9 betrouwbare chihuahua fokkers in Florida

9 betrouwbare Chihuahua fokkers in Florida

Delen is geven!

Er is geen kleinere hond met een groter hart dan een Chihuahua. Dit kleine bundeltje vreugde is waar vermaak voor alle gezinsleden, jong en oud. De Amerikaanse Kennel Club (AKC) erkende Chihuahua’s in 1904.

Wat is er zo bijzonder aan dit kleine hondenras?

Deze honden kunnen goed opschieten met kinderen, en zelfs met andere huisdieren. Hoewel een Chihuahua zich vijandig kan gedragen tegenover vreemden, zal de liefde tussen jullie twee eeuwig zijn, als ze je aardig gaat vinden. Deze honden zijn uiterst trouw en aanhankelijk.

De levensduur van de Chihuahua wordt geschat op 12 tot 18 jaar. Door goed verzorgd te worden, kan een Chihuahua dus heel lang deel uitmaken van een gezin!

Met hun appelkop en hun vacht, lang of glad, zijn Chihuahua’s waarschijnlijk de meest excentrieke hond die er bestaat. Chihuahuas komen voor in een paar kleuren zoals wit, grijs, zwart en zilver. Ook zijn sommige van deze honden driekleurig!

Als u al op zoek bent naar deze interessante kleine pooch, zijn we vandaag samen in deze! Na grondig onderzoek van Chihuahua fokkers, brengen wij u een lijst van 9 Chihuahua fokkers in Florida.

Waar vind je beschikbare pups, zowel reutjes als teefjes, hoe neem je contact op met de fokkers, en wat verwacht je? Hieronder onthullen we de antwoorden op deze vragen!

Inhoud

toon

Chihuahua Puppies Te Koop In Florida

eigenaar houdt Chihuahua vast

Als u op zoek bent naar een Chihuahua, is uw eerste taak een verantwoordelijke fokker te vinden en puppyfabrieken en fokkers met een onbetrouwbare achtergrond te vermijden. Dat klinkt in theorie vrij eenvoudig, maar in de praktijk is het soms niet zo eenvoudig te realiseren.

Chihuahuas zijn vrij populair in veel staten, waaronder Florida. Dit betekent dat u waarschijnlijk binnen een seconde een groot aantal fokkers van dit hondenras zult vinden.

Maar, u moet voorzichtig zijn en proberen de beste Chihuahua-fokker te kiezen – een die zorgt voor de gezondheidsonderzoeken en gezondheidsgaranties van elk van zijn honden, en degene die een nauwe band heeft ontwikkeld met de honden in zijn kennel.

Vergeet niet dat fokkers degenen zijn met wie uw potentiële hond het eerst in contact is gekomen. Daarom is zijn relatie met elke volgende eigenaar direct gerelateerd aan zijn eerste ervaring.

Wat zijn de andere voordelen om met een gerenommeerde fokker in zee te gaan? U weet zeker dat uw hond is gefokt volgens de AKC-normen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het ontwormen en vaccineren van uw hond omdat de verantwoordelijke fokker daar al voor gezorgd heeft.

Dus, waar zoek je naar Chihuahua pups in Florida?

Hieronder brengen we je een lijst van 9 gerenommeerde Chihuahua fokkers in Florida. Ze staan op deze lijst dankzij vele jaren werk en talrijke positieve beoordelingen van tevreden gebruikers.

1. Eva’s Chihuahua, Santa Rosa Beach

Chihuahua poseert in tuin

De eerste fokker op onze lijst, Eva Peng, fokt al meer dan 25 jaar chihuahua’s in Santa Rosa Beach. Eva benadrukt dat ze slechts een paar nestjes per jaar fokt: haar doel is niet om geld te verdienen, maar om al haar honden een nieuw, voor altijd thuis te geven waar ze net zo geliefd zullen zijn als in haar kennel.

Veel van haar Chihuahua’s zijn bekroonde kampioenshonden geworden, waardoor Eva een gerenommeerde AKC Chihuahua fokker is. Eva’s Chihuahuas komen uit de oude Amerikaanse en Europese top bloedlijnen. Vandaag de dag is Eva een van de meest bekende Chihuahua fokkers in Florida.

Volgens gegevens gevonden op haar sociale media, werd het laatste nest in april afgeleverd: deze kennel verwelkomde nog maar kort geleden vijf langharige kleine Chihuahua-puppy’s!

Als u van plan bent contact op te nemen met Eva’s Chihuahua kennel in Santa Rosa, wees er dan klaar voor dat Eva u vragen stelt over uw levensstijl, uw woonomgeving en uw eerdere ervaring met honden.

Ook zal u gevraagd worden een aanbetaling te doen voor de pup, die niet terugbetaald kan worden, voor het geval u van gedachten verandert. Al deze voorwaarden laten zien dat deze hondenfokker inderdaad een gerenommeerde is, dus als u serieus bent om een Chihuahua-eigenaar te worden, neem dan contact op met Eva en vind een schoothondje van topkwaliteit!

Eva’s Chihuahua Details

Locatie: Santa Rosa Beach, FL 32459

Website: Eva’s Chihuahua

Telefoonnummer: +1-718-208-5707

E-mail: [email protected]

2. Heavenly Puppies, Boca Raton

Chihuahua zittend op bladeren

Als u op zoek bent naar een Chihuahua in de Tampa Bay Area, brengen wij u een van de beste fokkers in deze regio: Heavenly Puppies.

De belangrijkste reden waarom Kim en Lucy Lottermann, van de Heavenly Puppies kennel in Boca Raton, in 2009 begonnen met het fokken van Chihuahua’s is de immense liefde die zij beiden altijd voor deze dieren hebben gehad.

Naast Chihuahuas werken deze fokkers ook met andere hondenrassen zoals Yorkies, Boston Terriers, Engelse Bulldogs en Havanezer pups.

Deze fokkers willen er zeker van zijn dat elk van hun pups naar hun perfecte nieuwe thuis gaat, dus zullen ze alles willen weten: wat uw werktijden zijn, of u kinderen en andere huisdieren heeft, en hoe uw woonomgeving eruitziet.

Op de website van Heavenly Puppies kun je veel aanbevelingen zien van mensen die hun Chihuahua bij deze kennel hebben gekocht. Er is geen betere manier om erachter te komen waarom deze kennel zo geprezen wordt dan er zelf op bezoek te gaan, toch?

Heavenly Puppies Bijzonderheden:

Locatie: 301 N Federal Hwy, Boca Raton FL 33432

Website: Heavenly Puppies

Telefoonnummer: +1-561-395-8997

3. Hollywood Chis, Kissimmee

Chihuahua zittend op bank

Gelegen in Kissimmee, ten zuiden van Orlando, fokt de Hollywood Chis kennel al meer dan 15 jaar Chihuahua’s. De fokprogramma’s van deze fokkers zorgen ervoor dat hun honden een buitengewoon temperament en bouw ontwikkelen.

Alle honden van Hollywood Chis zijn goed gevaccineerd en ontwormd voordat ze de kennel verlaten. Zonder enige twijfel krijgt u een gezonde Chihuahua.

Ook worden hun Chihuahua’s vroeg gesocialiseerd en getraind om echte beste vrienden te zijn voor hun nieuwe familie. Als u een Chihuahua pup van de Hollywood Chis kennel wilt kopen, moet u op hun wachtlijst komen.

Als u besluit dit te doen, moet u een aanbetaling van 1500 dollar doen. Wanneer uw toekomstige puppy is geboren, zullen deze fokkers u informeren wanneer u uw nieuwe puppy kunt ophalen als de tijd aanbreekt dat hij klaar is om zijn moeder en de kennel te verlaten.

Hollywood Chis Details

Locatie: Kissimmee, FL 34746

Website: Hollywood Chis

Telefoonnummer: +1 310-880-4111

E-mail: [email protected]

4. Onberispelijke Chihuahuas, Summerfield

Chihuahua kijkt omhoog

Impeccable Chihuahuas fokken sinds 2007 Chihuahuas in Summerfield, Florida. Deze fokkers hebben meestal twee tot vijf nesten per jaar, en ze streven ernaar om gezonde en best-of-a-kind Chihuahua honden te produceren.

Chihuahua fokken is niet alleen een baan voor deze fokkers, maar deze honden zijn de beste metgezellen van onberispelijke fokkers. Al hun pups worden door een dierenarts gecontroleerd op hun gezondheid, inclusief hun ogen, hart en knieën. Ook worden ze gesocialiseerd met kinderen en andere dieren zoals vogels, katten en andere honden.

Deze fokkers bieden twee jaar gezondheidsgarantie voor hun Chihuahuas. Sommige hondenliefhebbers zijn op zoek naar zogenaamde Teacup Chihuahuas, dat zijn Chihuahuas die nog kleiner zijn dan de gemiddelde Chihuahua.

Fokkers van de Impeccable Chihuahuas kennel waarschuwen hun potentiële klanten dat Teacup Chihuahuas niet echt zijn, maar eerder een scam gemaakt door onbetrouwbare fokkers.

Volgens de rasstandaard van de AKC moeten Chihuahuas tussen de drie en zes pond wegen, dus als u een Chihuahua wilt kopen die kleiner is dan drie pond, moet u de fokker vragen naar zijn gezondheidsgegevens.

Op die manier bent u zeker over het gewicht van de ouders van uw toekomstige pup, en of er een kans is dat uw Chihuahua enkele gezondheidsproblemen heeft geërfd.

Omdat ze potentiële klanten nuttige tips geven voor het kopen van een gezonde Chihuahua, kan worden geconcludeerd dat fokkers van de Impeccable Chihuahuas kennel echt betrouwbaar zijn, en ervoor zorgen dat elke persoon een hond van topkwaliteit krijgt, zelfs als ze besluiten om met een andere fokker in zee te gaan.

Impeccable Chihuahuas Details

Locatie: 17165 SE 104th Ave, Summerfield, FL 34491

Website: Impeccable Chihuahuas

Telefoonnummer: +1-352-299-0631

E-mail: [email protected]

5. Precious Petite Puppies, Lake Placid

Chihuahua wandelend in tuin

Precious Petite Puppies fokt al 11 jaar Chihuahua’s in centraal Florida. Deze kennel heeft niet veel pups, maar het zijn allemaal pups van kampioensbloedlijnen, en krijgen de best mogelijke zorg.

Deze kennel is familiebezit, en al hun pups worden opgevoed in een liefdevol huis, omringd door kinderen en andere dieren. Op deze manier worden de pups op jonge leeftijd gesocialiseerd, en zullen ze gewend zijn om veel mensen om zich heen te hebben zodra de koper ze meeneemt naar hun nieuwe huis.

Alle Chihuahuas van Precious Petite Puppies worden op de juiste leeftijd gecontroleerd op gezondheid en ontwormd.

Precious Petite Puppies Details

Locatie: Lake Placid, Zuid-Florida, FL

Website: Precious Petite Puppies

Telefoonnummer: +1-305-921-9492

E-mail: [email protected]

6. TeaCups, Puppies en Boutique, Davie

TeaCups, Puppies and Boutique werd in 1999 opgericht in Zuid-Florida, en fokt sindsdien speelgoedhonden. Naast Chihuahua’s fokken deze fokkers ook andere hondenrassen, zoals Pomeranians, Franse Bulldogs, Poedels en Biewer Terriers.

Een interessant feit over deze fokkers is dat u samen met een puppy ook kleding en accessoires voor uw hondenvriend kunt vinden.

Een ander interessant feit is dat veel beroemdheden hun puppy’s hier hebben gekocht, waaronder Adam Sandler, Hillary Duff, en Justin Bieber. Nogal een goede aanbeveling, nietwaar?

TeaCups, Puppies and Boutique nodigt alle geïnteresseerde hondenliefhebbers uit om bij hen langs te komen en uit te vinden waarom zij al twee decennia lang een van de favoriete Chihuahua-fokkers in Florida zijn. U hoeft geen afspraak te maken – kom gewoon langs!

TeaCups, Puppies en Boutique Details

Locatie: 5195 University Dr. Davie, FL 33328

Website: TeaCups, Puppies en Boutique

Telefoonnummer: +1-954-985-8848

7. The Animal Farm, Clewiston

Chihuahua zittend op rots

The Animal Farm ligt in de stad Clewiston, 75 mijl van Cape Coral. Jenna en Ronnie, de eigenaars van deze kennel, benadrukken hoe zij hun honden niet fokken om showhonden te zijn, maar om uitstekende honden te zijn in gezondheid en temperament.

Ze voedden hun eerste twee Chihuahuas thuis op, en ontwikkelden toen het idee om al hun toekomstige honden op dezelfde manier op te voeden – in hun huiselijke omgeving, omringd door mensen die deze honden leren lief te hebben en te leven met gezinnen als hun ware metgezellen.

Deze fokkers begonnen met Chihuahuas, maar nu hebben ze hun fokkerij uitgebreid en bieden ze ook Franse Bulldogs en Shiba Inu pups aan.

The Animal Farm Details

Locatie: Clewiston, FL

Website: The Animal Farm

Telefoonnummer: +1-863-336-1172

8. Uey’s Homeraised Puppies, Summerfield

schattige Chihuahua die wegkijkt

Uey’s Homeraised Puppies, eigendom van Jeanne Celeste Eubanks, is gevestigd in Summerfield. Dit is de plaats waar u kortharige en langharige Chihuahua’s kunt vinden in een verscheidenheid van kleuren zoals zwart, blauw en chocolade.

Als u de website van deze fokkers bezoekt, vindt u niet alleen Chihuahua-puppy’s te koop, maar ook veel instructies en veel advies over de juiste verzorging van deze honden. Volgens Jeanne kan iedereen honden fokken, maar niet iedereen is bekwaam genoeg om gelukkige, gezonde en mooie honden groot te brengen.

Jeanne waarschuwt alle toekomstige eigenaren om voorbereid te zijn op een hulpbehoevende hond als ze besluiten een Chihuahua-eigenaar te worden. Deze hond heeft veel aandacht nodig, en als je klaar bent voor dit avontuur, bel dan naar een van de meest gerenommeerde fokkers in Florida: Uey’s Homeraised Puppies!

Uey’s Homeraised Puppies Details

Locatie: 7979 SE Hwy 42, Summerfield, FL 3449

Website: Uey’s Homeraised Puppies

Telefoonnummer: +1-352-427-7662

E-mail: [email protected]

9. Wee Puppy Paws, Homestead

witte Chihuahua

Laatste op onze lijst van gerenommeerde Chihuahua fokkers in Florida, Wee Puppy Paws is een kleine familie kennel, gevestigd in Homestead, Florida, en fokt Chihuahua honden sinds 2006. Deze fokkers fokken hun pups tot ze ongeveer acht weken oud zijn. Op dat moment zijn de pups klaar om naar hun nieuwe familie te gaan.

Tegen de tijd dat ze de kennel van Wee Puppy Paws verlaten, hebben alle pups inentingen gehad en zijn ze ontwormd. Als u een pup wilt reserveren bij deze fokkers, wordt u gevraagd een aanbetaling van $100 te doen.

Als u zich ergens in Florida bevindt, biedt de Wee Puppy Paws kennel goedkope levering in de hele staat aan.

Wee Puppy Paws Details

Locatie: 20000 SW 304th St, Homestead, FL 33030

Website: Wee Puppy Paws

Telefoonnummer: +1 305-206-6894

E-mail: [email protected]

Hoeveel kost een chihuahua hond?

Chihuahua loopt op gras buiten

Als u van plan bent een Chihuahua aan te schaffen, laat u dan niet misleiden door de grootte van deze pup: deze hond mag dan klein zijn, hij is niet goedkoop. De gemiddelde prijs voor een Chihuahua ligt rond de $800, maar de prijsklasse voor deze pup kan gaan van $400 tot $2400.

Deze prijsklasse klinkt u misschien duur in de oren, maar vergeet niet dat als u kiest voor een gerenommeerde fokker, u betaalt voor een gezonde puppy die goed getraind en gesocialiseerd is.

Door enkele onderscheidende factoren kunnen de prijzen van Chihuahuas nog hoger worden. Bijvoorbeeld, als je een Chihuahua wilt met een kampioensbloedlijn, verwacht dan een paar duizend dollar te betalen.

Ook zullen Chihuahua’s met zeldzame vachtkleuren, zoals de merle vacht, u meer kosten dan een Chihuahua met een standaard vachtkleur.

Chihuahua’s zijn tegenwoordig erg populair, dus wees niet verbaasd als je een groot aantal fokkers in de buurt van je woonplaats vindt. U kunt ook contact opnemen met een asiel, waar u een bedrag van $50 tot $500 voor een Chihuahua kunt verwachten., afhankelijk van de gezondheidsgegevens van de hond, en of het asiel u er een ter beschikking stelt.

Wat betreft de langdurige verzorging van een Chihuahua, deze honden zijn minder duur in vergelijking met sommige andere grotere en meer veeleisende honden. Chihuahua’s kunnen echter last hebben van enkele gezondheidsproblemen, zoals hypoglykemie of blaas- en nierstenen.

Elke Chihuahua-eigenaar moet mogelijke dierenartskosten meetellen bij het plannen van hun budget voor hun toekomstige harige vriend.

Samengevat

Chihuahua zittend op tafel

Chihuahua’s met korte of lange vacht, de zwarte, de witte of de chocolade… het enige probleem is er één te kiezen! Welke u ook kiest, u krijgt er zonder twijfel een nieuwe beste vriend bij.

Alle hondenliefhebbers zijn zich ervan bewust dat in deze moderne tijd, met de toename van het aantal hondenfokkers, het moeilijker is geworden om een betrouwbare fokker te vinden die u juiste informatie geeft en oprechte zorg en liefde toont voor de hond die u mee naar huis neemt.

Hoe kun je er zeker van zijn dat je een goede beslissing hebt genomen, en dat je te maken hebt met een verantwoordelijke fokker? Als je geen getuigenissen kunt vinden over een bepaalde fokker, of nog erger, je bent een aantal negatieve getuigenissen tegengekomen, dan kun je het beste vermijden om met dit soort fokkers contact op te nemen.

Alle fokkers die we in dit artikel genoemd hebben zijn bewezen als verantwoordelijke Chihuahua fokkers door vele positieve ervaringen van eerdere kopers.

Hopelijk heeft onze lijst van 9 betrouwbare Chihuahua fokkers in Florida je geholpen om te zien hoe verantwoord honden fokken eruit zou moeten zien.

Ook hopen we dat uw volgende stap is om contact op te nemen met een van deze fokkers die we u vandaag hebben voorgesteld!

Lees ook:
– Top 17 Rottweiler fokkers in Florida (2022)

Top 8 uitstekende poedelfokkers in Florida