Top 5 Apple Head Chihuahua Fokkers in de V.S.

Top 5 Apple Head Chihuahua fokkers in de V.S.

Delen is geven!

Vraag je je af waar de fokkers van apple head chihuahua de inspiratie vonden voor zijn brutale naam? Niet zo moeilijk te raden, je hebt gelijk! Het is omdat hun schedel op een appelachtige vorm lijkt.

De teacup chihuahuas zijn kleine honden aanbeden om hun charme en brutale houding. Ze aarzelen niet om weerstand te tonen wanneer ze bedreigd worden.

Het socialisatieproces komt vanzelf rond appelhoofd chihuahua pups vanwege hun aanhankelijke en aanhankelijke karakter. Hun aard is brutaal en onderhoudend. Applehead chi pups wurmen zich gewoon in je hart.

Al deze dingen maken het werk van hun fokker vreugdevol en een stuk gemakkelijker. Er is een overvloed aan apple head chi fokkers in de hele V.S., maar in het volgende deel van het artikel breng ik je de beste van de beste!

Blijf op de hoogte van de beste chihuahua clubs en fokkers van hoge kwaliteit in de V.S.!

Inhoud

toon

Apple Head Chihuahua Puppies Te Koop

De langharige apple head chis zijn een stuk populairder in de VS dan de gladde vacht, hertenkop chis als het gaat om de aanschaf.

Maar behalve hun mooie vacht, zou je ook nog enkele andere dingen kunnen overwegen.

Bij de aankoop van een puppy zijn er verschillende factoren waarmee u rekening kunt houden:

-jaar gezondheidsgarantie

-betrouwbaarheid van de hondenfokker

-regelmatige uitvoering van vaccinatieprogramma’s.

Een jaar gezondheidsgarantie is het geboortecertificaat en het sofi-nummer van uw pup – alles in één. Je moet hier voorzichtig mee zijn, want er is een overvloed aan onbetrouwbare en illegale fokkers in de States.

De betrouwbaarheid van de hondenfokker blijkt uit zijn certificering en openheid om volledige info over zijn chi pups bekend te maken. Dat omvat ook regelmatige en tijdige vaccinatie.

Er zijn verschillende fokprogramma’s voor appelhoofd chihuahua in de V.S. De volgende lijst bevat echter alleen de meest gerenommeerde fokkers met de American Kennel Club certificering.

Als toekomstige eigenaar willen u en uw gezinsleden betrouwbare en de beste chihuahua-fokkers. AKC chihuahua’s zijn inderdaad de beste!

Top 5 Apple Head Chihuahua fokkers in de V.S.

1. Honey Bee Chihuahuas

witte appel hoofd chihuahua

Honey Bee Chihuahuas leveren de beste kwaliteit kleine chihuahua pups voor uw liefdevolle huis. Deze appelhoofd hoektanden worden zorgvuldig gefokt en verzorgd. Honey Bee’s missie is om gezonde, verzorgde en hoogwaardige chihuahua’s te fokken voor de toekomstige eigenaar.

We zouden kunnen zeggen dat dit hondenras met lange vacht de specialiteit van Honey Bee is. De fokker heeft veel moeite gedaan om deze terriër – als een familiehond van slechts zes pond – zijn gezonde houding en lichaamsbouw te laten behouden.

Om zich voor aankoop aan te melden, moet een nieuwe huiseigenaar specificaties van de nieuwe omgeving en het gezin verstrekken. Deze fokker steekt veel moeite in het onderzoeken van hun kopers en hun aanmeldingsformulier beoordeling is grondig.

Honey Bee fokt sierlijke, langharige chihuahua pups. De AKC certificering wordt regelmatig vernieuwd. Het keuringsproces gaat zowel intern als extern. Vaccinaties zijn tijdig. Alles wat je nodig hebt in een fokker vind je in deze mooie, liefdevolle puppy molen.

Locatie:

Sacramento, Californië, VS.

Contact nummer:

(916) 600-9678

E-mailadres:

[email protected]

Website:

Honey Bee Chihuahuas

2. Cathy’s Charming Chihuahuas

appel hoofd chihuahua hond

Cathy’s Charming Chihuahuas is een uitstekende keuze voor u als u in de omgeving van de staat New York woont.

Op hun kwekerij pagina kunt u alle nodige informatie vinden betreffende de adoptie en aankoop. Aangezien dit een van de beste fokkers in NY is, zijn de wachtlijsten lang. U zou moeten overwegen zich vooraf in te schrijven.

Cathy’s koesteren de kampioensbloedlijn van hun chihuahua pups. Deze raszuivere yorkie-achtige apple dome chis zijn inderdaad kampioenen van deze fokker. De merle vacht maatjes hebben alle vrijheid om een gezond en positief karakter te ontwikkelen door positieve versterking die ze van Cathy’s krijgen.

AKC geregistreerde langharige chihuahua’s worden zorgvuldig gefokt en hun rasstandaard wordt generaties lang gehandhaafd.

De manager van de kwekerij, Cathy, is een betrokken hondenouder en betrouwbare fokker. Ze is al twintig jaar in bedrijf. Aangezien de locatie van deze opvang Upstate is, zorgen Cathy en haar team in de zomer voor de training en verzorging van hun chi pups in de buitenlucht. Hun missie is gebaseerd op drie basisprincipes:

-de dierenarts zorg

-dagelijkse beweging

-gezonde en tijdige voeding.

Hoewel applehead chihuahua honden niet veel inspanning vragen op het gebied van lichaamsbeweging, zorgt Cathy’s Charming Chihuahuas ervoor dat u een gezond, actief en speels huisdier krijgt. Onnodig te zeggen – Cathy’s is een gecertificeerde fokker!

Locatie:

406 Argusville Rd, Sharon Springs, NY 13459, Verenigde Staten.

Contact nummer:

(518)470-1345

E-mailadres:

[email protected]

Website:

Cathy’s Charming Chihuahuas

3. Chichi Babies Chihuahuas

langharige appelhoofd chihuahua

Als je in de buurt van Charleston woont en je houdt van chihuahua rassen, heb je waarschijnlijk al gehoord over Chichi Babies Chihuahuas!

Het fokken van deze langharige hoektanden is een achttien jaar lange erfenis in dit puppy-paleis. Naast hun uitzonderlijke en ruime aanbod, besteedt Chichi Babies veel tijd aan empirisch onderzoek van dit ras.

Als eindresultaat zijn ze erin geslaagd om kleine chihuahuas op te voeden tot geweldige familiehonden die zelfs met baby’s overweg kunnen. Dit feit maakt hen een van de beste chihuahua fokkers op Amerikaanse bodem, gezien het feit dat chi pups soms gewoon hun eigen gang kunnen gaan en koppig kunnen zijn.

De Chichi fokker legt de nadruk op het probleem van verlatingsangst bij chihuahua pups. Chihuahua honden kunnen ongemak manifesteren door buiten het potje te plassen als ze zich verlaten voelen en dat is waar ze toekomstige eigenaren over onderwijzen.

Naast hun natuurlijke koppigheid zijn chi’s gewoon niet zo van de scheiding. Deze pups hebben veel aandacht nodig!

In zekere zin correleert de naam Chichi Babies positief met het feit dat ze diepe en aanhankelijke relaties met hun pup koesteren sinds hun geboorte.

Als een gerenommeerde fokker biedt het Chichi-team u een rondleiding en snelle educatie over de applehead chihuahua. Ze zorgen ervoor dat u alle nuttige tips leert voordat u een nieuwe pup krijgt.

Er wordt veel moeite gedaan om een sterk en meegaand temperament van deze appelkop pup op te bouwen.

Locatie:

Charleston, Arkansas, VS.

Contact nummer:

(479) 252-1778

E-mailadres:

[email protected]

Website:

Chichi Babies Chihuahuas

4. DJ Chihuahuas

kortharige appelhoofd chihuahua

DJ Chihuahuas is een vijfentwintig jaar oude traditie in het fokken van chi paleisjes. Deze fokker richt zich vooral op blauwe chihuahua’s, maar als u graag een andere vachtkleur appelhoofd pup wilt aanschaffen, moet dat geen probleem zijn!

De officiële website van DJ Chi’s biedt een mogelijkheid tot voorbestelling en het opgeven van de gewenste kenmerken.

Deze AKC gecertificeerde fokker biedt u een volledig jaar garantie als het gaat om de gezondheid van uw teacup chihuahua. De in Idaho gevestigde hondenfokker garandeert een kampioensbloedlijn van uw puppy. Meer dan negentig procent van hun chihuahua ras is een applehead chihuahua.

DJ Chihuahuas is een uitgebreid betrokken fokker die veel van zijn middelen en tijd besteedt aan externe webbing en educatie. Je vindt hem buiten Idaho in gezamenlijke AKC organisaties die gespecialiseerd zijn in het fokken van chihuahua pups.

Er zijn twee dingen waarin DJ Chihuahua verschilt van andere hondenfokkers in de VS:

-ze fokken bijna uitsluitend chihuahua’s voor thuis, waarbij ze de reden hiervoor baseren op een feit dat chi pups veel veiliger zijn binnen en dat ze alle beweging kunnen krijgen die nodig is in uw huis;

-als gevolg van COVID-19 pandemie, doen ze niet aan verzending – rechtstreeks naar de locatie komen is een must, wat de ultieme toewijding aan de gezondheid van hun chihuahua puppy’s toont.

Locatie:

826 Singletree Lane, Idaho Falls, V.S.

Contact nummer:

(208) 529-6543

E-mailadres:

[email protected]

Website:

Blauwe Chihuahua Fokker

5. Debs Chihuahuas

droevige appel hoofd chihuahua hond

Debra, de eigenaar en manager van Debs Chihuahuas is een eerlijke en to the point chihuahua fokker. Ze biedt een ontmoeting aan voor de aankoop om alle nodige informatie te geven over de specifieke appelkop chihuahua die u bestelt.

Haar oriëntatie is chi pups van twaalf tot zestien weken oud. Uitsluitend alle pups die zij fokt zijn zindelijk en gesocialiseerd.

Het chihuahua ras dat Debra verzorgt staan bekend om hun aanhankelijke houding. Ze probeert deze schattige kleine puppy’s in gezinnen in te passen op een manier dat ze zich comfortabel voelen om hun volle natuur te uiten.

Je kunt zijn hoge geluiden soms een beetje vervelend vinden, maar volgens deze fokker is dat eigenlijk gewoon de manier van hun diepste beschermingsinstincten.

Vergeet niet dat chi honden standaard beschermende rassen zijn die oorspronkelijk werden gebruikt om vossen en andere roofdieren weg te jagen.

Als u buiten Californië woont, biedt Debs Chihuahuas een oppasoptie. Het kost ongeveer 300 dollar, maar om je puppy veilig thuis afgeleverd te krijgen is het de moeite waard.

Over het algemeen biedt de website van Debs verschillende publieke beoordelingen en opmerkingen van de huidige chi-eigenaren. De algemene beoordeling voor deze fokker is uitzonderlijk.

Locatie:

Manteca, Californië

Contact nummer:

(209) 328-0953

Website:

Debs’ Chihuahuas

Conclusie

Als u op zoek gaat naar top Applehead chihuahua fokkers in de VS, moet u voorzichtig zijn. Door uw lijst te beperken tot AKC gecertificeerde fokkers vermijdt u oplichting en onbetrouwbare organisaties die onvoldoende info bieden over hun chi ras.

In deze lijst heb je vijf van de meest uitzonderlijke hondenfokkers in de V.S. Zorg ervoor dat je een kijkje neemt!

Gerelateerde inhoud

– 23 Top Chihuahua fokkers in Texas: Best Of Tex! (2022)

– 9 betrouwbare Chihuahua fokkers in Florida (2022)