Beste hondenfokkers in North Carolina: 14 geweldige fokkers

Beste hondenfokkers in North Carolina: 14 fantastische fokkers

Delen is geven!

Bent u op zoek naar de beste hondenfokkers in North Carolina, maar probeert u puppyfabrieken en achtertuinfokkers te vermijden die alleen op kwantiteit uit zijn?

In dit artikel bieden wij u een respectabele keuze van vooraanstaande fokkers uit deze staat. Neem gerust een kijkje.

Op deze lijst vindt u zowel hobbyfokkers als degenen die van het fokken hun beroep hebben gemaakt. Maar één ding hebben ze gemeen. Hun enorme liefde voor honden. En hun wens om bij te dragen aan hun gekozen ras.

Er staan verschillende rassen op onze lijst. We hebben moeite gedaan om voor iedereen iets te vinden. Er zijn hier zowel kleine als grote honden, en ze zijn er allemaal in veel verschillende kleuren. Veel plezier!

Inhoud

toon

Puppies Te Koop In Noord-Carolina

Ik weet nog niet hoe de situatie in South Carolina is, maar er zijn genoeg keuzes in North Carolina. Nou, als het gaat om het kiezen van kwaliteitsfokkers tenminste.

Hier is de lijst van een paar kwaliteitsfokkers die hun werk ethisch en transparant doen. Ik hoop dat je er iets aan hebt.

Top 14 Beste Hondenfokkers in North Carolina

1. Doodles Of NC

Laten we kennismaken met een van de beste hondenfokkers in North Carolina, Doodles of NC, zij fokken Goldendoodles. Ze zijn volledig “toegewijd aan het fokken van gezonde, gelukkige puppy’s vanuit het hart van hun huis“.

Je vindt ze in Burlington, een plaats niet ver van Chapel Hill of Greensboro en Raleigh.

Ze zijn begonnen met fokken uit liefde voor het ras. F-1B Goldendoodles hebben een perfecte combinatie van Golden Retriever en Standard Poodle eigenschappen. Dit betekent slimheid, gehoorzaamheid, trouw, kalmte en aanhankelijkheid.

Hun eerste fokhond, Bella, is nu een lerares voor pups. Ze leert nieuwe pups zich goed te gedragen, te socialiseren en te spelen. Dat is een speciale eigenschap van hun fokprogramma.

Honden leven in hun gezinsomgeving. Hun doel is een Doodle groot te brengen met een uitstekend uiterlijk en een geweldige gezondheid. Ze hebben al een geweldig temperament en zijn zo goed met kleine kinderen.

Wat u in het pakket krijgt

Je vindt hier Mini Goldendooles en je moet er $3400 voor betalen. De prijs is hetzelfde voor een Medium Goldendoodle pup. Ze vereisen een ontmoeting met potentiële kopers. Deze mensen willen een perfecte pup-mens match maken.

De eerste acht weken blijft de pup bij de fokkers, maar zij sturen u regelmatig video’s en foto’s van hem. En ze maken een profiel van de hond gedurende deze tijd om jullie eerste ontmoeting en het leven samen later te vergemakkelijken.

U krijgt veterinaire dossiers met geregistreerde vaccinaties en ontwormingen.

Alle pups passeren een vroege neurologische stimulatie, wat gunstig is voor hun ontwikkeling. Ze doorlopen ook een puppy cultuur trainingsprogramma, dat hen vaardigheden leert zoals probleemoplossing, stressrespons en andere vaardigheden die ze nodig hebben voor een gelukkig leven.

Hij zal zijn deken, voedsel, L.L.Bean tote bag, en steun voor een leven lang meenemen.

En, als u niet in staat bent om uw nieuwe hond op te komen halen, bieden ze persoonlijke levering.

Doodles Of NC Fokker Details

Rassen te koop: Goldendoodle

Locatie: Burlington, North Carolina, VS

Telefoon: +19199436112

Email: [email protected]

Website: Doodles Of NC

Facebook: Doodles Of NC

Instagram: Doodles Of NC

YouTube: Doodles Of NC

2. Absolutely Pampered Poodles

Tweede op onze lijst van de beste hondenfokkers in North Carolina, zijn fokkers van Standaard Poedels. En die verwennen ze bijna met alle verwennerij en aandacht die ze hen geven. Ze zorgen speciaal voor het uiterlijk van hun pups, vooral met hun Poedelkapsels.

Als u zelf een van deze AKC en CKC geregistreerde pups wilt krijgen, kunt u beter snel contact opnemen met deze fokkers. Je hebt een reservering nodig. Dus, open een aanvraag en vul in wat nodig is.

Wat je krijgt in het pakket

Nu is de beste tijd om contact met ze op te nemen, want ze fokken alleen in de herfst en winter. En hun honden hebben allemaal gezondheidsgaranties voor erfelijke ziektes en zijn allemaal gezond bevonden.

Hun pups worden ingeënt en komen naar hun nieuwe huis met hun deken, voer en halsband. En, hun staarten zijn gecoupeerd. Je moet $2100 betalen voor een dier.

Ze bieden ook bezorging aan, maar daar moet je extra voor betalen.

Absolutely Pampered Poedels Fokker Details

Rassen te koop: Standaard Poedel

Locatie: PO Box 371, McLeansville, Greensboro, North Carolina, 27301

Telefoon: +3365413765

Email: [email protected]

Website: Absolutely Pampered Poodles

Facebook: Absolutely Pampered Poodles

YouTube: Absolutely Pampered Poodles

3. Lake Blue Labradoos

Wat Lake Blue Labradoos positioneert op de lijst van de beste hondenfokkers in North Carolina, is hun enorme liefde voor het ras. Hun motto is “kwispelende staarten van liefde van ons huis naar het uwe”.

Dat is hoe hun Doodles zijn. Vriendelijk, zachtaardig, liefdevol en trouw. En dat zijn de eigenschappen die Tina en Jim ertoe bewogen om de beslissing te nemen om Aussiedoodles te fokken.

Het is geen wonder, want Labradoodles zijn zulke schattige honden. Vooral als je ze een even schattige Labradoodle naam geeft. Schattig.

Ze fokken op kleine schaal. Alles gebeurt in de familie. Fokken is hun hobby, wat betekent dat ze het uit liefde doen. En, ze moeten hoog inzetten. Ze willen lieve honden voor hun kleinkinderen.

Een ander doel dat ze hebben is geld inzamelen voor het Child Advocacy Center, of voor de N.C., Y.M.C.A. Als je hier een hond koopt, gaat een deel van het geld naar een goed doel van jouw keuze. Ik vind dat geweldig.

Wat krijg je in het pakket

Er is een puppy aanvraagformulier dat je moet invullen als je een van deze honden wilt. Hun prijs is 3000 dollar. Ze willen een hond van hoge kwaliteit fokken en daarom leggen ze de nadruk op hun stamboom. En, hun stamboom is vijf generaties lang.

Ze fokken op exterieur, temperament en gezondheid.

U krijgt een hond die geregistreerd is bij de Australian Labradoodle Club of America (A.L.C.A.) en de Premier Australian Labradoodle Club in de VS.

Uw hondje wordt gechipt, gevaccineerd en ontwormd. Ze hebben een gezondheidsgarantie van twee jaar. Ze komen met een halsband, riem, eten, een speeltje en een eigen deken.

Dus, je kunt beter rennen en kijken of er momenteel beschikbare pups zijn of dat je jezelf op de wachtlijst moet zetten.

Ze bieden verzending aan, maar alleen met een oppas. Alleen en als vracht is te riskant voor deze kleine, kostbare bolletjes vacht.

Lake Blue Labradoos Fokker Details

Rassen te koop: Australische Labradoodle

Fokker Naam: Jim en Tina Overton

Locatie: Raleigh, North Carolina, VS

Telefoon: +19197774072

Email: [email protected]

Website: Lake Blue Labradoos

Facebook: Lake Blue Labradoos

4. Louie’s Dwergteckels

De volgende van de beste hondenfokkers in North Carolina zijn deze teckelfokkers, waar je mini versies, Engelse crème versies en ruwharige versies kunt vinden.

Ze besteden veel zorg aan het fokken van een Teckel met een gezond temperament en een verbazingwekkend uiterlijk. En ook, een grappig uitziende hond met een even amusante persoonlijkheid die zal “een voetafdruk op je hart zal achterlaten”.

Wat krijg je in het pakket

Deze honden hebben allemaal registraties van de Amerikaanse Kennel Club en USDA. En je krijgt een schattig familie huisdier dat goed gesocialiseerd is. Het leuke van het kopen van een hond van hier, is dat u de kleur van uw hond kunt kiezen.

Deze honden komen uit kampioensbloedlijnen. Hun fokdoel is om een hond te produceren met een uitstekende gezondheid, een gezond temperament, en een die buitengewoon gesocialiseerd is.

Ze bieden u een jaar gezondheidsgarantie zonder genetische problemen. Die garantie wordt verlengd tot vijf jaar als je in die tijd hun Life’s Abundance hondenvoer blijft voeren.

De hond krijgt al zijn gezondheidscontroles en papierwerk. Ze bieden ook de mogelijkheid om honden te verschepen. Maar, je zult een totaalprijs moeten vragen.

Louie’s Dwergteckels Fokker Details

Rassen te koop: Teckels

Locatie: Andrews, Great Smoky Mountains, Western North Carolina, USA

Telefoon: +8283604647 of +8283214646

Email: [email protected]

Website: Louie’s Dwergteckels

Facebook: Louie’s Dwergteckels

5. Coock Farm K9’s

De volgende op onze lijst van de beste hondenfokkers in North Carolina zijn deze verantwoordelijke fokkers van Duitse Herders, Belgische Mechelaars en Nederlandse Herders. Nou, we kunnen vertellen dat ze hier zeker dol zijn op herders.

Wat deze mensen tot gerenommeerde fokkers maakt, is hun aanpak van het proces. Ze werken met Europese bloedlijnen van alle drie de rassen.

Hun honden gedijen goed in de sport, bij het werken als wetsdienaren, en als perfecte gezinsleden in hun forever homes.

Maar om een van deze puppies te krijgen, moet je jezelf op een wachtlijst zetten, met een aanbetaling van $500. Je zult een prijs moeten vragen. Ze maken aankondigingen van komende nesten op hun website.

Wat je krijgt is een perfecte pup met een gezondheidsgarantie dat er geen erfelijke ziektes of heupdysplasie voorkomt. Naast de gezondheidsgarantie is er ook een werkgarantie voor deze pups.

Coock Farm K9’s fokker details

Rassen te koop: Duitse Herder, Belgische Mechelaar, en Nederlandse Herder

Fokker Naam: Darlene Cook

Locatie: 7823 Hwy 150 east, Browns Summit, North Carolina, USA

Telefoon: +13362793134

Email: [email protected]

Website: Coock Farm K9’s

Facebook: Coock Farm K9’s

6. Creekside Kennel

Deze fokker uit onze lijst van de beste hondenfokkers in North Carolina zegt dat hun honden niet zomaar Labs zijn, ze zijn veel meer. Ze zijn familieleden, een beste vriend en een perfecte metgezel. Kom en ontmoet ze.

Sinds 1999 is het doel van Creekside Kennel om alle beste eigenschappen van de Labrador Retriever te behouden. En, om hun boeiende verschijning aan het publiek te tonen.

Daarom zijn deze fokkers zeer gepassioneerd over hun roeping als fokker. Ze maken deel uit van de Amerikaanse Kennel Club en nemen met hun kampioenen deel aan al hun evenementen.

Naast dat ze pups te koop hebben, bieden ze ook dekreuen aan voor de fok. Er is ook een mogelijkheid om sperma naar uw adres te sturen.

En, dat is nog niet alles. Als je training nodig hebt voor je hond, kun je die hier krijgen. Ze doen basis gehoorzaamheidstraining, shed en wild speuren, en jachtproeven.

Wat krijg je in het pakket

Voor een minimumprijs van $1800 krijgt u een hond met AKC beperkte registratie en een garantie van twee jaar op heupdysplasie en algemene gezondheid.

Uw hond wordt gechipt en ingeënt. Ze bieden ook verzending van hun honden naar uw adres.

Creekside Kennel Fokker Gegevens

Rassen te koop: Labrador Retriever

Locatie: Lumber Bridge, North Carolina, VS

Telefoon: +9103643069

Email: [email protected]

Website: Creekside Kennel

Facebook: Creekside Kennel

Instagram: Creekside Kennel

7. Ginger’s Maltezer

Als u op zoek bent naar de beste hondenfokkers in North Carolina die kleine honden fokken, dan bent u op de juiste plaats. U kunt Maltezers, Malshi, Goldendoodle en Maltipoos vinden bij Ginger’s.

Fokken is hier een familiebedrijf en is al meer dan tien jaar een traditie. Gedurende die tijd was en is dit huis vol liefde voor deze schattige hondjes.

Hun doel voor hun honden is dat ze gelukkig, mooi en gezond zijn. Daarom behoren dierenartsafspraken tot hun prioriteiten, evenals een goede socialisatie. Hun honden hebben alles, van speelgoed en dekens tot hele dagen spelen en genieten.

Wat je krijgt in het pakket

De prijs van deze kostbare honden is rond de 3000 dollar. Ze zijn geregistreerd en veterinair gecontroleerd. En u krijgt hun gezondheidsgegevens, ontwormingsschema en vaccinaties.

Ze garanderen je dat hun honden een jaar lang gezond blijven.. En uw hond krijgt zijn puppypakket mee. Het bevat speelgoed, een deken, speen, voer, al hun informatie, en een contract.

Ginger’s Maltezer Fokker Details

Rassen te koop: Maltezer, Malshi, Goldendoodle, en Maltipoo

Naam van de fokker: Valerie Nann en Olivia Craft

Locatie: Raleigh, Noord-Carolina, Canada

E-mail: [email protected]

Website: Ginger’s Maltezer

Facebook: Ginger’s Maltezer

Instagram: Ginger’s Maltezer

Pinterest: Ginger’s Maltezer

8. Fulbright Pomeriaan Puppies

Pomeranians laten zich hier in hun volle helderheid zien. Geen wonder, want ze worden hier met veel liefde en genegenheid grootgebracht. En dat gebeurt allemaal in huis.

Met een fokkerijtraditie van meer dan 30 jaar weten deze mensen wat ze doen. Dat zeggen de recensies op hun Facebookpagina. Neem gerust een kijkje bij hen!

Weet zeker dat deze pups alle aandacht krijgen die ze nodig hebben voordat ze naar hun nieuwe huis gaan. Dit betekent al hun gezondheidsprocedures, socialisatie, en papieren. Dit alles kost je 1600 dollar.

Fulbright Pomeriaan Puppies Fokker Details

Rassen te koop: Pomerans

Naam van de fokker: Jean Yount

Locatie: 1516 Poplar Street Northwest, Lenoir, NC 28645, VS

Telefoon: +8287811021

Email: [email protected]

Website: Fulbright Pomeriaan Puppies

Facebook: Fulbright Pomerian Puppies

9. Mijn Siberische Husky

Bij My Siberian Husky bieden ze al 18 jaar raszuivere Husky’s aan. Het zijn familiefokkers die veel ruimte in huis hebben. En dat is heel belangrijk voor het Husky ras.

Ze zijn volledig toegewijd aan hun honden. Ze vereisen veel verzorging, spelen met, training en schoonmaken om ervoor te zorgen dat ze een hond van hoge kwaliteit zijn. Deze fokkers zijn zo zeker van hun eigen kwaliteit als fokker, dat ze een levenslange garantie bieden voor hun honden. En dat is zeldzaam.

Deze honden zijn net zo geweldig als huisdier als als showhond.. Ze doorlopen allemaal de nodige gezondheidsonderzoeken en er wordt veel aandacht besteed aan hun voeding omdat die de basis is van een gezonde ontwikkeling.

Als u op zoek bent naar een Siberische Husky in het buitenland, bekijk dan de Beste Husky fokkers in het Verenigd Koninkrijk

Mijn Siberische Husky fokker Details

Rassen te koop: Siberische Husky

Locatie: Charlotte, North Carolina, VS

Telefoon: +19803499293

Email: [email protected]

Website: Mijn Siberische Husky

Facebook: Mijn Siberische Husky

Instagram: Mijn Siberische Husky

10. Scales Lovable Pups

Scales Lovable Pups legt de lat hoog als het gaat om fokken. Het gaat hen erom u te voorzien van een nieuwe beste vriend van hoge kwaliteit. En daar zijn ze zeer succesvol in.

Voordat ze naar hun nieuwe huis verhuizen, krijgen de honden al hun vaccins en ontwormingen en krijgt u een gezondheidsgarantie dat uw hond gezond zal zijn. En u kunt Cortez altijd bellen, dag en nacht, als u in de problemen komt.

Dit is het soort werk dat begon als een hobby, maar eindigde als een fulltime baan. Dit betekent dat Cortez volledig toegewijd is aan zijn kleine bolletjes vacht.

En hij is zich ervan bewust dat u hier een levenslange vriend kiest. Daarom neemt hij deze baan zo serieus.

Scales Lovable Pups Fokker Details

Rassen te koop: Shih-poos, Malti-poos, Yorkies, Poedels, Shih Tzu’s

Fokkers naam: Cortez Scale

Email: [email protected]

Website: Scales Lovable Pups

Facebook: Scales Lovable Pups

Instagram: Scales Lovable Pups

11. Premium Chihuahuas

Ze zijn zo over de top dat ze alle verwachtingen overtreffen. Dit zijn premium Chihuahuas. En deze fokkers hebben zowel standaard als teacup exemplaren.

Al hun honden zijn thuis opgevoed, ze zijn lief, goed opgevoed, gesocialiseerd en gezond. Voordat ze bij hun nieuwe huis aankomen, zijn ze al zindelijk en hebben ze alle noodzakelijke gezondheidsonderzoeken gehad.

Maar, als u er een wilt, zult u ze van tevoren moeten reserveren. U zult de fokkers moeten vragen naar de prijs van deze premium honden. Er is een nummer dat u kunt bellen of u kunt hen bereiken via het e-mailformulier op hun website.

Premium Chihuahuas Fokker Details

Rassen te koop: Chihuahuas

Fokker Naam: Karen Russo

Telefoon: +9198911841

Website: Premium Chihuahuas

Instagram: Premium Chihuahuas

12. N.C. Puppies

Een professionele aanpak en streven naar kwaliteit is wat N.C. Puppies tot de beste hondenfokkers in North Carolina maakt. Hun specialiteit zijn Franse Bulldogs.

Ze zorgen hier speciaal voor de moeders en hun pups. Beiden leven in een warme omgeving en eten biologisch voedsel. Gedurende deze tijd hebben ze constante zorg en toezicht.

De honden stammen af van kampioensbloedlijnen. Ze hebben allemaal gezondheidscertificaten en ze zijn allemaal vrij van genetische ziekten. De kosten van de Franse bulldog zijn meestal hoog, maar u moet deze informatie bij de fokkers opvragen om zeker te zijn.

N.C. Puppies Fokker Details

Rassen te koop: Franse Bulldog

Fokker Naam: Jessie Waltzer

Locatie: 92 Cornerstone Drive, 142, Cary, North Carolina

Telefoon: +2394400951

Email: [email protected]

Website: N.C. Puppies

Facebook: N.C. Puppies

Instagram: N.C. Puppies

13. Von Shirkhaus Rottweilers

Misschien vraagt u zich af “zijn Rottweilers agressief?”. Als ze goed gefokt zijn en u weet hoe u ze moet behandelen, kunnen het geweldige honden zijn. Als u besloten hebt om een Rottweiler te nemen, dan is het een goed idee om Von Shirkhaus als fokker te kiezen. Zij zijn een AKC geregistreerde fokker en geven u een gezondheidsgarantie voor uw pup.

Hun honden zijn gehoorzaam en getraind en als je problemen hebt, zijn ze bereid je meer lessen te geven. Ze fokken binnen de rasstandaarden en ze zijn toegewijd aan de ethiek van het vak.

Deze mensen werken uitsluitend met Europese bloedlijnen. En verwacht hier geen hond met een gecoupeerde staart. Dat doen ze hier niet.

Von Shirkhaus Rottweilers Fokker Details

Rassen te koop: Rottweiler

Locatie: Angier, North Carolina

Telefoon: +9197105848

Email: [email protected]

Website: Von Shirkhaus Rottweilers

Facebook: Von Shirkhaus Rottweilers

Instagram: Von Shirkhaus Rottweilers

YouTube: Von Shirkhaus Rottweilers

14. Smithland Schnauzers

Smithland Schnauzers is een familiebedrijf dat veel liefde en zorg kan geven aan elk van hun honden. Daarom zijn ze zo zorgvuldig in het kiezen van wie ze hun kostbare pups verkopen. Deze pups zijn om vele redenen een uitstekende keuze. Misschien vraagt u zich af “zijn Schnauzers hypoallergeen?”. Nou, dat zijn ze. En dat is een goede reden om er een te nemen als je dat soort problemen hebt.

En als je het geluk hebt gekozen te worden, dan krijg je een gesocialiseerde hond met een stamboom en een AKC registratie. U kunt uw puppy komen ophalen of ze kunnen hem naar u verzenden. Hij komt met een jaar gezondheidsgarantie, voer, speelgoed, dekens en dierenartsgegevens. Maar, je zult de prijs van een pakket moeten vragen.

Smithland Schnauzers Fokker Details

Rassen Te koop: Schnauzers

Locatie: Raleigh, North Carolina, VS

Telefoon: +3365702290

Website: Smithland Schnauzers

Laatste woorden

We hebben in dit artikel een paar van de beste hondenfokkers in North Carolina ontmoet. We kunnen beamen dat ze allemaal toegewijd zijn aan één doel en dat is een gelukkige, gezonde en hoogwaardige hond voor u grootbrengen. En dat doen ze met veel liefde en passie.

Hoewel er nog veel meer fokkers zijn, hebben we de populairste gevonden voor Cockapoos, Maltipoos, Goldendoodles, Bernedoodles, Bulldogs, en anderen. Er zijn veel verschillende rassen hier en hopelijk vindt iedereen iets voor zichzelf. We hopen dat dat gelukt is!

GERELATEERDE ARTIKELEN:

De Top 10 beste hondenfokkers in Ohio in 2022

De 10 Beste Hondenfokkers In Het Verenigd Koninkrijk In 2022

De 10 beste hondenfokkers in Michigan waarvan je nooit wist dat ze bestonden (2022)

De top 10 beste hondenfokkers in New York van 2022