12 honden die geen idee hebben wat ze doen

12 honden die geen idee hebben wat ze doen

Delen is geven!

Een hond zijn is moeilijker dan je denkt. Al dat dutten, traktaties, blaffen naar eekhoorns, auto’s volgen, wandelen en achter de staart aanzitten is uitputtend – Geen wonder dat honden soms gewoon vergeten hoe ze… hond moeten zijn.

Onze staart-zwaaiende maatjes lijken op katachtigen: Als ik pas, zit ik… en eet ik!

Deze momenten, als de camera op het juiste moment aan stond, zijn onbetaalbaar.

Kom kijken naar deze pups die gewoon geen idee hebben wat ze doen!

Inhoud

toon

1. Corgi Down… Ik herhaal: Corgi Down

Nee, dat is geen brood, hoeveel het er ook op lijkt. Het is onze collega Corgi die vergat welke kant de hond op moest. De existentiële crisis heeft deze pup waarschijnlijk zo hard geraakt dat hij denkt dat hij een schildpad is.

(Bron)

2. Oh, daar komen Huskies vandaan!

Wat bedoel je met je hebt geen husky boom in je achtertuin? Wat voor pups groeien er in jouw boom?

(Bron)

3. Alles goed hier!

Niets te zien hier. Doorlopen. Ik ben perfect in orde, en ik kan eruit wanneer ik maar wil. Zie je niet dat ik aan het chillen ben?

(Bron)

4. Stahp It!

Hoe kan dit interessant voor je zijn? Nee, ik zeg niet “wee”! Nu maak het stahp, of ik gebruik mijn nagels als pauzes!

(Bron)

5. Tell Me More…

Vertel me meer, hooman… Ik wil alles horen over je dag. Zit die stomme Karen je nog steeds dwars op het werk? Laten we erover praten bij een ijsje!

(Bron)

6. Precies waar het hoort!

Heeft iemand de afstandsbediening gezien? Het spel is bijna begonnen. Oh, laat maar! Ik ga hem zelf wel zoeken. Het zit waarschijnlijk weer vast in de bank! Waarom moet ik altijd zoeken naar dingen die jullie kwijt zijn?

(Bron)

7. Het verbeterde model

Heb je gehoord dat Jane een nieuwe vaatwasser heeft? Ja, het is gloednieuwe technologie! Geen etensresten op de borden. Hij doet alles voor je, likt zelfs de vaat droog! Het moet een fortuin gekost hebben.

(Bron)

8. Let There Be…Dogs!

Michelangelo zou jaloers zijn op dit schilderij. De Schepping van de Hond – wat een prachtig meesterwerk! God zei, “laat er honden zijn,” en hier zijn ze. Het leven zonder hen zou verschrikkelijk zijn.

(Bron)

9. Een nieuw ras? Zal de AKC het goedkeuren?

Wat Blackie nooit wist is dat hij het product is van een verboden liefde. Blackie’s moeder heeft hem nooit verteld hoe verliefd ze was op Todd, de buitenaardse spin. Alles wat ze kreeg van die affaire was deze hond, hier, om de herinnering aan haar eerste liefde levend te houden.

(Bron)

10. Lepelen

Iedereen is graag de kleine lepel. Nou, iedereen behalve George. Hij haat het hoe de adem van zijn broer ’s morgens ruikt. En zijn strakke greep? Laat me ademen, man!

(Bron)

11. Dobby? Ben jij dat?

Meester heeft Dobby een sok gegeven. Dobby is nu een vrije elf. Een vrije hond. Denk je dat deze hond een ster kan zijn in een Harry Potter remake? Laat ze weten dat we een nieuwe Dobby hebben gevonden.

(Bron)

12. Wees de eekhoorn die je wilt zien…

De eekhoorns zullen hem nooit doorzien. Deze Duitse herder heeft de kunst van het vermommen onder de knie om te infiltreren in de eekhoornbende. De oren zullen hem wel verraden.

(Bron)