10 teckelfokkers in Virginia die u kunt vertrouwen

10 teckelfokkers in Virginia die u kunt vertrouwen

Delen is geven!

Het vinden van de juiste hondenfokker kan lastig zijn voor toekomstige hondenbezitters. Het is van zeer groot belang dat u een gerenommeerde fokker kiest die u kunt vertrouwen.

Dit populaire hondenras neemt de sociale media over met zijn schattigheid en vrolijke persoonlijkheid. Het is dus zeker geen toeval dat u verliefd bent geworden op de persoonlijkheid van de teckelpup en dat u er een voor uzelf wilt.

U zoekt naar gerenommeerde teckelfokkers in Virginia, dan. Wij hebben de grootste voor u, dus zoek niet verder!

Als je klaar bent om je nieuwe teckelpup te ontmoeten, zul je met plezier door de onderstaande lijst van fokkers kijken. Je kunt erop vertrouwen dat ze allemaal de beste puppy’s hebben sinds ze allemaal onderzocht en gecertificeerd zijn.

Kies één fokker en kijk of ze de teckel hebben die je wilt. Is de miniatuur teckel uw keuze? Misschien eentje in dapple of rood? Zeg het maar, wij hebben het!

Inhoud

toon

Teckel Puppies Te koop in Virginia

Alvorens de top teckelfokkers in Virginia te bespreken, is het belangrijk voor potentiële eigenaren om zich bewust te zijn van bepaalde algemene best practices tijdens hun zoektocht naar de perfecte teckelpup.

Voordat u de juiste fokker vindt, zorg ervoor dat u de groeigrafiek van dit hondenras bekijkt.

Het is heel belangrijk dat u begrijpt dat u beter een puppy kunt kopen bij een gerenommeerde fokker. Dit is een must omdat kopen van een betrouwbaar iemand de enige juiste manier is om een nieuw lid aan uw gezin toe te voegen.

Daarom heb ik een lijst gemaakt van de 10 beste teckelfokkers in Virginia, waaruit u kunt kiezen met welke u het meest klikt.

1. Minideelites Teckels

schattige teckel hond liggend op de bladeren in de natuur

De eigenaar van de Minideelites Teckels is Sigrid Queman, die zeer actief is op Facebook. Als je op dit social media account van haar kijkt, kun je heel veel teckelpups en volwassenen zien.

Ze toont foto’s van haar fokhonden en de puppynestjes die daarop volgen. Ze is zeer transparant over het lange lichaam het medisch dossier van de hond.

Beschikbare pups worden maanden van tevoren gereserveerd, waardoor u haar een e-mail van onderzoek om u op haar wachtlijst.

Ze heeft ook langhaar teckels, en ze verkoopt korthaar, ruwhaar, en langhaar die. Ze is een beetje terughoudend als het gaat om het ontmoeten van de pups voordat je ze daadwerkelijk komt halen, gewoon als voorzorgsmaatregel voor eventuele virussen waaraan de pups kunnen worden blootgesteld voordat ze alle benodigde vaccinaties krijgen.

Belangrijkste info:

Locatieadres: Crimora VA 24431, Verenigde Staten

Contact Email: [email protected]

Eigenaar: Sigrid Queman

Facebook: Minideelites Teckels Sigrid Queman

Website: Minideelites Teckels

2. Ms. Doxie

teckel hond staande op het strand bij zonsondergang

Al vijftien jaar fokt ze miniatuur teckels. Ze fokt op temperament en bouw. Ze gebruikt het Bred with HEART Program van de AKC om haar pups te testen.

Ze is al meer dan 19 jaar lerares in het lager onderwijs. Ze beweert haar kennis van georganiseerde trainingsmethoden, positieve feedback, en liefde voor kinderen en dieren te hebben gebruikt om mensen in staat te stellen Miniature Teckel puppy’s op te voeden die tevreden, gezond en gesocialiseerd zijn.

Om ervoor te zorgen dat hun pups tevreden en goed aangepast zijn wanneer ze naar hun nieuwe huizen gaan, hebben ze elke dag veel tijd met ze doorbrengen. Als u een Dwergteckel pup van topkwaliteit wilt, verzekert ze dat dit de juiste plaats is. Het is tijd om te stoppen met zoeken!

Haar eerste twee mini teckels die hun bedrijf begonnen heetten Rocky en Adrian en ze betekenden de wereld voor haar. En ze deelt hun foto’s de hele tijd.

Ze behoort tot de meest populaire teckelfokkers in Virginia vanwege haar benadering van haar klanten.

Belangrijkste info:

Locatieadres: 15349 Leatherwood Rd, Abingdon, VA 24210, Verenigde Staten.

Contact Email: [email protected]

Website: Rocky’s Doxies

3. Piney Mountain Kennel

teckel hond staand in het veld

Tania is een gediplomeerd dierenartsassistente die van alle dieren houdt, maar haar bijzondere specialiteit is mopshonden. Het fokken van PDE, PK Def, DM, en PLL gezondheid geteste AKC Kampioen mopshonden en teckels is waar zij zich op richt.

Ze fokken uitsluitend markt AKC Standaard Teckel en Mopshond kleuren. Pups zijn door een dierenarts onderzocht, op de hoogte van alle noodzakelijke vaccinaties en ontwormingen, en hebben AKC ReUnit Chips geïmplanteerd voordat ze naar huis gaan. Het beperken van het AKC lidmaatschap (sterilisatie/sterilisatie contract) is iets waar Piney Mountain Kennel zich het recht toe voorbehoudt.

Ze fokt haar honden sinds 2005, wat haar een ervaren fokker maakt. Ze beweert geweldige kwaliteit teckels te hebben, maar ze fokt geen dwergteckels.

Haar teckels komen in zwart en tan, en ze fokt uitsluitend kortharige teckels.

Belangrijkste info:

Locatieadres: 504 Piney Mountain Road, Appomattox, Virginia 24522, Verenigde Staten.

Telefoonnummer: 434-665-8530

Contact Email: [email protected]

Website: Piney Mountain Kennel

4. PDX Dwergteckels

zwarte teckel hond met bloemen op het hoofd staand in het veld

U weet niet dat het Duitse woord voor “teckel” “das” is. Zowel een Doxie als een dassenhond delen inderdaad een aantal kenmerken: van hun lage, lange lichaam tot hun vermogen om zowel boven als onder de grond te jagen.

Laten we de “hund” niet over het hoofd zien die, net als andere jachthonden, werd ontwikkeld voor de jacht op dieren die ondergronds graven, zoals dassen. Een hobbyfokker met een grote liefde voor het teckelras is PDX (PairoDoX) Dwergteckels.

Elke hond wordt gefokt in hun huishouden en kan goed overweg met kinderen, volwassenen en andere dieren. De pups brengen hun eerste acht weken door in de keuken waar ze worden blootgesteld aan allerlei huishoudelijke geluiden en activiteiten.

Pups uit de PDX worden geproduceerd om als huisdier te worden aangeboden. De pups zijn thuis opgevoed en zijn goed afgerond en gesocialiseerd van jongs af aan. Behalve in uitzonderlijke gevallen die de eigenaar van PDX toestaat, worden pups ongeregistreerd verkocht.

Alle pups worden geadopteerd met de voorwaarde dat ze allemaal gecastreerd of gesteriliseerd worden als ze geslachtsrijp zijn. Volgens recensies hebben de pups geweldige persoonlijkheden en zijn ze heel slimdie snel oppikken hoe ze plasmatjes en andere voorwerpen moeten gebruiken.

De pups zijn ook in uitstekende gezondheid en vertonen een geweldige rasconformiteit. De eigenaar van PDX Miniature Teckels reageert snel op vragen van toekomstige eigenaren en doet er alles aan om nieuwe puppy ouders op de hoogte te houden terwijl de pups onder hun hoede zijn.

Belangrijkste info:

Locatieadres: Front Royal, Virginia, Verenigde Staten

Telefoonnummer: 540-535-6498

Contact Email: [email protected]

Website: PDX Dwergteckels

5. Mini Love Bugs Teckels

schattige teckel puppy's spelend op de vloer

In hun huis in de Hampton Roads regio van Virginia, verzorgt Mini Love Bugs al hun teckels. Ze worden als vorsten behandeld en zijn in de eerste plaats hun huisdieren.

Elke puppy moet gereserveerd worden met een niet-restitueerbare aanbetaling van $100en de resterende kosten bij het ophalen. Als u na het gezondheidsonderzoek van de hond door de dierenarts besluit de pup niet meer te willen, wordt uw aanbetaling terugbetaald.

U krijgt uw geld terug als u besluit de pup niet te houden na het gezondheidsonderzoek van de hond.

Alle pups krijgen de nodige vaccinaties, ontwormingsbehandelingenen gezondheidsonderzoeken van hun persoonlijke dierenarts. Om uw puppy gezond te houden, is het uw verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat hij zijn tweede en derde puppyvaccinatie krijgt.

Een monster van het voedsel dat de puppy’s op dit moment eten en een deken met de geur van mama zullen worden verstrekt voor uw hond.

Belangrijkste info:

Locatieadres: Suffolk, Virginia, Verenigde Staten

Facebook: Mini Love Bugs Teckels

Contact Email: [email protected]

Website: Mini Love Bugs Teckels

6. Bradbury’s Teckels

teckel puppy rennend in de natuur

Deze hondenfokker heeft een nauwe band met elk van zijn pups. Elke hond die ze hebben en elke teckelpup die ze maken wordt behandeld als een familiehuisdier, omdat ze hun teckelpupfokkerij zijn begonnen als een familiebedrijf.

Ze fokken teckels van normale grootte, van zowel de langhaar als de korthaar variëteiten. Zij beweren kwaliteitspups, en dat ze gelukkige pups hebben die opgroeien als gezinsleden.

Ze komen zindelijk.

Ze beweren dat ze het missen om kleintjes aan hun voeten te hebben, maar ze zijn zich ervan bewust hoe gelukkig ze andere huishoudens maken. Zij adviseren dat u, zodra hun kleine oortjes opengaan, het beste kunt beginnen uw nieuwe pup aan zijn naam te laten wennen, wanneer u er een uitkiest.

Belangrijkste info:

Locatieadres: Cartersville, VA, 23027, Verenigde Staten

Telefoonnummer: 804-375-3788

Eigenaar: Brenda Bradbury

Website: Bradbury’s Teckels

7. Doxiefun

teckel hond liggend in het gras

Hun volgende nest zou in de late herfst of vroege winter van 2022 moeten arriveren!

Ze hebben geen andere kleur; ze hebben alleen zijdeachtig, lang haar dat rood, zwart en tan is, of gestroomd.. Ze zijn allemaal mini’s onder de 15 pond, met de zeldzame kleine standaard die wordt geproduceerd. Ze hebben niet de draadhaar, dapple, crème, of piebald genen.

Aangezien ze een zeer lange wachtlijst, uw enige kans om een teckelpup van hen te kopen is als u onmiddellijk reageert na het ontvangen van een e-mailbericht over een nakend nest.

Teckelpups worden door Doxiefun gefokt en te koop aangeboden aan nieuwe eigenaren, maar niet voor extra fok of het starten van een eigen bedrijf. Hoewel ze nu een tweenie als hun belangrijkste dekreu hebben, zijn de meeste pups mini’s. Ze hebben geen andere hondenrassen die ze fokken, of andere dieren.

Als je een puppy van hen koopt, bevat het ook twee weken voer, wee wee pads, een flesje geur dat ze getraind hebben om te gebruiken als potje, stop kauwspray, een halsband en bandana, en een set van vier Doxiefun boeken met in totaal meer dan 400 pagina’s eBooks. Bovendien, zal de pup drie sets inentingen hebben gekregen, of 15 vaccins, in totaal DHPPCvA, en twee stammen van bordetella.

Aangezien de AKC eist dat ze potentiële eigenaren screenen en gedurende het hele leven van de hond in de gaten houden, beweren ze dat ze geen puppymolen zijn en gewoon een mamma en pop bedrijf zijn dat de belastingen betaalt voor een uiterst serieuze “hobby”. Met als resultaat, verspreiden ze niet zomaar honden aan iedereen.

Ze zullen met je praten over of het nu wel of niet een goed moment voor je is om een pup te krijgen. Zelfs als je alle vragen beantwoordt, kan het zijn dat ze je geen pup kunnen aanbieden omdat het voor hen erg moeilijk is om de 500 aanvragen die ze elk jaar krijgen te verwerken. Ze verzenden niet en verkopen liever lokaal. Ze willen de kopers van de pups die ze verkopen leren kennen.. Pups worden verkocht op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Belangrijkste info:

Locatieadres: Noord-Virginia, Berryville, Verenigde Staten

Facebook: Doxiefun

Contact Email: [email protected]

Website: Doxiefun

8. D&S Puppies & Doswell Teckels

teckel hond staand in de natuur

D&S Puppies & Doswell Dachshunds is een bekende fokker van teckels in het Doswell, Virginia gebied. Ze hebben raszuivere Dwergteckel en Franse Bulldog pups. Ze zijn op Facebook, en ik vond het leuk om te zien hoe ze contact maken met de kinderen.

Aangezien deze pups alles zijn wat je maar kunt wensen, denk ik dat je ook zult genieten van hun teckelhonden. Ze zijn vriendelijk, innemend, en vrolijk. Wanneer u de gezonde ouderhonden ziet, zal het duidelijk zijn dat deze pups ook in zeer goed gezond zijn.

U kunt een aantal ongelooflijke Dotson honden bekijken als u hun sociale media bekijkt website. Neem contact op met de fokker via e-mail om meer te weten te komen. Ik denk dat de eigenaar bereid zal zijn u te helpen bij het vinden van een teckel waar u veel plezier aan zult beleven.

Ze hebben geen beschikbaar telefoonnummer of e-mail voor mensen om hen te contacteren, maar ze zijn zeer actief op sociale media, daarom zou het geweldig zijn als je contact met hen opneemt via Instagram of Facebook.

Belangrijkste info:

Instagram: D&S Puppies

Facebook: D&S Puppies & Doswell Teckels

Locatieadres: Doswell, Virginia, Verenigde Staten

9. Virginia Teckels – AKC Dwergteckels

miniatuur teckel wandelen op het zand

Het enige ras en soort honden dat bij Virginia Dachshunds wordt gefokt zijn raszuivere dwergteckels. De kennel is een klein familiebedrijf in de Blue Ridge Mountains in zuidwest Virginia. Hun dochter Madeline en hun Goldendoodle, Hercules, evenals al hun teckels, worden in hun huis met liefde en zorg grootgebracht als leden van hun familie.

De American Kennel Club (AKC) houdt gegevens bij van al haar honden, en voordat de pups worden geadopteerd door hun nieuwe families, houdt de AKC ook gegevens bij van alle ouders van de honden. Ze fokken kleine teckels met zowel zijdeachtig als lang haar.

Ze ondersteunen een kennis, holistische benadering van het fokken van honden die rekening houdt met de gezondheid, het temperament, de bouw en de genetische verscheidenheid van het dier. Ze houden rekening met elk van de voor- en nadelen.

Een jaarlijks onderzoek en gezondheidsverklaring worden uitgevoerd op elk van hun huisdieren door een gekwalificeerde dierenarts. Zoals geadviseerd door hun dierenarts, regelmatig de DHLPP, Rabies, Lyme, en Bordetella vaccinaties. Ze krijgen ook een maandelijkse hartwormpreventie en worden indien nodig ontwormd. Voor en na de dekking met een hond van een andere kennel, testen zij hun fokdieren ook op Brucellose.

De Dachshund Club of America (DCA) adviseert fokdieren op 12 maanden leeftijd (of later) te testen op oog-, hart- en knieproblemen in een poging eventuele erfelijke aandoeningen te verminderen of volledig uit te roeien. De DCA moedigt fokkers aan deel te nemen aan het Canine Health Information Center (CHIC) programma van de Orthopedic Foundation for Animals (OFA).

Belangrijkste info:

Locatieadres: New River Valley, Zuidwest Virginia, Verenigde Staten.

Contact e-mail: [email protected]

Facebook: Virginia Teckels

10. Simply Southern Kennel

teckel hond die in het gras loopt

In Chester, Virginia, is er een gerenommeerde Doxie hondenfokker genaamd Simply Southern Kennel. Daarnaast zijn ze een raszuivere en designer teckel fokker in Virginia met een DOA licentie. Ze hebben rasspecifieke studies gedaan, ontdekte ik. Bovendien willen ze u net zoveel toewijding geven als ze aan hun kleine hondjes geven.

Ik ontdekte dat ze een paar kruisingen hadden verbeterd (designer) die ze bestudeerden. En ze zijn blij om ze eindelijk te koop aan te bieden aan het grote publiek. U zult ontdekken dat van de kruisingen genetisch is aangetoond dat ze honden voortbrengen die gezonder en gezonder zijn. U zult ook raszuivere kruisingen zien.

Ze hebben een solide reputatie, zoals u zult zien. Ze opereren hun bedrijf met eerlijkheid, integriteit en hoge morele normen. Bovendien zijn de veiligheid en het welzijn van alle pups hun topprioriteiten.

Zodra u uw aankoop heeft gedaan en uw nieuwe baby naar huis heeft gebracht, zullen ze er zijn om u te begeleiden en te helpen. Ga voor meer informatie over de beschikbare pups naar hun website. Informeer hen over het soort Dachie hond dat je zoekt, en ik hoop van harte dat je snel een schattig exemplaar krijgt.

Belangrijkste info:

Locatie adres: Chester, Virginia, Verenigde Staten

Telefoonnummer: 912-536-2726

Contact Email: [email protected]

Website: Simply Southern Kennel

Slotwoord

Een pup moet nooit worden gekocht bij een fokker uit een “verzending” deal, omdat het altijd de voorkeur verdient om te observeren waar de pups zijn geboren en gevoed. Een betrouwbare fokker leidt u graag rond in zijn woonplaats en kennel.

Houd in gedachten dat een professionele fokker je laat rondleiden en alle locaties zien waar de dassenhondenpups en hun moeders tijd doorbrengen. Schone, geurvrije kennels en oefenruimtes moeten op het terrein aanwezig zijn. Teckelfokkers in Virginia zijn wat dat betreft meestal zeer verantwoordelijk.

Honden zouden niet voor langere tijd in kooien gehouden moeten worden.. Kleine rassen kunnen echt in het huis van de fokker verblijven. Daar wordt de teckel meestal ontwormd en getraind voordat hij klaar is om naar een nieuw gezin te gaan.

Het is een groene vlag, wanneer de fokker een grondige kennis van de rassen en staat klaar om te reageren op uw vragen over de toekomstige grootte van de hond, temperament, activiteitseisen, erfelijke gezondheidsproblemen, speciale vereisten, enz.

Het maakt niet uit of u uw teckel pup koopt in Richmond, Virginia beach, Doswell, of Front Royal, zorg ervoor dat u koopt van een fokker die voelt alsof ze een verantwoordelijke fokkeren ze behandelen hun honden goed.

Deze kleine honden staan ook bekend als goede waakhonden, wat betekent dat ze snel aan hun nieuwe familie zullen wennen, en beschermend worden van hen zeker!

Lees Volgende:
– 7 Yorkie fokkers in Virginia: The Old Dominion’s Best

4 Beste Beagle fokkers in Virginia