Bichon Frise wilt adopteren, moet je naar kennels uit andere staten kijken – of contact opnemen met de BFCA.

Bichon Frize Redding Massachusetts

Massachusetts is een andere staat zonder bichon frise reddingsgroepen. Zelfs de BFCA opereert hier niet!

Als je een Bichon Frise wilt adopteren en in Massachusetts wilt wonen, wil je misschien kijken naar schuilplaatsen die adopties in het hele land mogelijk maken.

Waar anders een Bichon Frise voor adoptie te vinden

bichon frise krijgt een snack

Als, om welke reden dan ook, de Bichon Frise-reddingen uit de bovenstaande lijst niet geschikt voor u zijn, wanhoop dan niet. Er zijn andere plaatsen waar je deze schattige hondjes kunt vinden. Hier kunt u beginnen:

Adopteer-een-huisdier: Dit is de grootste non-profit website voor huisdieradoptie in Noord-Amerika. Het heeft een lijst van tienduizenden geregistreerde dierenasielen, dierenreddingsgroepen, humane samenlevingen, SCPA’s en adoptiebureaus voor huisdieren. Hun website is een geweldige helpende hand om potentiële adoptanten te verbinden met hun nieuwe huisdieren.

Kleinzielig: Dit is een vrij nieuwe website, omdat deze in 2016 werd opgericht door een groep dierenliefhebbers die de vreugde van het bezit van huisdieren wilden delen. Daarop vindt u meer dan 74.000 vermeldingen van verschillende dierenasielen en de beste Bichon Frise-reddingen voor adoptie.

Petfinder: Dit is een grote online database met veel dieren die geadopteerd willen worden. Het werkt samen met meer dan 11.000 opvangcentra en reddingsorganisaties die zijn geregistreerd in de VS, Mexico en Canada. Ze werken hun vermeldingen elke dag bij, dus de kans dat je je huisdier erop vindt, is vrij hoog.

Stichting PetCo: Een bekende organisatie die sinds 1999 samenwerkt met meer dan 4.000 reddingsgroepen. Het heeft geholpen bij het vinden van nieuwe huizen voor meer dan 6,5 miljoen huisdieren sinds de oprichting. Op hun website kunt u zoeken naar beschikbare honden in de hele staten – en sommigen van hen kunnen Bichon Frises zijn.

Misschien wilt u ook contact opnemen met uw lokale opvangcentra, omdat ze misschien een aantal raszuivere Bichon Frises hebben geplaatst voor adoptie. Misschien zie je ook andere honden die je misschien leuk vindt.

Een ander goed ding om te doen zou zijn om contact op te nemen met de Bichon Frise Club of America. Ze hebben een lijst met geregistreerde reddingen, evenals fokkers.

Waarom zouden mensen hun Bichon Frise ter redding plaatsen?

bichon frise honden rustend op een stoel

Volgens velen zijn Bichon Frises enkele van de knuffeligste honden die er zijn. Desondanks behoren ze tot de meest verlaten rassen ter wereld.

Hoewel de meeste verantwoordelijke hondenbezitters die besluiten hun hond op te geven misschien het ergste lijkt, besluiten anderen nog steeds om hun huisdieren ter adoptie aan te bieden – en niet iedereen zal dit gelukkig doen.

Hier zijn enkele van de veel voorkomende redenen die de vrijwilligers bij de beste Bichon Frise-reddingen voor adoptie hebben gehoord:

• De hond heeft veel gezondheidsproblemen die een uitdaging zijn om mee om te gaan.

• De eigenaar kan de behoeften van zijn hond niet financieel ondersteunen, inclusief veterinaire kosten en verzorging.

• De eigenaar heeft niet genoeg tijd om zich aan zijn hond te wijden.

• De eigenaar kan geen zindelijkheidstraining doen.

• De Bichon heeft een aantal gedragsproblemen die ertoe leiden dat hij zich agressief gedraagt.

• De eigenaar heeft een aantal persoonlijke problemen die hem hebben verhinderd om voor zijn hond te zorgen.

• De eigenaar heeft medische problemen.

• De hond kan niet overweg met andere huisdieren of kinderen in hetzelfde huishouden.

De meeste mensen worden uiteindelijk verrast door het temperament van hun Bichon Frise. Hoewel deze pups schattig zijn, hebben ze veel aandacht en menselijk gezelschap nodig. Anders zullen ze gedragsproblemen ontwikkelen die kunnen leiden tot destructief gedrag.

Bichon Frises kunnen agressieve honden zijn en het zijn fervente blaffers. Ze blaffen wanneer ze zich bedreigd voelen en ze zijn misschien niet zo dol op vreemden.

Hoewel ze geweldige gezinshonden zijn met wat training en geduld, is niet iedereen zich hiervan bewust en kan niet iedereen ze de juiste hoeveelheid aandacht en zorg bieden.

Kan iedereen een Bichon Frise adopteren van een redding?

twee bichon frise honden op stoelen

Foto van: @bichonfrise.world

Hoewel we de 10 beste Bichon Frise-reddingen voor adoptie hebben opgesomd, bestaan er nog veel meer van dergelijke organisaties in het land. Volgens dat lijkt het erop dat iedereen een Bichon Frise zou moeten kunnen vinden om te adopteren. Je zou kunnen denken dat het enige dat nodig is één muisklik is, en je nieuwe hond zal onderweg zijn!

De meeste Bichon Frise-reddingen laten echter niet zomaar iedereen adopteren uit hun schuilplaats. Ze hebben strikte aanvraagprocessen om er zeker van te zijn dat hun reddingshond niet opnieuw op straat belandt.

Als u bijvoorbeeld in een omgeving woont die zij onveilig achten voor een hond, kunnen ze uw aanvraag afwijzen. Hetzelfde kan gebeuren als je niet veel ervaring hebt met het bezitten van Bichon Frises of niet de financiën hebt om voor een hond te zorgen.

Wanneer u adoptie aanvraagt, moet u waarschijnlijk een lijst met referenties opgeven voor de redding om te controleren. Als alles is gezegd en gedaan, moet u mogelijk weken wachten totdat uw aanvraag is goedgekeurd.

Dit betekent dat niet iedereen zal worden goedgekeurd voor adoptie. Veel reddingen kiezen alleen de beste kandidaten om hun honden aan te geven.

Als u graag uw nieuwe Bichon Frise wilt krijgen, zijn hier een paar dingen die u kunt doen om uw kansen op goedkeuring te vergroten:

• Het belangrijkste is om er helemaal zeker van te zijn dat je klaar bent om een hond te adopteren. Bichon Frises zijn een enorme verantwoordelijkheid en ze kunnen uiteindelijk veel kosten. Ze vereisen medische zorg en verzorging, om nog maar te zwijgen van veel tijd. Als iets hiervan voor jou als een gedoe klinkt, ben je misschien niet de juiste persoon voor dit soort honden.

• Doe je onderzoek. Als je veel informatie weet over het Bichon Frise-ras, zal het personeel dat werkt bij de beste Bichon Frise-reddingen voor adoptie je misschien leuker vinden. Dit omvat dingen zoals hun temperament, levensduur en gezondheidsrisico’s, evenals al het andere dat u nodig heeft. Gelukkig is veel van deze informatie gemakkelijk online toegankelijk – inclusief de websites van de reddingen die u bekijkt.

• Informeer uzelf over het adoptieproces van die specifieke redding die u overweegt. Verschillende opvangcentra hebben verschillende adoptieprocessen, dus misschien wilt u er een vinden die goed voor u is. Je zou ze zelfs kunnen vragen om eerst te koesteren, omdat dit meestal een goede manier is om ze te laten zien dat je serieus bent over het redden van een Bichon Frise.

• Nu je het asiel hebt gekozen en alles over de aanvraag hebt gelezen, doe je er alles aan om aan de strenge eisen te voldoen die ze kunnen hebben. Dit kan een omheinde tuin, een ontoegankelijk zwembad, enzovoort omvatten. Doe alles voordat je solliciteert.

• Wees eerlijk. De kans is groot dat de vrijwilligers die bij de reddingsorganisatie werken, weten of je liegt. Om nog maar te zwijgen van het feit dat elke leugen het leven van uw toekomstige huisdier kan ruïneren. Laat ze weten of je lange dagen maakt en wie er in die tijd voor je huisdieren zou zorgen. Als je geen achtertuin hebt, vertel het ze dan. Als je iets uitlegt, vergroot je je kansen op de redding waardoor je ermee wegkomt.

• Bezoek de faciliteit persoonlijk, zodat u uw Bichon kunt ontmoeten. Dit zal waarschijnlijk nodig zijn, maar als je hen vraagt om dit alleen te doen, zul je eerlijker lijken.

• Heb geduld. Het aanvraagproces duurt enige tijd en u moet misschien een tijdje wachten. Dit hoeft niet per se te metenn u wordt afgewezen. Het personeel hoeft alleen maar de aanvraag te verwerken en hun beslissing te nemen.

Hoewel dit proces uitgebreid lijkt, is dit de beste manier waarop de vrijwilligers bij de redding ervoor kunnen zorgen dat geen van hun honden op straat terechtkomt. Als de redding bereid is om hun honden gewoon aan de eerste persoon te geven die zich aanmeldt, is dit een enorme rode vlag.

De kosten van Bichon Frise adoptie

schattige bichon frise hond

Als je een rasechte Bichon Frise van een gerenommeerde fokker hebt willen kopen, ben je waarschijnlijk al bekend met het prijskaartje. Over het algemeen zullen de meeste fokkers hun honden verkopen voor ergens tussen de $ 700 en $ 2.000, maar de puppyprijs kan hoger zijn als ze zeldzame Bichon Frise-kleuren hebben.

Als u echter besluit om naar de beste Bichon Frise-reddingen te gaan voor adoptie, kunt u verwachten dat u alleen adoptiekosten betaalt. Ze variëren meestal tussen $ 100 en $ 500, wat veel minder is dan je een fokker zou betalen.

Reddingen kosten veel minder dan fokkers. Als je naar de statistieken kijkt die aantonen dat de gemiddelde Bichon Frise-eigenaar tussen de $ 390 en $ 820 aan hun honden uitgeeft, zul je merken dat ze minder in rekening brengen dan ze aan hun honden uitgeven!

Dit is de reden waarom de beste Bichon Frise-reddingen voor adoptie ook donatieboxen hebben en liefdadigheidsevenementen houden. Alle honden waar ze voor zorgen kosten geld en ze hebben veel monden om te voeden.

Moet je een Bichon Frise adopteren of kopen bij een fokker?

Ondanks dat het aannemen van een goede daad is, geven sommige mensen er de voorkeur aan om bij een gerenommeerde fokker te kopen. Er zijn goede kanten aan elke optie. Je hoeft alleen maar de voor- en nadelen af te wegen en te bepalen welke beter voor je werkt.

Over het algemeen, wanneer u bij een fokker koopt, heeft u inzicht in de achtergrond van de hele hond. Dit omvat medische dossiers, stamboom en je zult zelfs in staat zijn om zijn ouders te ontmoeten. Door te kopen, zorg je ervoor dat je de gezondste hond krijgt die mogelijk is – en een hond die zijn hele leven zal leven.

Als u overweegt deze hond te kopen, kunt u onze lijst met top 3 Bichon Frise-fokkers in Ontario bekijken!

Veel mensen die liever hun honden kopen, melden dat ze het leuk vinden dat de honden die ze kopen als een schone lei zijn. Ze zijn jong, meestal ongetraind (behalve wat vroege hondentraining die alle gerenommeerde fokkers uitvoeren), en ze hebben waarschijnlijk geen trauma ervaren dat hun gedrag zou kunnen beïnvloeden.

Kopen is echter duurder en de wachtlijsten zijn meestal erg lang. Je kunt uiteindelijk een paar maanden wachten voordat je de hond kunt krijgen die je hebt gereserveerd!

Om nog maar te zwijgen van het feit dat wanneer je een hond van de beste Bichon Frise-reddingen voor adoptie krijgt, je helpt een nieuw thuis te bieden aan een hond die in de steek is gelaten en vaak is mishandeld. Veel mensen die een hond hebben geadopteerd, hebben gezegd dat de liefde die hun pups hen geven niet kan worden vergeleken met de liefde van een hond die bij een fokker is gekocht.

Hoe dan ook, de keuze is aan jou. Zolang u een verantwoordelijke eigenaar bent, maakt het niet echt uit waar u uw Bichon vandaan haalt – op voorwaarde dat u niet koopt bij dierenwinkels of puppyfabrieken, wat nooit een goed idee is.

Lees volgende: 14 bewonderenswaardige hondenreddingen in Wisconsin: adopteren, niet winkelen