14 bewonderenswaardige hondenopvangcentra in Wisconsin: Adopteer, ga niet winkelen

14 bewonderenswaardige hondenopvangcentra in Wisconsin: Adopteer, ga niet winkelen

Delen is geven!

Jaar na jaar zijn er meer en meer honden die dakloos, verlaten en verwaarloosd worden achtergelaten, en er is maar één ding dat deze situatie kan helpen.

Er is natuurlijk behoefte om mensen voor te lichten over goed huisdierbezit en hoe ze voor hun familieleden moeten zorgen, maar er is maar één ding dat kan helpen om het aantal honden in asielen te verminderen.-adoptie.

Helaas zijn er veel asielen die veel honden euthanaseren vanwege overbevolking en een gebrek aan financiële middelen, maar gelukkig zijn er ook asielen die echt om de dieren geven en er alles aan doen om ze te helpen en ze een thuis voor altijd te geven.

Elke hond verdient een gelukkig en gezond leven, het zijn tenslotte de beste vrienden van de mens en zijn geschapen om de ultieme menselijke metgezellen te zijn.

Dus, als u een hond wilt adopteren, kijk dan op onze ultieme lijst van 14 bewonderenswaardige hondenreddingen in Wisconsin! Lees verder om een aantal schattige pups te vinden die wachten op hun forever home!

Inhoud

toon

14 hondenreddingen in Wisconsin

1. Fetch Wisconsin Rescue

vrouw die een hond kust in het opvangcentrum na adoptie

Fetch Wisconsin Rescue is een non-profit organisatie, 501(c)(3), die zich toelegt op redding, rehabilitatie en overgave. Sinds april 2013 hebben ze meer dan 3.500 honden uit het hele Midwesten gered.

Hun missie is om ongewenste, verwaarloosde en misbruikte dieren te redden, alsmede opvang bieden aan overgegeven honden waarvan de eigenaren niet meer voor hen kunnen zorgen. Ze zorgen ervoor dat ze elke hond leren kennen, geven hem de best mogelijke zorg en vinden voor hem het beste thuis voor altijd.

Ze streven ernaar dat de honden zelfverzekerd en evenwichtig en dat hun vrijwilligers stevige en assertieve roedelleiders zijn. Als u vrijwilliger wilt worden of een hond wilt plegen, kunt u dat ook doen via Fetch.

Om een hond te adopteren, ga naar hun website en begin uw reis door het maken van een adoptie aanvraag, dit zal hen helpen een beetje meer over u, uw familie, en uw levensstijl te leren, zodat ze u een hond kunnen vinden die perfect past bij al uw behoeften.

Adoptiekosten

Alle opbrengsten van het adoptiegeld gaan naar de verzorging van de honden in het asiel.

– Puppies van 8 weken tot 12 maanden: $400

– Volwassen honden van 13 maanden tot 7 jaar oud: $350

– Senior honden van 8 jaar en ouder: $200

Reddingsinformatie

Adres: PO Box 930572, Verona, WI 53593

Telefoon: (608) 561-3827

Email: [email protected]

Website: Fetch Wisconsin Rescue

Facebook: Fetch Wisconsin Rescue

Instagram: Fetch Wisconsin Rescue

2. Wisconsin Humane Society

duitse herder in een asiel

De Wisconsin Humane Society is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk die werd opgericht in 1879 en al meer dan 140 jaar dieren redt.

Ze hebben asielen in verschillende graafschappen van Wisconsin, evenals een kliniek die gespecialiseerd is in sterilisatie/neutratie. De Wisconsin Humane Society is het grootste asiel in de hele staat en jaarlijks… meer dan 40.000 dieren.

Hun kernwaarden zijn mededogen, respect en vriendelijkheid, een positieve benadering, innovatie en vooruitdenken, professionaliteit en billijkheid.

Naast adoptie hebben ze ook een pleegprogramma, een Wildlife Rehabilitation Center, een hondentrainingsprogramma, een dierenvoedselbank, en jeugdprogramma’s voor kinderen, om respect, medeleven en dierenzorg bij te brengen.

Adoptie vergoeding

De Wisconsin Humane Society adoptiekosten voor honden gaan van $75 tot $449. Sommige van de hogere tarieven zijn het gevolg van de ondersteuning en verzorging die voor bepaalde dieren nodig is, aangezien velen van hen extra ondersteuning nodig hebben voor diverse medische en gedragsmatige aandoeningen.

Informatie over redding

Adres: 4500 West Wisconsin Avenue, Milwaukee, WI 53208

Telefoon: (414) 264-6257

Email: [email protected]

Website: Wisconsin Humane Society

Facebook: Wisconsin Humane Society

Instagram: Wisconsin Humane Society

AANBEVOLEN: Duitse Herder Reddingsacties in Wisconsin: Top 8 Picks voor 2022!

3. Lakeland Dierenasiel

bange hond kijkt naar camera

Het Lakeland Dierenasiel is een andere particuliere, non-profit en zelf gefinancierde organisatie en zorgt jaarlijks voor meer dan 3.000 dieren. Hun doel is om elke hond een nieuwe familie en thuis te geven.

Ze bieden verschillende diensten aan om de gemeenschap te helpen, zoals:

– adoptie- en onderwijsdiensten

– zorg voor de dieren in nood

– inleverdiensten (moet bellen en vooraf een afspraak maken)

– bijstand aan de lokale handhavingsinstanties

– onderzoek naar dierenmishandeling

Adoptievergoeding

Omdat zij uitsluitend afhankelijk zijn van donaties en particuliere fondsen om de dieren te kunnen verzorgen, moeten zij een bepaald adoptietarief vragen.

De huidige adoptiekosten voor de honden in het Lakeland Dierenasiel variëren van $56.50 tot $450, afhankelijk van de hond.

Reddings Informatie

Adres: 3615 State Road 67, Delavan, WI 53115

Telefoon: (262) 723-1000

Email: [email protected]

Website: Lakeland Dierenasiel

Facebook: Lakeland Animal Shelter

Instagram: Lakeland Animal Shelter

4. Shelter From The Storm Animal Rescue

duitse herder in een opvangcentrum

Shelter From The Storm Animal Rescue (een alle rassen hond en kat redding) werd in 2005 opgericht door Allison Davies om een einde te maken aan het grote aantal asielen waar veel dieren worden gedood. Hun focus ligt op het helpen van dieren en het verlichten van overbevolking in asielen.

Hun all-time missie en wens is:

– om voor altijd thuis te vinden voor alle dieren die in hun asiel komen

– om de gemeenschap te ondersteunen en mensen voor te lichten over verantwoord huisdierenbezit

– om betaalbare sterilisatie- en sterilisatiediensten en zorg mogelijk te maken

Om een hond te adopteren, moet je eerst een aanvraagformulier indienen, dat je kunt vinden op hun website. De adoptie omvat ook een rabiës tag, een digitaal pakket (adoptiecontract en medisch dossier), en verschillende soorten informatie over het huisdier.

Adoptiekosten

Afhankelijk van het ras en de leeftijd van de hond kunnen de adoptiekosten variëren van tussen $240 en $600. Hun adoptiekosten zijn inclusief sterilisatie/neutratie, microchipping, en up-to-date en leeftijdsgebonden vaccinaties.

Informatie over redding

Adres: 1602 Blossom Lane, Madison, WI 53716

Telefoon: (608) 284-7447

Email: [email protected]

Website: Shelter From The Storm Animal Rescue

Facebook: Shelter From The Storm Animal Rescue

Instagram: Shelter From The Storm Animal Rescue

5. Furever Friends Sanctuary

Honden in een dierenasiel die wachten op adoptie.

Furever Friends Sanctuary, gelegen in Kenosha county van Wisconsin, is een hondenredding met als missie het leven van honden te redden. Ze moedigen redding, pleegzorg en adoptie aan.

Met de hulp van hun gepassioneerde vrijwilligers, streven ze naar om de best mogelijke kwaliteitszorg te bieden aan reddingshonden totdat ze een liefdevol thuis kunnen vinden. Geen enkel dier verdient het lijden en de pijn van misbruik, verwaarlozing, verhongering en verlating.

Alles wat ze doen is gewoon om die reden en om veel arme dieren een gelukkig einde te bieden. Om de lijst met adoptiehonden te zien, kunt u hun website bezoeken. U kunt contact met hen opnemen via e-mail of telefoon als u vragen heeft.

Adoptiekosten

Alle adoptiekosten zijn inclusief actuele en leeftijdsgebonden inentingen, microchips en castratie. De adoptiekosten zijn als volgt:

– puppies (tot één jaar oud): $450-$650

– één tot acht jaar oude honden: $375

– honden van acht jaar of ouder: $250

Reddingsinformatie

Adres: Kenosha, WI

Telefoon: (262) 237-8066

Email: [email protected]

Website: Furever Friends Sanctuary

6. Coco’s Heart Dog Rescue

man aait zijn hond

Coco’s Heart Dog Rescue is voornamelijk een vrijwilligersorganisatie die honden opneemt uit allerlei ongelukkige situaties en ze in pleeggezinnen plaatst terwijl ze hen voorbereidt op het adoptieproces.

Sinds mei 2010 hebben ze nieuwe huizen gevonden voor meer dan 14.500 dieren. Ze streven ernaar honden de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden en de perfecte mensen te vinden die hen hun eeuwige thuis zullen geven.

Bovendien zorgen ze ervoor dat het publiek en de gemeenschap voor te lichten over verantwoord huisdierbezit, het belang van redding, en hun specifieke inspanningen. Eén persoon kan een enorm verschil maken in het leven van een hond, en dat is iets waarvan ze willen dat mensen het leren.

Je kunt ze vinden op Facebook en Instagram, maar ook meer over hen en hun beschikbare dieren lezen op hun website.

Adoptiekosten

Hun adoptiekosten gaan terug naar de financiering van de redding en het helpen van de honden. Ze nemen ook gewonde en zieke honden op die speciale medische zorg nodig hebben, dus de kosten kunnen soms hoog oplopen. Alle adoptiekosten zijn vermeld op hun website onder het profiel van elke hond.

Reddings Informatie

Adres: 449 County Rd VV , Somerset, WI, Verenigde Staten, Wisconsin

Email: [email protected]

Website: Coco’s Heart Dog Rescue

Facebook: Coco’s Heart Dog Rescue

Instagram: Coco’s Heart Dog Rescue

LEES OOK: De 6 beste Corgi Rescues in Texas – Waar een Corgi adopteren in 2022

7. Neenah Dierenasiel

man knuffelt zijn dalmatische hond

Neenah Animal Shelter is een 501(c)(3) non-profit organisatie die werd geopend in 1962 en sindsdien verschillende soorten dieren helpt in verschillende situaties en met verschillende omstandigheden.

Als het dier nergens heen kan, zullen ze altijd proberen een nieuw thuis en een nieuw leven te vinden waar ze gelukkig kan zijn. In 2021 hadden ze een 97% live release rate, en werden er meer dan 400 dieren geadopteerd.

Hun missie is om verlaten, verwaarloosde, overgegeven en gekwetste dieren te helpen totdat ze in staat zijn een voor altijd thuis te vinden. Daarnaast streven ze naar om de band tussen het dier en de mens te verbeteren en te herstellen en zal nooit een dier euthanaseren wegens gebrek aan ruimte of financiering.

Als u geïnteresseerd bent in het adopteren van hun honden, moet u een aanvraagformulier invullen en goedgekeurd worden voordat u ze persoonlijk kunt ontmoeten. Lees hun “hoe te adopteren” instructies op hun website voor meer informatie.

Adoptie vergoeding

Al hun honden zijn gechipt, gesteriliseerd/gecastreerd, gevaccineerd, ontwormd en getest op hartwormen.

De adoptie prijs is:

– voor honden van 6 maanden en jonger: $400

– voor honden van 6 maanden tot 6 jaar: $250

– voor 7+ jaar oude honden: $100

Reddingsinformatie

Adres: 951 County Road G Neenah, WI 54956

Telefoon: (920) 722-9544

Email: [email protected]

Website: Neenah Dierenasiel

Facebook: Neenah Animal Shelter

Instagram: Neenah Animal Shelter

8. Driftless Humane Society

man en zijn hond

De Driftless Humane Society is een no-kill honden- en kattenopvangcentrum dat alle overgegeven honden en katten in nood accepteert, ongeacht hun gezondheidssituatie, leeftijd of gedrag.

Ze zijn gevestigd in Viroqua, Wisconsin, en zijn toegewijd aan het vinden van nieuwe huizen voor alle gezonde dieren en dieren met behandelbare medische of gedragsproblemen. Ze werken nauw samen met dierenartsen, die de best mogelijke medische zorg bieden voor alle dieren.

Hun taak is het bieden van onderdak, voedsel en zorg die de dieren verdienen. Als u wilt helpen en het werk van Driftless Humane Society wilt steunen, kunt u op hun website een maandelijkse verlanglijst vinden van dingen die ze nodig hebben. Donaties zijn ook meer dan welkom.

U kunt de dieren ook komen bezoeken tijdens de werkuren:

Maandag en woensdag: 14.00 – 18.00 uur.

Dinsdag en donderdag: op afspraak

Zaterdag: 10 a.m.-2 p.m.

Adoptie vergoeding

– puppy’s van 8 weken tot 1 jaar oud: $300

– honden van 1 jaar tot 7 jaar: $200

– 7+ jaar oude honden: $100

Er is ook een $50 wijzigingsdepot, wat betekent dat als de huisdieren minder dan zes maanden oud en ongecastreerd zijn op het moment van adoptie, de adoptant verantwoordelijk is voor de aanpassing (castratie/castratie).

Na ontvangst van het bewijs van aanpassing, zal de aanbetaling worden terugbetaald.

Informatie over redding

Adres: 1150 Nelson Parkway, Viroqua, WI 54665

Telefoon: (608) 637-6955

Email: [email protected]

Website: Driftless Humane Society

Facebook: Driftless Humane Society

Instagram: Driftless Humane Society

9. Underdog Pet Rescue

meisje dat haar hond aait

De Underdog Pet Rescue of Wisconsin werd in 2012 opgericht door Lauren Brinkman nadat ze tien jaar lang vrijwilligerswerk had gedaan voor verschillende humane organisaties in Wisconsin. Ze vormde een reddingsactie en een dierenkliniek die zorgt voor dakloze dieren en dieren in nood.

Het is een dierenredding die beschikbaar is voor alle hondenrassen en waarvan het hoofddoel is om dieren in nood te helpen, proberen hun leven gelukkiger te maken en hun gebroken relatie met de mens te herstellen.

Onder haar leiding heeft de organisatie duizenden dieren gered met de hulp van meer dan 150 pleeggezinnen, die met hen werken en ondersteuning bieden voor en na het adoptieproces.

Als u op zoek bent naar een nieuw gezinslid, bekijk dan de huidige lijst met beschikbare dieren op hun website. Doe een aanvraag voor de hond die u wilt. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, regelen ze een meet and greet, en als alles in orde is, ben je klaar voor adoptie.

Adoptiekosten

– Puppies jonger dan 5 maanden: $375

– Volwassen honden: $300

– Senior honden (8+ jaar): $250

De honden worden geleverd met alle benodigde medische zorg, zoals microchips, ontworming, sterilisatie/castratie, vlooienbehandeling en up-to-date vaccinaties.

Reddings Informatie

Adres: 231 S Fair Oaks Ave, Madison, WI 53704, Verenigde Staten.

Telefoon: (608) 224-0018

Email: [email protected]

Website: Underdog Pet Rescue

Facebook: Underdog Pet Rescue

Instagram: Underdog Pet Rescue

10. Lucky Mutts Rescue

vrouw die haar hond aait (2)

Lucky Mutts Rescue is een non-profit, op vrijwilligers gebaseerde hondenredding die sinds 2015 dieren redt. Ze richten zich specifiek op dierenwelzijn en honden die op het punt staan geëuthanaseerd te worden vanwege overbevolking, high-kill shelters, misbruik, verwaarlozing en verlating.

Alle honden in de redding ontvangen volledige medische zorg, alle behandelingen die ze nodig hebben, sterilisatie/neutratie, microchip, en vaccinaties. De honden krijgen de kans om te socialiseren en hun vertrouwen weer op te bouwen in vertrouwde pleeggezinnen terwijl ze wachten op hun officiële adoptie.

Ze hebben een uitgebreide goedkeurings- en adoptieprocedure en zorgen ervoor dat elke potentiële eigenaar zorgvuldig wordt gescreend. Bovendien geven ze voorlichting over de behoeften van honden, wat ze kunnen verwachten als ze een hond adopteren, en wat sommige vereisten zijn.

Als u geïnteresseerd bent in het adopteren van Lucky Mutts Rescue, vul dan het volgende formulier in de adoptie aanvraag, die u kunt vinden op hun website onder de adoptie tab.

Adoptiekosten

Hun adoptiekosten variëren van $200 tot $400 afhankelijk van de hond. Zij accepteren verschillende vormen van betaling, contant, cheques, creditcards, of zelfs PayPal.

Reddings Informatie

Adres: 9225 Beloit Rd, Milwaukee, WI 53227, Verenigde Staten.

Email:[email protected]

Website: Lucky Mutts Rescue

Facebook: Lucky Mutts Rescue

Instagram: Lucky Mutts Rescue

GERELATEERD: Top 5 Duitse Herder reddingen in Colorado!

11. Diamond Dogs Rescue

twee rustende honden

Diamond Dogs Rescue, gevestigd in Madison, Wisconsin, is een non-profit organisatie, opgericht in 2017, die sindsdien honden in nood helpt.

Ze zijn een volledig foster-based rescue, wat betekent dat ze geen fysiek asiel hebben, maar al hun honden worden geplaatst in pleeggezinnen die voor de honden zorgen terwijl ze proberen ze te herplaatsen.

Zij stellen dat hun missie bestaat uit vier even belangrijke pijlers, namelijk:

– hondenlevens redden

– om honden de kans te geven een liefdevol, voor altijd thuis te vinden.

– om geleid te worden door mededogen en zorg

– om altijd de hoogste ethische normen in hun werk te handhaven.

Hun adoptieproces is in feite een vijfstappenplan dat bestaat uit het vinden van een te adopteren hond uit hun adoptieprogramma’s, het invullen van de aanvraag, het wachten op hun telefoontje, een huisbezoek en een gesprek, en ten slotte de ontmoeting met de hond.

Als je nog vragen hebt, kijk dan op hun website (tabblad FAQ) of bel ze op.

Adoptie vergoeding

Elke hond heeft een zorgvuldig vastgestelde adoptieprijs op basis van zijn kenmerken (leeftijd, gezondheidstoestand…), die u kunt vinden onder de individuele profielen.

Reddings Informatie

Adres: Madison, WI 53703

Telefoon: (608) 352-9141

Email: [email protected]

Website: Diamond Dogs Rescue

Facebook: Diamond Dogs Rescue

12. Happily Ever After Animal Sanctuary

De vrouw omhelst haar hond in studioachtergrond

Happily Ever After Animal Sanctuary is een dierenopvangcentrum in Green Bay, Wisconsin. Hun missie is om een levenslang gegarandeerd liefdevol thuis te bieden aan elk dier dat hun opvangcentrum binnenkomt.

Hun motto is “een wereld waarin het leven van elk gezelschapsdier ertoe doet… elk dier afzonderlijk.”, en dit is precies wat hen leidt in hun werk. Ze streven ernaar levens te veranderen en tegelijkertijd proberen ze nog beter te worden en te groeien.

Er zijn vijf even belangrijke onderdelen van hun dierenredding en deze zijn adoptie, educatie, sterilisatie/neutraliteit, rehabilitatie en opvang.

Sommige dieren mogen zelfs voor altijd bij hen blijven als een echt deel van de familie, wat hen heel gelukkig maakt dat ze dat kunnen doen.

Als u geïnteresseerd bent in het adopteren van een van hun honden, kijk dan op hun website, waar u een gedetailleerde uitleg kunt vinden over hoe hun adoptieproces werkt.

Adoptiekosten

De adoptievergoeding voor alle pups en honden is $350. Gelukkig vinden hun honden vrij snel een nieuw thuis, dus als je geïnteresseerd bent, meld je dan zo snel mogelijk aan om je gewenste pup te krijgen.

Informatie over redding

Adres: 2255 Fox Heights Lane, Green Bay, WI, Verenigde Staten, Wisconsin

Telefoon: (920) 634-9701

Email: [email protected]

Website: Happily Ever After Animal Sanctuary

Facebook: Happily Ever After Animal Sanctuary

Instagram: Happily Ever After Animal Sanctuary

13. Tiny Paws Rescue

schattige grote pyreneeën pup

Tiny Paws Rescue is een klein ras honden redding die volledig op vrijwilligers gebaseerd is. Ze zijn toegewijd aan het helpen van de kleine honden in nood in hun omgeving die anders in een asiel met veel dieren zouden belanden.

Honden die bij hen terechtkomen krijgen alle noodzakelijke medische zorg (inclusief sterilisatie en castratie), en worden dan in pleeggezinnen geplaatst waar ze wachten op adoptie. De organisatie is uitsluitend afhankelijk van donaties en fondsenwerving, dus als u kunt helpen, doe dat dan alstublieft.

Naast adoptie en pleegzorg, bieden ze ook meerdere andere programma’s aan, zoals forever foster homes voor senior honden met een terminale ziekte of handicap en zorg voor terminaal zieke asielhonden die niet veel langer meer te leven hebben.

Als je geïnteresseerd bent, kun je hun Facebook-pagina bekijken voor adoptiehonden van tiny paws (inclusief foto’s en biografieën), een aanvraagformulier invullen, of contact met hen opnemen als je verdere vragen hebt.

Adoptiekosten

De adoptiekosten zijn inclusief vaccinatie, hartwormtest, microchip en castratie/neutratie:

– voor puppies jonger dan één jaar: $550

– voor honden van één tot elf jaar oud: $450

– voor honden van 11+ jaar oud: $350

Reddingsinformatie

Adres: Union Grove, WI 53182

Telefoon: (262) 496-9324

Email: [email protected]

Website: Tiny Paws Rescue

Facebook: Tiny Paws Rescue

Instagram: Tiny Paws Rescue

14. Bichon & Little Buddies Rescue

bichon frise lopend door park

Bichon & Little Buddies rescue werd opgericht in 2000 als een organisatie om Bichon Frise honden te redden, maar al snel zagen ze de noodzaak om ook andere kleine honden te redden, en ze besloten uit te breiden naar andere hondenrassen zoals Chihuahuas, Poedels, Teckels, Shih Tzus, en vele anderen.

Het is een non-profit, 501(c)(3), hondenopvang gevestigd in Mukwonagoten zuidwesten van Milwaukee. De honden komen uit verschillende situaties, bijvoorbeeld, sommige zijn afgestaan, sommige zijn gered uit puppyfabrieken, en aan de andere kant, sommige zijn niet opgeëiste zwerfhonden.

Zij geloven dat elke hond een voor altijd liefdevol thuis verdient. en om die reden doen ze er alles aan om dit voor elkaar te krijgen. Kijk voor de laatste updates op hun Facebookpagina, of als je nog vragen hebt, neem dan contact met ze op via e-mail.

GERELATEERD: Beste Bichon Frise Rescues voor Adoptie: Top 10 plaatsen om te adopteren

Adoptie vergoeding

De Bichon & Little Buddies Rescue adoptie kosten zijn tussen $200 en $500afhankelijk van de leeftijd van de hond. De prijs is inclusief Wi State Sales Tax, castratie/neutratie, up-to-date vaccinaties, een microchip en ontworming.

Als u een acht weken durende gehoorzaamheidstraining wilt volgen, die u en uw nieuwe gezinslid kan helpen zich aan te passen aan een nieuw leven samen, is de prijs van het programma 75 dollar. U kunt kiezen voor Puppy Kindergarten, Adult Beginners, of Small Dogs Big Hearts lessen.

Rescue Informatie

Adres: 828 Perkins Dr, Suite 200, Mukwonago, Waukesha County, WI 53149

Email: [email protected]

Website: Bichon & Little Buddies Rescue

Facebook: Bichon & Little Buddies Rescue

Instagram: Bichon & Little Buddies Rescue

GERELATEERD: Duitse Doggen Rescues in Ohio: 4 beste plaatsen om uw nieuwe huisdier te vinden!

FAQ

1. Wat zijn de gemiddelde kosten van adoptie?

De gemiddelde kosten van adoptie in Wisconsin variëren van $50 tot $500. De hogere tarieven zijn meestal voor die honden die meer zorg nodig hebben en die langere tijd in het asiel verblijven.

2. Hoeveel dierenasielen zijn er in Wisconsin?

Volgens het 2020 rapport uitgebracht door Best Friends Animal Society (een nationale welzijnsorganisatie), zijn er 75 asielen in Wisconsin staat, waarvan 55 niet-kinderopvangcentra.

Verder stond Wisconsin op de 17e plaats op de lijst voor het redden van huisdieren, met meer dan 56.000 honden en katten gered dat jaar.

3. Wat is de beste website om een hond te adopteren?

Naast de rescues die we hierboven hebben genoemd, zijn er verschillende online websites waar je ook een hond kunt adopteren. Dit is een gemakkelijke en veilige manier om uw harige vriend te vinden als uw plaatselijke asielen niet hebben wat u zoekt.

Laten we er een paar noemen:

PetFinder-een online database van huisdieren voor adoptie en een lijst van 11.000 asielen en opvangcentra in de VS, Canada en Mexico.

Adopteer een huisdier-een van de grootste adoptiesites in Noord-Amerika en Canada. Het is een non-profit organisatie waarmee u gemakkelijk huisdieren kunt vinden om te adopteren.

ASPCA-De American Society for the Prevention of Cruelty to Animals is de grootste humane vereniging in de VS, hun missie is het stoppen van dierenmishandeling, maar ze dienen ook als een goede adoptieplaats.

AKC Rescue Network…Als u een specifiek ras wilt vinden, is dit de plek waar u moet zijn, omdat u hier de reddingscentra in het hele land kunt doorzoeken op een specifiek ras.

4. Wat zijn de voordelen van het adopteren van een hond?

Het adopteren van een hond heeft vele voordelen. Eerst en vooral ben je een leven redden en nog een hond voorzien van het gelukkige leven dat hij verdient.

Bovendien bespaart u wat geld, helpt u puppyfabrieken en dierenwinkels uit te roeien, steunt u sterilisatie en castratie, vindt u een prachtige metgezel voor uzelf en uw gezin, en ontvangt u onvoorwaardelijke liefde.

Laatste gedachten

Een hond adopteren is echt een goede daad. Er zijn zoveel honden en andere huisdieren in asielen in de hele Verenigde Staten die gewoon wachten tot iemand ze komt halen.

Een hond zou de beste vriend van de mens moeten zijn, en het is zo triest dat zovelen hun leven doorbrengen in de kleine ruimtes van asielen, terwijl ze thuis hun beste leven zouden kunnen leiden en hele families gelukkig zouden kunnen maken.

Als u heeft besloten te adopteren en niet te winkelen, hopen we dat onze lijst van de beste hondenreddingen in Wisconsin heeft u geholpen bij het vinden van een perfecte redding of het asiel waar uw volgende harige vriend op u wacht.

Gerelateerde inhoud:

– Beste Corgi opvangcentra in Californië: Adopteer uw nieuwe vriend

– Duitse Doggen Reddingscentra in Texas: 6 Beste Texaanse Hondenopvangcentra om te verkennen

– Teckelopvangcentra in Californië: 6 beste opvangcentra in Californië