4 Beste Doberman fokkers in New Jersey

4 beste Doberman fokkers in New Jersey

Sharing is caring!

Als je aan een Doberman hond denkt, is het eerste waar mensen meestal aan denken een grote hond met een glanzende zwarte vacht, een sierlijke bouw, en een geweldige waakhond. Maar, Dobermans zijn geweldige familie huisdieren die meer beschouwd kunnen worden als gezinsleden.

Een interessant feit over de Doberman is dat ze Europese wortels hebben, en dat ze hun naam kregen naar een Duitse belastingontvanger genaamd Friedrich Louis Dobermann. Deze specifieke Europese Doberman moest veel op zijn schouders hebben, want een hond van een belastingontvanger zijn betekende dat je geacht werd de best mogelijke waakhond te zijn.

Sindsdien, dat was in de jaren 1890, worden ze beschouwd als een van de beste waakhonden ter wereld. Dit is een van die hondenrassen die je voor de gek kunnen houden door hun enge uiterlijk, maar diep van binnen zijn ze één groot knuffelmaatje.

Als je in New Jersey woont, en je bent op zoek naar deze rashond, dan zijn wij er om je te helpen. We hebben een lijst gemaakt van de beste Doberman-fokkers in New Jersey.

Inhoud

toon

Doberman Pinscher Puppies Te Koop In New Jersey

Doberman puppy die buiten staat

Het kiezen van een hondenras waarvan u besluit dat het geschikt is voor u en uw gezin is een grote stap die u overwint. Wij geloven dat de volgende stap, het kiezen van een verantwoordelijke fokker, een van de moeilijkste dingen bij de voorbereiding op het krijgen van een puppy, iets zal zijn waar u gemakkelijk doorheen zult gaan.

Voordat we beginnen, willen we een paar punten delen. Als je het niet erg vindt om een volwassen hond te krijgen, kun je altijd proberen er een te adopteren. Dobermans komen niet zo vaak voor in asielen, maar je weet nooit of er in een asiel bij jou in de buurt een Doberman op een nieuw thuis wacht.

Het belangrijkste dat we willen benadrukken is dat je nooit honden uit een puppy molen moet kopen. Deze honden worden gehouden in verschrikkelijke omstandigheden, en worden alleen gebruikt voor de winst. Een ander ding is, vanwege hun populariteit, kunt u verschillende oplichtingen verwachten.

Er zijn altijd mensen die winst willen maken, ook al is het met behulp van een levend wezen. Meestal zijn het achtertuinfokkers, die je moet vermijden.

De meeste van deze mensen geven niet om de gezondheid of de bloedlijn van de hond – ze doen het alleen voor het geld, en ze zullen je niet alle informatie geven die je nodig hebt, dus het is belangrijk voor u om te weten wat u kunt verwachten van een respectabele fokker.

We hebben een lijst gemaakt van de beste Doberman fokkers in New Jersey. We geven u ook hun contactgegevens zodat u kunt weten wanneer er Doberman puppy’s te koop zijn.

1. Vom Hismerh

drie Dobermans zittend in het park

Vom Hismerh is een AKC-geregistreerde kennel die is opgericht in 1980. Ze zijn ook geregistreerd in de Duitse Club SV. Naast Dobermans fokken ze ook Duitse Herders. Hun honden kunnen beschouwd worden als showhonden, wat niet betekent dat je als toekomstige eigenaar met je hond naar wedstrijden moet gaan. Maar, het is goed om te weten dat uw Dobie de beste kan zijn in alle kampioenschappen.

Ze screenen hun honden op genetische aandoeningen, en daardoor kunnen ze u 90% garantie geven dat uw toekomstige pup gezond zal zijn en vrij van alle genetische afwijkingen.. Honden uit hun kennel zijn verspreid over de hele wereld, wat je vertelt dat ze betrouwbaar zijn.

Naast het gebruik van hun top bloedlijnen, importeren ze ook honden uit de beste kennels met geweldige bloedlijnen. Door hun honden te mengen met verse bloedlijnen, kunt u er zeker van zijn dat u de perfecte Doberman krijgt.

Ze socialiseren hun honden, zodat u kunt verwachten dat uw hond goed is met andere dieren en mensen. Ze kunnen uw hond ook naar u verzenden als de reis kort is, maar ze hebben liever dat u hem komt ophalen.

Wij raden u aan hun website te bezoeken en alle foto’s te bekijken van alle honden en gelukkige eerdere klanten. U kunt ook een aanvraag invullen op hun website als u geïnteresseerd bent in het kopen van een hond van hen. Ze zullen dan contact met u opnemen als ze van plan zijn een nestje te krijgen.

GERELATEERD: Doberman vs. Duitse Herder: Welke is het beste huisdier?

Vom Hismerh Details

Website: Vom Hismerh

Telefoon: 646 515 3543

Email: [email protected]

Plaats: 2933 Victoria Av, Newfild, NJ 08344

2. Holloway Dobermans

Doberman die buiten staat

Holloway Dobermans is opgericht in 2014, en ze zijn gevestigd in New York City (Staten Island), gelegen in de buurt van New Jersey. Ze zijn lid van de Doberman Pinscher Club of America en de Long Island Doberman Pinscher Club.

Het belangrijkste bij hun honden is temperament en gezondheid. Je krijgt een bloedlijn van topkwaliteit, en ze fokken ook showhonden. U kunt er zeker van zijn dat u een gezonde pup krijgt. omdat ze een gezondheidsgarantie beloven, die ze graag bespreken als je contact met ze opneemt.

Dobermans kunnen verschillende vachtkleuren hebben, en ze fokken de meeste van deze kleuren, dus als je geluk hebt, kun je degene kiezen die je het liefst hebt.

Ze staan open voor alle vragen die je zou kunnen hebben. Maar als u besluit contact met hen op te nemen, sturen ze u hun vragenlijst, wat een bevestiging is dat je goed past bij hun pups. Als jullie zien dat jullie bij elkaar passen, kunnen jullie verder met de details.

Wat je moet weten is dat ze hun pups niet verkopen aan mensen die geen voldoende omheinde tuin hebben. Ze staan ook het fokken van witte of albino Dobermans niet toe, omdat het een genetische mutatie is.

Ze nemen socialisatie zeer serieus. U kunt verwachten dat uw puppy op bijna elke situatie is voorbereid als ze in hun nieuwe huis komen.

Het zijn populaire hondenfokkers, dus als u voor hen besluit, moet u zo snel mogelijk uw aanvraag insturen of contact met hen opnemen om er zeker van te zijn dat u uw puppy op tijd reserveert.

GERELATEERD: Witte Doberman Vs Albino Doberman: Zo vergelijkbaar, maar toch zo verschillend

Holloway Dobermans Detail

Website: Holloway Dobermans

Email: [email protected]

Locatie: New York (Staten Island), nabij New Jersey

3. Regal Dobermans

Doberman staand in veld kijkend in de verte

Regal Dobermans is een Europese Doberman fokker. Ze worden gerund door een kleine familie die bestaat uit twee professionele hondentrainers. U kunt verwachten dat hun Europese Doberman Pinscher honden worden gesocialiseerd en de basiscommando’s worden aangeleerd.

Het belangrijkste voor hen is een goede gezondheid, temperament en het aanhouden van de rasstandaard. Hun Dobermans komen uit Servië, Letland, Slowakije, en andere plaatsen van kwaliteitsfokkers die u kunt vinden op hun website.

Ze zien hun honden als familieleden, en daarom bieden ze hen veel ruimte waar ze vrij kunnen rondlopen. U kunt hun website bezoeken om foto’s te zien van vorige nesten, en hun huidige mannelijke en vrouwelijke Dobermans.

Ze houden graag contact met nieuwe eigenaren, in ieder geval het eerste jaar. Ze bieden hulp, staan open voor alle vragen, en zouden het op prijs stellen als u hen foto’s van de pup stuurt terwijl hij opgroeit. Maar, dit is, natuurlijk, als u zich daar goed bij voelt.

Regal Dobermans Details

Website: Regal Dobermans

Locatie: 1242 Wells Mill Rd, Waretown NJ 08758

Email: [email protected]

Telefoon: 908-773-2564

Facebook: Regal Dobermans Facebook

4. EnCee Pinschers

Doberman zittend in gras kijkt weg

EnCee Pinschers is eigendom van een vrouw genaamd Nina. Ze was 40 jaar lang een kleine hobbyfokker, maar ze fokt al 10 jaar Dobies, wat ze als haar passie beschouwt. Nu is haar hobby het showen van haar honden op diverse wedstrijden.

Haar belangrijkste doel is om het Doberman ras te verkopen dat een geweldig temperament heeft, een geweldig familie huisdier zal zijn, en de beste waakhond zal zijn. Hun fokhonden en pups doorlopen alle noodzakelijke gezondheidstesten en vaccins.

Er is veel informatie en foto’s die je kunt zien op hun website. U kunt ook alle kampioenschappen zien die hun hond heeft doorlopen en de prijzen die ze hebben gewonnen, samen met al hun stambomen.

Ze moedigen je aan om contact met hen op te nemen als je vragen hebt. Ze willen graag dat u de ouder van uw toekomstige pup ontmoet, en als het zover is, het hele nest.

EnCee Pinscher Details

Website: EnCee Pinschers

Locatie: 686 Fort Plains Rd, Howell, NJ 07731

Telefoon: 7323679 829

Email: [email protected]

Hoe weet je of je met een betrouwbare fokker te maken hebt?

De meeste gerenommeerde fokkers zijn geregistreerd bij de American Kennel Club, ook bekend als de AKC. Sommige gerenommeerde fokkers zijn echter niet geregistreerd bij de AKC, maar dat betekent niet dat ze slecht zijn. Maar dat ze geregistreerd zijn, is altijd een goed teken.

We zullen een paar dingen opnoemen die u kunt verwachten van een fokker die zijn werk serieus neemt en liefde toont voor elke hond die hij heeft.

– Het belangrijkste is of ze voor de gezondheid van hun hond zorgen. Al hun honden ondergaan alle noodzakelijke gezondheidstesten, krijgen hun vaccins, en ze krijgen allemaal de beste medische zorg. Een gezonde Doberman is de hoogste prioriteit.

– Ze geven om waar hun pups terechtkomen. Soms kan het gebeuren dat je geen goede match bent voor hun honden. Maar, als je ziet dat ze wat informatie over je willen weten, beschouw dat als een goede zaak.

– Uw hond wordt gechipt en ontwormd. Soms wordt dit geïmpliceerd, maar in de meeste gevallen wordt u gevraagd of u dat wilt. Zo niet, dan kunt u het gerust zelf vragen, en ze zullen altijd graag aanbieden om dat voor u te doen.

– Ze zullen beschikbaar zijn om alle vragen die je hebt te beantwoorden. Wat er ook in je opkomt, vraag het en je krijgt het antwoord.

– Ze geven om de rasstandaard en de bloedlijn. Je kunt zien dat ze hun best doen om de perfecte Doberman honden te produceren. Ze importeren hun fokhonden meestal van de beste kennels in Europa.

– Als je vraagt om hun kennel te bezoeken of een videogesprek te voeren, zullen ze je graag rondleiden. Ze zullen u ook graag ontmoeten met de toekomstige ouders van uw pup.

– Aangezien ze veel passie hebben als het gaat om dit ras, zullen ze waarschijnlijk praten over het ras in het algemeen, zoals of ze hypoallergeen zijn, het karakter van deze hond, verharen ze, en alles wat in hun of jouw gedachten opkomt.

Dit is een korte handleiding van wat je kunt verwachten van een goede fokker. Het beste is dat ze aan al deze eisen voldoen. Als aan één of twee niet wordt voldaan hoeft dat geen groot probleem te zijn, maar het hangt ervan af wat die twee zijn. Probeer een fokker te vinden die al deze eisen controleert.

Is er een website voor Doberman Pinscher fokkers in New Jersey?

Doberman die in studio met zwarte achtergrond poseert

Zoals je ziet, hebben we maar vier fokkers opgesomd. Er zijn er nog een paar meer, maar deze vier zijn degenen waar we ons het prettigst bij voelen en waar we het meeste vertrouwen in hebben. We willen u alleen het beste van het beste presenteren.

Dit is misschien een schok voor u omdat het ras nogal populair is, maar er is heel wat voor nodig om de beste Dobermans te fokken.

Er zijn enkele sites waar je Doberman nestjes kunt vinden die niet van grote fokkers zijn, maar die hebben hun websites nog niet gemaakt. Soms maken mensen die om hun honden geven een nestje of twee, en zijn niet van plan deze carrière voort te zetten, dus zetten ze meestal hun advertenties op deze websites.

Omdat we alles hebben opgesomd wat u moet weten over de mensen of de persoon die u mogelijk uw hond gaat verkopen, vertrouwen we erop dat u het goede van het slechte zult kunnen beoordelen. Houd altijd in gedachten dat er oplichting kan zijn op deze websites.

Als de persoon van wie u uw puppy zou kunnen kopen alle vakjes op de lijst aanvinkt, of tenminste de meeste, dan is er een grote kans dat deze persoon of personen echt geven om het welzijn van hun honden en puppy’s, en er niet alleen voor het geld zijn.

Je moet weten dat deze verkopers waarschijnlijk niet AKC-geregistreerd zijn, wat hen niet slecht maakt. Hieronder hebben we drie sites opgesomd die het veiligst zijn en die veel opties hebben.

AKC Marktplaats

Oodle Marktplaats

Huisdieren-Animals

Hoeveel moet je betalen voor een Doberman puppy?

Doberman puppy wandelen in bos

Het is je misschien opgevallen dat al deze topfokkers hun Dobermans fokken als showhonden. Dit betekent niet dat u met uw Doberman naar verschillende wedstrijden en shows moet gaan. Het betekent alleen dat de programma’s van deze fokkers de beste kwaliteit Dobermans voortbrengen.

Je kunt waarschijnlijk wel raden dat hier een prijskaartje aan hangt. Deze Dobermans kunnen je overal kosten van $1,000 naar $2,000. Van hondenrassen als de Doberman kun je niet verwachten dat ze minder kosten dan $500 of zelfs $1,000.

Dobermans zijn een ras waar je, als je ze koopt van een niet-reputabele fokker die niets geeft om de bloedlijn, duidelijk het verschil kunt zien. Hun bouw kan anders zijn en aangetast, evenals hun gezondheid.

Als je voor dit ras kiest, raden we je aan niet te beknibbelen op de prijs, want je weet nooit wat je krijgt als je dat wel doet. Nu we de prijs van de pup hebben behandeld, moet u weten welke andere extra kosten u zult hebben, vooral in het eerste jaar.

Enkele van de dingen waaraan u uw geld zult moeten uitgeven zijn een bed, voer, shampoo, een halsband, een riem, speelgoed, dierenartsrekeningen, traktaties, verzorgingsgereedschap, enz. Probeer niet te beknibbelen op voedsel.

Iets anders waar ofwel u voor moet zorgen ofwel de fokker voor zorgt (maar dat brengt een extra prijs met zich mee) is het knippen van de oren en de staart. Na het eerste jaar zullen de kosten lager zijn. De grootste kostenpost is waarschijnlijk het voer, omdat het grote honden zijn die veel kunnen eten.

Conclusie

Doberman zittend op gras en kijkt weg

We wilden een interessant feit delen over Dobermans. Het zijn echt emotionele honden, en ze zullen waarschijnlijk lijden aan depressie of angst als ze niet de liefde krijgen die ze verdienen (of als ze veel alleen gelaten worden). Dit is een van de redenen waarom deze honden niet de hele dag en nacht in je achtertuin gehouden moeten worden.

Ze raken zo verbonden met hun baasjes dat ze het niet kunnen verdragen je niet genoeg te zien. Veel gerenommeerde fokkers zijn geneigd ervoor te zorgen dat je deze honden niet buiten houdt, maar binnen als gelijkwaardige gezinsleden.

Als ze zien dat u van plan bent uw hond alleen te gebruiken als waakhond die op uw huis zal passen, zullen de meeste weigeren u hun honden te verkopen.

U kunt uzelf dus gelukkig prijzen dat u een hond krijgt die meer van u houdt dan van zichzelf. We hopen dat we u hebben geholpen in uw zoektocht naar uw toekomstige Doberman Pinscher puppy met deze lijst van Doberman fokkers in New Jersey.

Wij wensen u alle geluk en vele gelukkige jaren met uw toekomstige puppy. Het bezitten van een hond kan een turbulente rit zijn, maar het is er een die u zich de rest van uw leven zult herinneren.

Gerelateerde artikelen:

– Europese Dobermannfokkers: Wie ze zijn en waar ze te vinden zijn

– 10 beste Doberman opvangcentra voor adoptie: Plaatsen om Doberman Pinschers te adopteren

– De 20 beste Doberman fokkers in de V.S. waarvan je nooit wist dat ze bestonden!